2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kuzum inanki ben dogurmadim resmen beni doulam dogurttu ben sadece sancıları karşıladım beni yatak pozisyonlarına aldı sancı vurdukça hareketler yaptı kalça kemiklerimi acacak bebeği karnimda düzeltti kanala düz oturttu üstten bacaklarını aşağı bastı falan yani ben çok ne yaptı bilmiyorum bile sadece gözümü kapatıp nefes aldım
Anladım canım ben zaten çömelme hareketi tarzı gibi bireyler yaptırmıyor diye merak etmiştim

Canım iyi ki görüşmüşsün doktorunla, çok geçmiş olsun 🤲

Canımmm çok çok mutlu oldum inan, çok şükür istediğin gibi bir normal doğum nasip oldu 🥰 gece emzirmeye kalkarken senin için dua ettim, sağlıkla kızına kavuş diye, çok şükür canım çok şükür 🤲
Geçmiş olsun sana, Alya kuzusunu sağlıkla hayırla mutlulukla büyüt 🤲🥰

Beb balık burcuyum, bebem de balık oldu, bence çok ince düşünüyorum bazı şeyleri 🙂 ama fena da değilim, diğer oğlumda, yengeç eşim aslan büyük oğlum boğa abooo bizim evde her çeşit var 😂

Sağlıkla gelsin canım 🥰 bu mart bebeleri kordonla pek haşır neşir 🙂 hareketleri nasıl peki

Canım boş emselerde sen yine de meme de tut, incir yiyor musun, 5 inciri kaynat önce suyunu sonra incirleri ye, inşallah sütün gelsin yine🤲
Normal tüm gün kıpırdıyor bebiş :) balık burcu oluyor benimki de. Koça yakın bir balık. Kısmeti de balık gibi çift olur inşallah 😊

Oy maşallah baya düşmüş canım, pazartesi bakalım bize ne diyecek. Mama vermedim daha emzirmeye zorluyorum, bize şöyle dedi sen ne kadar beslersen besle rh uyuşmazlığı olan bebekleri sarılık daha çok geçirir. Ama pazartesi mama derse mecbur vereceğim.
Bende pazartesi kontrole götüreceğim sarılık için mama takviyesi veriyorum ama hala rengi çok sarı.. sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum

bana sırayla aannem halam kardeşim geldiler gündüzleri sağolsunlar ama başım şişti yaaa 🤣sürekli bir ses alışkın da değilim bir de herkes herseye yorum yapıyor ya bir bırakın zaten lohusalık beni aptal etti beynim mercimek tanesi gibi hissediyorum en son sinirlendim 40ı çıkana kadar kb kimseyi almam eve daha üstelerseniz dedim
Cnm bnım annemde çarsamba sabahı gıdeyım dıyor. Bısey dıyemedım 😔 aslında köy soğuk, köyde ramazanda ne yapacak, hiçbir işi yok. Kalsa kalır seçime kadar. Orda soba yak uğraş burda sıcacık ev, bıtaraftanda üzülüyorum anneme offf😏

Valla bende 2de doyurdum yemek yapayım derken bu saat oldu birazdan yine kaldırcam dinleneceğim yerde yemek yapmak çok zorluyo
Cnm gunde kaç kez mama verıyorsun.?

Şöyle ki bzım geçen cuma sarılık 13tü
Tekrar baktrmaya gıtmedık. Bol emzrme ve gunde 3 kez 40 cc mama verıyorum. Bi kalktıgında, bi 6 gbi, birde gce yatarken. Busekılde.. daha fazla versem sütüm göğsumde kalır.
Merak edıyorum sarılığı varmı, yukseldımı?? Gizliden yukselse ve haberımız olmasa ne olur. İllakı gdip baktrmakmı grek

Cnm gunde kaç kez mama verıyorsun.?

Şöyle ki bzım geçen cuma sarılık 13tü
Tekrar baktrmaya gıtmedık. Bol emzrme ve gunde 3 kez 40 cc mama verıyorum. Bi kalktıgında, bi 6 gbi, birde gce yatarken. Busekılde.. daha fazla versem sütüm göğsumde kalır.
Merak edıyorum sarılığı varmı, yukseldımı?? Gizliden yukselse ve haberımız olmasa ne olur. İllakı gdip baktrmakmı grek
6saatte bir veriyorum ama sarılık 3.9a düşmüş azaltabilirsin günde 2-3 kere dedi doktor. Bi süre daha devam et sonra bırak istersen dedi. Bizim doktorumuz düşene kadar iki kere çağırdı. Bu arada mama 30 cc veriyorum ben öyle dedi doktor

bana sırayla aannem halam kardeşim geldiler gündüzleri sağolsunlar ama başım şişti yaaa 🤣sürekli bir ses alışkın da değilim bir de herkes herseye yorum yapıyor ya bir bırakın zaten lohusalık beni aptal etti beynim mercimek tanesi gibi hissediyorum en son sinirlendim 40ı çıkana kadar kb kimseyi almam eve daha üstelerseniz dedim
Valla ben yalnız daha iyiyim yoruluyorum ama olsun kafam rahat

Melek kızın cennetin bir köşesinde annesi. Allahım oğluna sağlık versin canım. Kimsenin kucağına boş bırakmasın. Evlat başka bambaşka birseymiş
Evet kuzum, hemde iki kız kardeşler 🥰
Amin canım amin Rabbim Evlatlarımızı bağışlasın 🤲 sen nasılsın, daha iyi misin,
Normal tüm gün kıpırdıyor bebiş :) balık burcu oluyor benimki de. Koça yakın bir balık. Kısmeti de balık gibi çift olur inşallah 😊
Aman kıpraşsın dursun 🥰
Kısmetli mi oluyormuş balıklar
Hadi inşallah🙏🙂

Kızlar sizin bebişlerde bazen ağzı açık uyuyormu?nedense bana hep geliyorki burnu tıkalı

Canım iyi ki görüşmüşsün doktorunla, çok geçmiş olsun 🤲

Canımmm çok çok mutlu oldum inan, çok şükür istediğin gibi bir normal doğum nasip oldu 🥰 gece emzirmeye kalkarken senin için dua ettim, sağlıkla kızına kavuş diye, çok şükür canım çok şükür 🤲
Geçmiş olsun sana, Alya kuzusunu sağlıkla hayırla mutlulukla büyüt 🤲🥰

Beb balık burcuyum, bebem de balık oldu, bence çok ince düşünüyorum bazı şeyleri 🙂 ama fena da değilim, diğer oğlumda, yengeç eşim aslan büyük oğlum boğa abooo bizim evde her çeşit var 😂

Sağlıkla gelsin canım 🥰 bu mart bebeleri kordonla pek haşır neşir 🙂 hareketleri nasıl peki

Canım boş emselerde sen yine de meme de tut, incir yiyor musun, 5 inciri kaynat önce suyunu sonra incirleri ye, inşallah sütün gelsin yine🤲
Duygusuz olacağına duygusal ince düşünen olsun razıyım 🤭 sen tüm burçları toplamışsın eve ya 😂

Anladım canım progestan ben tedaviyle gebelik yaşadım rahim ağzıı içinn veriyor doktor bu gidişimde sorucam bakalım belki bıraktırır artık 34+ lar 35. Hafta içinde oluuor sanırım anladım o halde normal bu şekilde İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kavuşsun bebişine 🙏🤲🐬
Sor bakalım hayırlısı. Amin inşallah sağlıkla gelsinler sağsalim 💕

X