2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Cnm bn bıraz stok yapmıştım prima.
Prima 10 numara bez ama ocaga incir agacı dıkmelik bn slepye döndüm.şuan iyiyiz inş pişik olmayız. Oğlumda full prıma kullandım sor cnm

Bu 2 saatte bir uyanmalar ne zaman geçecek bende bunu düşünüyorum 3. Ayda mı doktora da sormadım
Canım ben sağlık ocağındaki hemşireyle konuşmuştum, kilo alımı vs iyiyse sarılığı yoksa 3 saatte bire çıkarabilirsin demişti. Bizim gündüz mesela ne zaman emmek isterse emziriyorum genelde de 2 saatte bir oluyor daha sık ama gece 3 saatte bir genelde mesela şöyle bir rutinimiz oldu akşam 10 gibi uyuyor uyanıyor genelde 1 e kadar uyumuyor. 1 gibi uyuyup 4 gibi kalkıyor sonra 5 gibi uyuyor 8 gibi kalkıyor sonra uyuyor ve 11 gibi kalkıyoruz artık ve kendi uyanıyor artık. İnşAllah hep böyle gider

Evet canım şimdi emzirdim sağım da yaptım bakalım deneyeceğim inşallah düzelir
canım emzirdim diyorsun boş meme alsalar kıyamet kopar muhakkak az da olsa geliyordur onların çektikleri ile sağdığın bir değil bence gelir ancak seni tebrik ederim ikizle iyi dayandın cevremde senin kadar verebileni bile olmadı sen elinden gelenin bile fazlasını yapıyorsun

Gözünüz aydın canım, sağlıcakla büyüsün inşallah yazını okurken ıkındım resmen

Doğum sonrası yuksek tansıyon sorunu yaşayan oldu mu
Evet ben yaşadim hatta zsten yüksek tansiyon sebebi ile acil sezeryana alinmistim 36 haftalıkken, ve doğumdan sonra bir hafta tansiyon hapı kullanmama rağmen 14 10 dan düşmedi tansiyonum ve bir hafta sonra düştü. Ama ben tuzsuz yedim hep ekmeği falan kesmiştim o süreçte

Cnm bnde 2 saate bir uyandırmıyorum. Mesela mama verınce en az 3 saat uyuyor. Geceleri en fazla 3,5 saat uyuyor, mıkırdıyor uyanıyor emzırıyorum 45 dk falan sonra yatıyor, 1,5 saat sonra kalkıyor, kaldır emzır 45 dk sonra yıne
1,5 - 2 saat o sekılde.
Kndı uyanıyor dediğin gbi, duzenımız guzel inş boyle devam eder

Bizim 5 gundr fln devam ediyor pazartesi sağlık ocağına gdip danisacgm bakayım öyle aşırı bir kanama değil ama yine de var
Canım bizde oldu kanama ama böyle şarıl şarıl diğil hep bezini deyişerek kurumuş kan görüyordum doktora dedim kesinlikle bir şey yapma dedi gecicek öylede oldu geçti şükür

Merhaba kızlar sat 22 şubat bat 19 mart
Perşembe günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg 10.6 çıktı
Bugün tekrar kan verdim 47.65 çıktı sizce nasıl yükselme durumu doktor biraz fazla korkuttu bizi dış gebelik gibi duruyo artış çok az dedi

Artış az olunca hemen dış gebelıkmı oluyomuş, kimyasal da olabılır. Artışın az değilki 2 günde kaç katı yukselmiş

Artış az olunca hemen dış gebelıkmı oluyomuş, kimyasal da olabılır. Artışın az değilki 2 günde kaç katı yukselmiş
Umarım tersi bi durum yoktur iyi diyosan içim rahatladı ilk gebeliğim olacak nasipse doktor da böyle yapınca çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…