Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Bence de öyle aslında ama sanırım gebelik hesapalamalarında önemi olan son regl tarihiymiş. Sizin ne zaman olmuştu transferiniz ?
29 martta transfer olmuştum. İki kez kan verdim çok şükür normal artıyordu. Doktorum en son Salı ver ultrason için gün verelim dedi

😄canım benim rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına almayı 💕
çoğu doktor da 8. Hafta randevu alın diyor eğer bi durum yoksa diye açıkçası iki kayıbım olmasaydı bende 10u beklerdim ama yine de gebelikte yapılan testler falan için gidicem 7nin sonunda bide Progestan kullanıyorum Allah korusun bi durum varsa bırakayım diye 10 a kadar duramasanda 8i beklemen iyi olur bence
Benim 3 dusugum var nedense bu kez çok rahat hissediyorum kendimi keseyi gördüm bebeği gördüm şükür benim rahmim arkada olduğu için karından görünmüyor sürekli vajinal kontrol de yaptrmk istemiyorum canım Allah herkesin sagsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ben oksapar kullanıyorum, özel hastanede doktorum trombofoli raporuma istinaden 10 kutu yazdı, eczaneyle gittiğimde 3 kutu verebiliyor sistem dedi 100 liraya 3 kutu aldım, bir haftadır göbekten yapıyorum, devamını kullanamicam sanırım beta degerim geçen hafta 6500 bu hafta 5500 e düşmüş, kesede bebek yolk saf göründü ama düşük olacak gibi, senin kac haftalık
Merhaba naptiniz bir gelisme oldu mu? Ben idrar testlerimde siliklesme fark ettim gibi oldu kan testi yaptim ama daha sonucu gelmedi bekliyorum , belki benzer bi surecte olabiliriz

Benim 3 dusugum var nedense bu kez çok rahat hissediyorum kendimi keseyi gördüm bebeği gördüm şükür benim rahmim arkada olduğu için karından görünmüyor sürekli vajinal kontrol de yaptrmk istemiyorum canım Allah herkesin sagsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Canım benim Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla gelsin inşallah 💕💕

Kızlar sizde de beyaz akıntı oluyor mu? Bazen cevresi su gibi böyle ortası beyazımsı,hafif bazen sarıya dönük beyaz akıntı🥲
Yok canım. Araya bayram girdiği için öyle oldu. Zaten bu değerden 2 gün sonra 6+1 olmuş ☺️ kalp atışı duyduk.
Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?

Kızlar sizde de beyaz akıntı oluyor mu? Bazen cevresi su gibi böyle ortası beyazımsı,hafif bazen sarıya dönük beyaz akıntı🥲

Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?
Bende sürekli var o akıntı

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Merhaba. Konuyu ben devralmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz 🙏🏼

Canım editöre mesaj atıp senin üzerine konuyu devretmesini istiyorsun. Sonra pcden düzenleyebiliyorsun sanırım listeyi.
Özel mesaj gönderilmiyor ama ilk gönderiye cevap olarak yazdım simdi bakalım dönüş alacak miyim. Listemizi yaparsak sayfa daha keyifli olacaktır 🥰

Back
X