- Konu Sahibi annabelica
5+ kaçtayken kesen gözüktü karından cnmHaftaya bebegı gormemız lazım dedı 5 haftalık dedı suan 12 mm olmus büyümüş dedı bakalım salı günü görebılcekmıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+ kaçtayken kesen gözüktü karından cnmHaftaya bebegı gormemız lazım dedı 5 haftalık dedı suan 12 mm olmus büyümüş dedı bakalım salı günü görebılcekmıyız
29 martta transfer olmuştum. İki kez kan verdim çok şükür normal artıyordu. Doktorum en son Salı ver ultrason için gün verelim dediBence de öyle aslında ama sanırım gebelik hesapalamalarında önemi olan son regl tarihiymiş. Sizin ne zaman olmuştu transferiniz ?
maşallah çok güzelEvt 12 mm olmus dedı
pazartesı günü 7 .4 mm di kese göründü 4 gün sonra 12 mm olmus dedı5+ kaçtayken kesen gözüktü karından cnm
12 mm iken 5 haftalık hamılesın dedıpazartesı günü 7 .4 mm di kese göründü 4 gün sonra 12 mm olmus dedı
Ben yapabilirim başka talibi yoksa ama nasıl yapicamGrubu kim üstlenip liste yapacak![]()
Benim 3 dusugum var nedense bu kez çok rahat hissediyorum kendimi keseyi gördüm bebeği gördüm şükür benim rahmim arkada olduğu için karından görünmüyor sürekli vajinal kontrol de yaptrmk istemiyorum canım Allah herkesin sagsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahcanım benim rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına almayı
çoğu doktor da 8. Hafta randevu alın diyor eğer bi durum yoksa diye açıkçası iki kayıbım olmasaydı bende 10u beklerdim ama yine de gebelikte yapılan testler falan için gidicem 7nin sonunda bide Progestan kullanıyorum Allah korusun bi durum varsa bırakayım diye 10 a kadar duramasanda 8i beklemen iyi olur bence
Merhaba naptiniz bir gelisme oldu mu? Ben idrar testlerimde siliklesme fark ettim gibi oldu kan testi yaptim ama daha sonucu gelmedi bekliyorum , belki benzer bi surecte olabilirizBen oksapar kullanıyorum, özel hastanede doktorum trombofoli raporuma istinaden 10 kutu yazdı, eczaneyle gittiğimde 3 kutu verebiliyor sistem dedi 100 liraya 3 kutu aldım, bir haftadır göbekten yapıyorum, devamını kullanamicam sanırım beta degerim geçen hafta 6500 bu hafta 5500 e düşmüş, kesede bebek yolk saf göründü ama düşük olacak gibi, senin kac haftalık
20 Mart yumurta çatlamasıMerhaba keseyi ne zaman gördünüz acaba
Canım benim Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla gelsin inşallahBenim 3 dusugum var nedense bu kez çok rahat hissediyorum kendimi keseyi gördüm bebeği gördüm şükür benim rahmim arkada olduğu için karından görünmüyor sürekli vajinal kontrol de yaptrmk istemiyorum canım Allah herkesin sagsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
AmiiiinCanım benim Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla gelsin inşallah![]()
Hayırlı olsun, Aralarında kaç yaş var acabaBenım normal 3. Olucak nasıp olursa
Canım editöre mesaj atıp senin üzerine konuyu devretmesini istiyorsun. Sonra pcden düzenleyebiliyorsun sanırım listeyi.Ben yapabilirim başka talibi yoksa ama nasıl yapicam![]()
Yok canım. Araya bayram girdiği için öyle oldu. Zaten bu değerden 2 gün sonra 6+1 olmuşİkiz mi acaba
Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?Yok canım. Araya bayram girdiği için öyle oldu. Zaten bu değerden 2 gün sonra 6+1 olmuşkalp atışı duyduk.
Bende sürekli var o akıntıKızlar sizde de beyaz akıntı oluyor mu? Bazen cevresi su gibi böyle ortası beyazımsı,hafif bazen sarıya dönük beyaz akıntı
Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?
Merhaba. Konuyu ben devralmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misinizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Özel mesaj gönderilmiyor ama ilk gönderiye cevap olarak yazdım simdi bakalım dönüş alacak miyim. Listemizi yaparsak sayfa daha keyifli olacaktırCanım editöre mesaj atıp senin üzerine konuyu devretmesini istiyorsun. Sonra pcden düzenleyebiliyorsun sanırım listeyi.