O ney kızKızlar lastik meme verdiniz mi? Bebeklere
HeeEmzik yani lastik meme yazmışım, öyle kafam durmuş
Ayy çok sevındım. Olur öyle benim ki da baş çevresi kafası 2 hafta geriden geliyor 3 haftadır böyle bazen yapısal da olabılıyor dedı doktoray yeni geldim eve. Gerilik hala 1 hafta kızlar, büyümeye devam ediyormuş kızımÇok mutlu oldum duyunca, içim rahatladı. Bundan sonra perinatoloji takipliyim ama 3 haftacık kaldı zaten
Hıc yalan soyleyemicem çok canım acıdı benim ya aslında acı da DEĞİL regl olmusum gibi bi şey oldu değişikti regl olmuşumda agrıyormus gibiydiacıdı mı kız
Kastım galıba bırazİnşallah çatı muayenesi tetikler seni de kuzum ben hissetmiyorum bile elinin girdiğinikendini kasma kuzum rahat bırak o sirada
1 dk sürmüyor ya çok kısa süren bişeykaç dk sürüyor acbaa ?
Su gelişi baslamasin doğumun kuzum sancı ile başlasın inşallah, doğum anında su ile gelen bebek daha kolay doğar öteki türlü hem stresli hem kuruda kalıyor bebek zor oluyor.. sancin başlarsa yaz mutlaka sendeKastım galıba bırazinşallah ya biraz arastırdım da çatı muayenesi olup gecesine 1-2 güne çok suyu gelen olmus
Amin kuzum Allah razı olsunRabbim hayrlisyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tez zamanda cnm çok da yorma kendini cnku dogum sırasında da enerji lazm olacak
Çok kısa kuzum ya bir dk kadarkaç dk sürüyor acbaa ?
Kız bende adam akıllı kan bile gelmedi daha doğurmam benSu gelişi baslamasin doğumun kuzum sancı ile başlasın inşallah, doğum anında su ile gelen bebek daha kolay doğar öteki türlü hem stresli hem kuruda kalıyor bebek zor oluyor.. sancin başlarsa yaz mutlaka sende
Doğru canım ama işte insan o şekilde görmeye dayanamıyor benimkinin sebebi açlık 3 günde 250 gr kaybetmiş. Ve emmesine rağmen sürekli aranıyordu doymadığı için. Çok şükür bugün çok iyi ve doğduğundan beri hiç hıçkırmamıştı bugün 3 kere hıçkırdı karnı doydu. Rengi pembeleşti iyi şimdi çok şükürkzuucum çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın bu durumu ama çok sarılık olan oldu grubumuzda gecti gitti doktorum beslenme işle birebir paralel de değil dedi kan uyuşmazlığı genetik yatkınlık gibi bir sürü nedeni varmış ama biz illa mama meme diyoruz bu sadece nedenlerden birtanesi ve çopu benekmte oluyor
Kuzum senin haftanda var daha ben 2 gün sonra 40 oluyorum hiç acele etme olacak Allahin iziyleKız bende adam akıllı kan bile gelmedi daha doğurmam benama tetiklemesini bekliyorum bakalım çok öyle olan varmıs
Ben tam anlamıyla 10. gün iyi oldum canım senin daha kısa sürede geçer ağrıların toparlanırsın inşaAllahÇok şükür canım gözün aydın bizimde bebiş gece gündüz kavramını bilmediği için gece uyumuyor gündüz uyuyor benim ağrım baya çok bugün 5. Gün olmasına rağmen yürümekte zorluk yaşıyorum kendimi toparlarsam daha iyi olacak inşallah çabucak atlatırım
en azından gelişimleri devam ediyor, sevindim gerçektenAyy çok sevındım. Olur öyle benim ki da baş çevresi kafası 2 hafta geriden geliyor 3 haftadır böyle bazen yapısal da olabılıyor dedı doktor
benimki de haftasonu il dışına çıkacakmış doğurma olur mu diyor fjdjdkKızlar doktorum 10 gün yok biliyor musunuzyani 10 gün dogurmamam lazım şaka gibi ya.. eğer bu sürede olursa hiç tanımadığım biri gelecek doğuma.
ay bana çatı muayenesi de yapmadılarHıc yalan soyleyemicem çok canım acıdı benim ya aslında acı da DEĞİL regl olmusum gibi bi şey oldu değişikti regl olmuşumda agrıyormus gibiydi