2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar doktorum 10 gün yok biliyor musunuz yani 10 gün dogurmamam lazım şaka gibi ya.. eğer bu sürede olursa hiç tanımadığım biri gelecek doğuma.
Kız öyle olsa bile mi her zamanki fiyatı alıyorlar, bilmediğin doktora yaptıracağına devlet hastahanesinde yaptırmak daha mantıklı geliyor bana en azından paran cebinde kalır

Reactions: The
Kızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi

Kızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Kuzum bende spinal sezeryan oldum, ama hiç şişkinlik olmadı bende, bol su içiyor musun

Ben kullanıyordum aslında yine kullanmalıyım unutuyorum
Sanırım bende alcam yaa özellikle akşamları galiba sütüm yetmiyor çünkü memede çok çırpınıyor alana kadar bazen de istemiyor ama veriyorum ben zorla, biberonda mama verdiğim için sanırım o biberon akışı gibi olsun istiyor

E şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp

E şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp
Ben oğlumda uykuya dalarken veriyordum. Dalınca agzından düşer gibi oldugunda alıyordum emziği. 1 saat sonra falan tekrar uyanır gibi olursa agzına tekrar veriyordum emziği. Bi heyecanla tekrar emiyor uyumaya devam ediyordu

canım ben normal yaptım ama benımde öyle olduu bilek ve ayaklarım daha bugun inşyor bence normal iki türlüdede oluyır bence bünyeye göre değişiyor

Normal cnm, bn genel oldum ayak ve bacaklarım davul gbıydı ama his kaybı olmamıştı. 4-5 gün sonra şişliklerım btmıştı

19 Mart Salı gününe tarih verdi dr. sezeryan için. Plesenta previa ile ilgili riskleri sıralayıp gerdi beni iyice. Çok fena strese girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…