Kız öyle olsa bile mi her zamanki fiyatı alıyorlar, bilmediğin doktora yaptıracağına devlet hastahanesinde yaptırmak daha mantıklı geliyor bana en azından paran cebinde kalırKızlar doktorum 10 gün yok biliyor musunuzyani 10 gün dogurmamam lazım şaka gibi ya.. eğer bu sürede olursa hiç tanımadığım biri gelecek doğuma.
Evet evet 3 kiloda olmusuz artık doktor olabılır demeseydı baya korkmustum başta ama yapısal genlerden olur dıyoren azından gelişimleri devam ediyor, sevindim gerçekten
Aa neden kiay bana çatı muayenesi de yapmadılar
Var varda yoruldum artık bıktım bunaldım valla gelsin diye bakıyorumKuzum senin haftanda var daha ben 2 gün sonra 40 oluyorum hiç acele etme olacak Allahin iziyle
Kuzum bende spinal sezeryan oldum, ama hiç şişkinlik olmadı bende, bol su içiyor musunKızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Bende davul gibi şişmişti uyuşmuştu bir kaç gün sonra kendi kendine geçtiKızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Ben kullanıyordum aslında yine kullanmalıyım unutuyorumKızlar aranızda bestlak damla kullanan var mı ?
Sanırım bende alcam yaa özellikle akşamları galiba sütüm yetmiyor çünkü memede çok çırpınıyor alana kadar bazen de istemiyor ama veriyorum ben zorla, biberonda mama verdiğim için sanırım o biberon akışı gibi olsun istiyorBen kullanıyordum aslında yine kullanmalıyım unutuyorum
E şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp
Ben oğlumda uykuya dalarken veriyordum. Dalınca agzından düşer gibi oldugunda alıyordum emziği. 1 saat sonra falan tekrar uyanır gibi olursa agzına tekrar veriyordum emziği. Bi heyecanla tekrar emiyor uyumaya devam ediyorduE şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp
canım ben normal yaptım ama benımde öyle olduu bilek ve ayaklarım daha bugun inşyor bence normal iki türlüdede oluyır bence bünyeye göre değişiyorKızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Bende 1-2 gün şişlik oldu. Tuza dikkat edip bol bol su için.Kızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Normal cnm, bn genel oldum ayak ve bacaklarım davul gbıydı ama his kaybı olmamıştı. 4-5 gün sonra şişliklerım btmıştıKızlar spinal sezeryan olup ayakları ve bacakları davul gibi şişen var mı ve bacaklarda his kaybı yaşayan var mı bu normal midir hamileyken bile bu kadar şişmedi
Içiyorum canım ama patlayacak gibi bacaklarım ayaklarım ve vücudum uyuşuk dokunduğum her yer uyuşuk gibi hatta yüzüm bileKuzum bende spinal sezeryan oldum, ama hiç şişkinlik olmadı bende, bol su içiyor musun
Benim bugün 4. gün bugün daha da şiş normal mi canımBende davul gibi şişmişti uyuşmuştu bir kaç gün sonra kendi kendine geçti
bizimki hala 2630 gr..150-200gr anca almışEvet evet 3 kiloda olmusuz artık doktor olabılır demeseydı baya korkmustum başta ama yapısal genlerden olur dıyor