Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
peki aynı belirtileri yaşamamız doymuyorum resmenn😂 maşallah😍🧿 doktorumun o gün bişeyi çıkmış oyüzden ertelendi
Bugün randevum vardı gittim geldim. Çok şükür ikisininde kalp atışlarını duyduk. Doktorumuz gayet iyiyiz bir sıkıntımız yok dedi. 2 hafta sonrası için artık gebelik takibi yapacağımız doktorumuza randevu aldık . Onların daha minicik ama güçlü atan kalplerinin sesini dinlemek o kadar güzeldi ki. Sabaha kadar bıraksalar orada dinlerdim 🥹 inşallah senin randevun da çok güzel geçer canım. 😘😍

Kızlar bisey danisacaktim benimde tup bebek 5+5 teyim dün kahverengi lekelenme oldu bugün de devam ediyor korkulacak bisey mi sizce

Bugün randevum vardı gittim geldim. Çok şükür ikisininde kalp atışlarını duyduk. Doktorumuz gayet iyiyiz bir sıkıntımız yok dedi. 2 hafta sonrası için artık gebelik takibi yapacağımız doktorumuza randevu aldık . Onların daha minicik ama güçlü atan kalplerinin sesini dinlemek o kadar güzeldi ki. Sabaha kadar bıraksalar orada dinlerdim 🥹 inşallah senin randevun da çok güzel geçer canım. 😘😍
Benımde yarın ınsallah gorururz bebegımızı

Kızlar hadi listemizi yapalım artık🥰🥰🥰
Yarın pcde hepsini gireceğim. İlk sayfa tablodaki bilgilerinizi yazar mısınız
Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Kalp atışı ne zaman duyuldu
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
😘

Cinsiyet ve doğum tarihlerini de sonra paylaşacağız inşallah 🙏🏼♥️♥️

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBE

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Hangi uygulama bu açıklamada bahsedilen tam ismi ne

Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
😘

Yaş 31
4.çocuk
Sat 3 mart
Doktora henüz gitmediğim için bilgilerim şimdilik bu kadar 😍

Yaş 27
1. çocuk
Son adet tarihi 3 Mart
Kese ne zaman göründü 5+2
Kalp atışı ne zaman duyuldu, henüz duymadım
Tahmini cinsiyet, şimdilik hiçbir tahminim yok 😊
tahmini doğum tarihi 9 Aralık gözüküyor

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmış bulunuyorum. Daha önce bir kimyasal gebeliğim vardı bu ay klomen+ovitrelle ile çok şükür gebelik oluştu 10 nisanda 100 beta ile öğrendim 12 nisan 189 bugün 437 çıktı sonucum. Çok mutlu ve heyecanlıyım henüz doktora gitmedim ama benim geç döllenme oldu fakat sata göre 5 haftalık hamile gözüküyorum.

Yaş 31
4.çocuk
Sat 3 mart
Doktora henüz gitmediğim için bilgilerim şimdilik bu kadar 😍
Yaş 27
1. çocuk
Son adet tarihi 3 Mart
Kese ne zaman göründü 5+2
Kalp atışı ne zaman duyuldu, henüz duymadım
Tahmini cinsiyet, şimdilik hiçbir tahminim yok 😊
tahmini doğum tarihi 9 Aralık gözüküyor
Yarın listemize ekleyeceğim ♥️

Kızlar benim hcg 3 gunde 249dan 1049a çıkmış. Bence çok güzel artmis. Ama ben aile hekimimi ikna edemiyorum ya. Bu kez de aile ebesi aradı ve sağlıklı artmıyor diyor 🤦🏼‍♀️ çok eminim düzgün arttığından ama yine de sinirim bozuldu. Doktor randevum da haftaya cuma. O zamana kadar kandan takip edeyim dedim ama galiba sağlık ocağına adım atmayacağım artık 😠

Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
😘

Yaş 30
3'üncü gebeliğim
Sat 8 Mart
22 Nisan'da randevum
İki oğlum var bı de kızım olsa güzel olur🥲
Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏼

Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
😘

İlk çocuk
Son adet tarihi: 7 Mart
Kese :4+6
Kalp atışı henüz duyulmadı.
Cinsiyet ile ilgili tahminim yok.
Tahmini doğum tarihi :12.12.2025

Kızlar benim hcg 3 gunde 249dan 1049a çıkmış. Bence çok güzel artmis. Ama ben aile hekimimi ikna edemiyorum ya. Bu kez de aile ebesi aradı ve sağlıklı artmıyor diyor 🤦🏼‍♀️ çok eminim düzgün arttığından ama yine de sinirim bozuldu. Doktor randevum da haftaya cuma. O zamana kadar kandan takip edeyim dedim ama galiba sağlık ocağına adım atmayacağım artık 😠
Canım senin moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar sen bu süreçte moralini bozma artışın güzel onlar artış değilde hafta olarak az görüyorlar bence ondan öyle diyorlar oda geç döllenme olabilir herşey olabilir sen kadın doğumcunla devam et boşver bunları

Back
X