- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.459
Sağolasın canım kaydedeyim benBunu kullanıyoruz çok memnunum gaz damlası kullanmıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım kaydedeyim benBunu kullanıyoruz çok memnunum gaz damlası kullanmıyoruz
Keşke bana da biri bebeklerin bu kadar gazlı olabileceğini söyleseydi hamileyken başka şeylere kafa takacağım bunları araştırırdım ya resmen diyorum ki hamileyken niye hamilelik sonrası şeyleri araştırmadım diyorum kendimeÇok sağol canım aklımda bulunsun oglumda pek gaz sorunu yaşamadım ama bunda ne yaşayacağımi Allah bilir o yüzden temkinli olayım
Çok şükür yavruna kavuşmuşsun bundan sonra sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah biran önce toparlarsın Gizemcim burda herkesle tek tek ilgilendin takip ettin pamuk gibi bir kalbin var Rabbim kolaylaştırsın güzelleştirsin bundan sonrasını inşallahKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.
Doğumda vücut kendini gerçekten yeniliyor. Ben ilk bebeğime 8 ayda hamile kalmıştım. Bu bebeğime bir kez sadece bir kez korunmasız ilişki ile hamile kaliverdim yanlışlıklaBir de eşime 40 çıkınca korunalım diyorum eşim diyor nau nau Allah akıl fikir versin kadın doğumcu bile korunmayı unutma tüp bebek olabilirler ama artık hamile kalman çok kolay olur dedi. Ama eşim öyle şey mi olur o zaman enden tüp bebek yaptık diyor ve bilimsel tıbbı reddediyor cahil napsam bilemedim nasıl korunsam hayatımızda hiç korunmadık da o yüzden reddediyor kocam bu korunma işini
Ben owli uyku gurusu kullanıyordum canım ama fiyatları aşırı artmış. Bir de senin X2. O yüzden değmez sanırım ya bilemedimKızlar ya bana uyku tulumu önerir misiniz ? Geceleri üstlerine müslin örtüyorum ama elleriyle kafalarına çekiyorlsr mislini yatak kenarlarına sıkıştırıyorum bu sefer altına giriyorlar kaya kaya bana uyku tulumu şart
Ben de hep bunu düşünüyorum bu arada. Yeniden hamile kalmamam lazım yani ama hormonal bir şey de kullanmak istemiyorum hap veya kol altı implant gibi. O yüzden prezervatif+ geri çekilme ile korunurum gibime geliyor kesin bir yöntem olur mu bilmiyorum korkuyorum açıkçası.Bir de eşime 40 çıkınca korunalım diyorum eşim diyor nau nau Allah akıl fikir versin kadın doğumcu bile korunmayı unutma tüp bebek olabilirler ama artık hamile kalman çok kolay olur dedi. Ama eşim öyle şey mi olur o zaman enden tüp bebek yaptık diyor ve bilimsel tıbbı reddediyor cahil napsam bilemedim nasıl korunsam hayatımızda hiç korunmadık da o yüzden reddediyor kocam bu korunma işini
Ashhdhfha hala burdayim dogurmamis olarak kız dogursam.buyuk harflerle yazıcam buraya çok orijinal yeni profil adım ile devam ediyorum@aslıkeremmuco nerde kız doğurdu mu bulamıyorum
Agsgsha senin diline dusecegime kör kuyulara düşeyim kiaaazzHahah aslinin yeni profili A Asliyokfotokopisivar
Balım benimde 3. Tüp bebekte olan 8 buçuk haftalikken kaybettiğim bebeğimden sonra tekrar olması imkansız korunmana gerek yok hazırlan iki ay sonra transfer yapalım demişti tüp bebek doktoru 6 ay sonra kendiliğinden oğluşuma hamile kaldım bak doğurmak üzereyim şuan evleneli 9 sen olmuş bi kere korunmadik bize eşime diyorum ne yapacaz diye Karı bunca yılın acısı çıkacak doğur gitsin olursa da diyo bebe doğsun o zaman görecem ben onuBir de eşime 40 çıkınca korunalım diyorum eşim diyor nau nau Allah akıl fikir versin kadın doğumcu bile korunmayı unutma tüp bebek olabilirler ama artık hamile kalman çok kolay olur dedi. Ama eşim öyle şey mi olur o zaman enden tüp bebek yaptık diyor ve bilimsel tıbbı reddediyor cahil napsam bilemedim nasıl korunsam hayatımızda hiç korunmadık da o yüzden reddediyor kocam bu korunma işini
İnşallah gönlünce olurr varmıymıs açılman gittin mi. benim bugun 37+0 olduk bakalım benim açılmam 34. Haftada olmustu bi yokladı beni o günlerde ilk doğum bideOh maşallah canım inşallah açılma ilerliyordur benimde bugün kontrolüm ilk kez çatı muayenesi olucam 39+4 olduk insallah benimde acilmam vardır benim genelde dogumuma çok yakın bir zamanda bianda acilmam oluyor bakalım bunda ne olacak sen kaç haftaliksin
Kaşık biberon çok uğrastırıyor cnm bn almadım, ilk 2-3 gün şırınga ile verdım mamayı ama baktım dökülüyor, sıkınca bırden foş dıye dökülüyor en ıyısı gttım bıberon aldım en az akışlısından.Pişik olmadı çok şükür.Sağım yapmıyorum.Mama tabi veriyorum.Bez konusunda bende kararsızım şimdi..sleepy alıyorum ama molfixe geçmek istiyorum bazende diyorum şimdilik sleepy devam edeyim malum fiyatı uyğun zaten sık sık değişiyorum.
Mesela ben çok çok peşmanım sandım havalar çok soğuk olucak ev giyimleri kalın aldım ve hiçbiri şimdilik olmuyor dış giyimi çok kalın kundak aldım takım aldım sanki kar var..kalın şapkaları hepsi duruyor o kadar birde para verdimkaşık biberonu hiç sevmedi oğlum boşuna almış oldum.
Göğüs ucu için şimdilik sorun yok yapmıyorum bir şey
Cnm o iki kez mamayı vermeyınce bıle çocuk çıldırıyor inan, o mama dengelıyor onu. Bnıde full emıyor zaten. Ama yetmıyor işte demekki.Bende oğlana günde bir bazen iki kere mama veriyordum doktorum o verdiğinin hiç bir anlamı yok kilo aldırmaz bile boşuna veriyorsun sütünden kilo aliyor bırak artık demişti kuzum ben Molfix aldım mavi renk olanı inşallah totoya iyi gelir birde penaten almıştım pişik için çok hızlı iyileştirme özelliği var kendime oğluma kullanıyorum yaraya akşamdan sürüyorum sabaha geçiyor tavsiye ederim, göğüs içinde tahin yağı çok iyi geliyor diyorlar denersin bir
Amin canım inşallah geldim nst girdim uyuyodu sıpa zor uyandirdik sancı sıfır tam bitti çözdü beni kız sancım girdi hayattaki şansım senin baya erken olmuş kuzum ben henüz muayene olmadım doktorum doğuma çıktı bekliyorum bakalimmİnşallah gönlünce olurr varmıymıs açılman gittin mi. benim bugun 37+0 olduk bakalım benim açılmam 34. Haftada olmustu bi yokladı beni o günlerde ilk doğum bide
Owli gördüm alsam mı bilemedim başka da içime sinen yok ama uzun ömürlüde değiller napacağım bilmiyorum dediğin gibi owli x2Ben owli uyku gurusu kullanıyordum canım ama fiyatları aşırı artmış. Bir de senin X2. O yüzden değmez sanırım ya bilemedim
Kol altı implant mantıklı geldi hap kullanamıyoruz sanırım emzirirken eşime prezervatif dedim yine nau nau hayatta dedi geri çekilme ile hallederiz diyor kör cahil geri çekilme hayatta önlemez kesin gelir bulur biziBen de hep bunu düşünüyorum bu arada. Yeniden hamile kalmamam lazım yani ama hormonal bir şey de kullanmak istemiyorum hap veya kol altı implant gibi. O yüzden prezervatif+ geri çekilme ile korunurum gibime geliyor kesin bir yöntem olur mu bilmiyorum korkuyorum açıkçası.
Kız doğur artıkkkAshhdhfha hala burdayim dogurmamis olarak kız dogursam.buyuk harflerle yazıcam buraya çok orijinal yeni profil adım ile devam ediyorum
bestlak damga, hipp çay kullanıyorum ben hergün ama doktorum solgarın 2 takviyesi var hemen al onları dedi onun dışında dereotu yeşil soğan hoşaf bir de naneli şeker dedi kv m canımKzılar anne sütü sağım yapmadan nasıl arttırabilirim bilen var mı .. sağım yapınca dengesizlik oluyor bunu yaşamak istemiyorum
vanın ben şimdilik sadece anne sütü veriyorum doktorum mama başlayabiliriz iki hafta bekleyelim dedi bakalımne olacakKızlar pişik oldumu bebişlerınız, olduysa ne kullanıyorsunuz?
Sağım yapmayan varmı?
Mama takvıyesi vermeyen varmı? Sadece anne sütü verıyorum dıyen varmı?
Bn bez değiştrdım prıma ıle baslamıştım, 30 tanesi 250 tl deyınce eşime slepy deneyelım dedim, smdılık iyi bakalım. Zten surekli pok yaptıgı için zırt pırt alt degstrıyorum. Szler hangı bezi kullanıyorsunuz?
Hamilelikte gereksizmiş keşke almasaydım dediğiniz şey varmı?
Göğüs ucu için iyi gelen bişeyınız varmı?
bana doktorunm 6 ay sonra kalabilirsin sorunyok dedi :)eşim de hastane masrafı bu sefer senden diyorEvet kuzum haklısın sezaryen sonrasi hemen hamile kalmak daha zor dikislerden dolayı benim 6 sene geçtiği için mesela sıfır ağrı dikislerde inşallah seninde güzel iyilesir kuzum rabbim gonlune göre versin
canım sonuçta sağ salim yanında lütfen ama lütfen kötü şeyleri aklına getirmemeye çalış çok zoe bir süreçten geçtin sen çok haklısın şimdi biraz tadını çıkar mis kokusunu al sevgiyi aşkı yavrunu hisset hızlıca büyüyecek kaçırma anları sağ salim yanında geçti bitti hersey…2 ay sonra yakılır biter o da geride kalıcak inşallahKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.