Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar merhaba herkese. Benim bat 3 nisan bugün çatlamanın 10. Günü. Testlerimi ekliyorum. Awox marka bugüne kadar bende yanıltmayan tek marka oldu. Eğer gerçekten doğruysa sanırım ben de Aralık annesi olacağım Allahın izniyle 🙏🏻🥹
Bu da bu sabahki testim bata 2 gün kaldı. Sanki koyulaşmış gibi ne dersiniz🤗

Eklentiler

• IMG_2711.webp
    IMG_2711.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
Selam, ben de bu sabah test yaptım, erken gebelik testi, çift çizgi çıktı, bat 5 Nisan. Bir oğlum var 24 aylık, bakalım neler bekliyor bizi. Süreci unutmuş gibiyim tamamen 😀
Hayırlı olsun. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Dualarınıza benide ekleyin.

Selam kızlar sizlere bir sorum olacaktı ben 16 ve 17 martta ovalüsyon testinde yumurtlama gördüm 18 de deil ama 19 martta tamamen silikleşti bugün catlamanın 14.günü idrar test yaptım ama negatif normalde çatlamanın 14.günü adet olurum ama olmadım da yani benim gibi olup gebeliğini geç öğrenen var mı ? Birde göğüslerim aşırı ağrıyor ve halsizlik yorgunluk var

Allah hayırlı eylesin. Hayırlı evlat olsun. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Bana da dua edin lütfen.
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için, yarın kan vereceğim inşallah Hiç ummadığım bir anda oldu Allah herkese sağlıkla en hayırlı zamanda güzel haberler nasip etsin 🙏🏻

Hayırlısı olsun. Dur bakalım Rabbim en doğru olanı bilir. En hayırlı en güzel vakitte tez elden nasip eder inşAllah
İnşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için öyle moralim bozuldu ki daha yeni telefonu elime alabildim . 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Hayırlı olsun. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Dualarınıza benide ekleyin.
Ben sizi okumuştum, evladınız ve sizin için çok üzüldüm. Allah size sağlıklı, hayırlı bir evlat daha nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🙏 İyi dilekleriniz için teşekkürler ❤️

Selam kızlar sizlere bir sorum olacaktı ben 16 ve 17 martta ovalüsyon testinde yumurtlama gördüm 18 de deil ama 19 martta tamamen silikleşti bugün catlamanın 14.günü idrar test yaptım ama negatif normalde çatlamanın 14.günü adet olurum ama olmadım da yani benim gibi olup gebeliğini geç öğrenen var mı ? Birde göğüslerim aşırı ağrıyor ve halsizlik yorgunluk var
Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Benim de sizinki gibi 18 yumurtlamaydı, bat 5 nisan. Bu sabah erken gebelik testinde çizgiyi gördüm.

Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Benim de sizinki gibi 18 yumurtlamaydı, bat 5 nisan. Bu sabah erken gebelik testinde çizgiyi gördüm.
Evet erken gebelik testiydi negatif 14.günde sizin de 18.güne kadar negatif olup o hün mü pozitif e döndü fotoğrafı varmı testinizin?

Arkadaşlar normal kaset test yaptım. Hiç çizgi yoktu. Bat 2 -3 Nisan. Benim gibi olup sonra pozitif gören varmı?

Kızlar çok feci hasta oldum sanırım. Kemiklerim, başım ve boğazlarım ağrıyor. İlaç da içemiyoruz malum. Kadın doğum aciline gitsem mi ?

Evet erken gebelik testiydi negatif 14.günde sizin de 18.güne kadar negatif olup o hün mü pozitif e döndü fotoğrafı varmı testinizin?
Tek test yaptım ben, yumurtlamadan sonra 14. Gün yapmışım testi, ayın birinde. Ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_0097.webp
    IMG_0097.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 12
Back
X