2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kız beni de etiketle inşallah açılman vardır ya 40a dayandın artık

Kızlar emzik kullanıyor musunuz? Meme reddi yapmasın diye şimdiye kadar kullanmadım ama daha fazla dayanamycam sanırım. Akıl sağlığımı yitirmek üzereyim emzik kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu?
Biz direkt akşamı verdik valla çok şükür iki gündür de beni silikonsuz da emiyor hatta ben mama takviyesi de yapıyorum onu da biberonla veriyorum. Meme reddi yok çok şükür kapana kadar zorlanıyoruz kapınca 20-25 dk emiyor bi göğsü

Canım kuzum çok şükür sağ Salim gelmiş oğluşun yanına. Ömrü uzun olsun , anneliğin hayırlı olsun canım benim

Hangi emziği kullanıyorsun canım ? Kauçuk olanlar meme reddi yapmıyor falan dediler sanırıım

Cnm bn müslin almadım, havluyla kuruluyorum. Göğüs için incia almıştım çok grek kalmadı, okdar para verdım, şampuan ve bebe yagı bıde losyon almıştım, gercı kullanılır fakat ekstra beledıyede verdı bi ton şey oldu. Göğüs kalkanını tek gecıyorum gerckten, uçlar kıtafete değmıyor, sütler birikiyor, ve uçlar deliklerden hava alıyor.
Prima 0 numara e bevekte 30 tanesi 250 deyınce almadık, slepy e gectık. Elşmde prıma 1 numara var buyuk bıraz, slepy 1 numarada buyuk. Şuan prima 0 numara anca oluyor.

Derece ölçer greksız, sunger greksız evet oyle seyler almamıştım, 2 lampuanı var ama ben dalin sabunla yıkıyorum.

Kızlar emzik kullanıyor musunuz? Meme reddi yapmasın diye şimdiye kadar kullanmadım ama daha fazla dayanamycam sanırım. Akıl sağlığımı yitirmek üzereyim emzik kullanıp meme reddi yaşayan oldu mu?
Cnm kullanmıyoruz, atıyor agzından emziği. Çokta ısrar etmedım açıkçası. Kolik bebek olsaydı yada gce uyumasaydı verırdım ama şuan grek yok açıkçası.
Cnm çokmu aglıyor, gce uyumuyormu??

canım ben de istiyorum ama karar veremedim 4 kg geçince love to dream diye düşündüm ergopouch ya da ama pahalılar sevmezse diye de bilemedim

ben doğduğu saat hastanede verdim resmen biz yaşamadık ama tavsiye değildir her bebek ayrı

Cnm anneliğin hayırlı olsun çok şukur bebişin seninle, saglıkla buyut cnm

Kız beni de etiketle inşallah açılman vardır ya 40a dayandın artık
Kiaaaz var varrr 1.5 cm çatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi

Kızlarr ben kafayı yiycem artık bugün. Karnımın aynı noktada içnden sanki.iğne batırıyor bebem Br yanma acı hissi olusuyor ovuyorum geciyor 5sn sonra yine aynı. Hep aynı nokta. Ne oluyor anlamadım

Benimkide öyle diyor zaten diyor ilaçlarla hamile kaldın kullanmasan kalmıcan anlatamıyorumki kala bilirim her şey olub bitenden sonra ne edicez diyorum

Geri çekilmeye hiç ve hiç güvenme benimkide bunu teklif etti hayatta ona güvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…