2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım bi hataya düsüp verme bencede ben verdim suan meme almıyor ve mama midesini daha cabuk buyuttugu icin sutte yetmiyor ileriki gunlerde o yuzden doktor sarilik artti veyaz kilo verdi mama ver demedikce o topa girme
canım ben de hastaneden gelince dayanamadım iki kere avent verdim 30 cc sonra istemedi tabiki mememi, hipps çay ve bestlak damlaya başladık muhakkak al hemen .sonra ben durmadan meme veemeyi denedim emzik niyetine mememi hiç ayırmadım katıla katıla ağlıyor ama memem agzında dün gece inan 3 saat hiç susmadı nefes almadan ağladı ama biberon vermedim bol sıcak duş alıyorum sürekli memem açık zorluyorum ciddi bir uğraş alkolsız malt içeçek ve solgar hapları varmış savaştayım anlayacağın bence onlar katıla katıla her halükarda ağlıyorlar hatırlamaz sonuçta:)

Kızlar gazdan ölüyorum, daha bagırsaklarım yerleşmedi. İnsan içinde durcak gbi değilim. Motor gbi afedersınız. 2-3 dk bir gaz çıkarıyorum
Bebeğe geçiyomu acaba.

Ben dirayetli çıkamadım o konuda ya aşırı stres oluyorum ve 2. Dakikası ben ondan daha çok ağlıyorum sonra yetemediğim icin ağlıyorum üstüne bir de ağladığım için ağlıyorum 1 hafta ölüm gibi geçti bana olan sütüm de azaldı sonra hiç uğraşmadım cocuk doktorum silikon ucla dene dedi onu aldı onda da icip icmedigini anlamiyorum ustune sagip veriyorum artik gittigi yere kadar beni stres cok etkiliyor gecen hastanede de emzirme konusunda sacma sacma konuştu bir doktor aksamina sagdigim sut o kadar azalmisti ki

Canım yeni yazabiliyorum doğurmuşsun tebrik ederim sana da çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ömrü güzel olsun inşallah Tikabasa

K
Hanımlaar belime de ağrı girdi karnımda sertleşip bırakıyor kendini yalancı sancılarmıdır biri fikir verebilir mi help me

Ultrasonda yanılma payı oluyor canım bence hiç sıkıntı edilcek kiloda değil 35. Haftada 3 kilo dedi doktor 36. Haftada yine 3 kilo dedi bende çok kafaya taktım 37. Haftada doğum yaptım 3500 kilo doğdu yanılma payı da olabiliyor

canım sağdığın sütle emzirdiğinin alakası yokmuş bebek daha çok emermiş sen ona bakma bile hiç bence sürekli memende tut emzik niyetine daha basındasın hani bende bu konuda uzman değilim okuduklarım sadece stres uykusuzluk çok etkiliyor insanların yorumları hele beni deli ediyor insana tahammülüm yok

K

Hanımlaar belime de ağrı girdi karnımda sertleşip bırakıyor kendini yalancı sancılarmıdır biri fikir verebilir mi help me
Belim 3 gece ağrıdı karnım 3 gün taş gibiydi 37+1 pazartesi sabahı faşır fuşır suyum geldi ve doğurdum tabi herkesin farklı olabilir ama sen yine de her an bekle ben nolduğumu anlayamadım uyuyordum suyumun gelmesiyle kalktım 1 saat sonra da sezeryana girdim şimdi rüya gibi geliyor

İnşallah benimki de öyle olur canım ya en azından 3500 olsun istiyordum açıkçası. Nasip bakalım hayırlısıyla o kilolarda doğar inşallah

Canım benimde memeyi tutmadı silikon uçla emziriyorum ilk gün boş emiyor gibiydi bugün 3. Gün silikon uçta sütü görüyorum geliyor bence çok strese girme kafana takma takarsan kendini daha çok etkilersin

Kasılmaların vs oldumu düzenli sancı gırıyormus mesela yaşadın mı onları ay biraz anlatsana bende 36+6yım herkesin bir olmuyor tabi ama tedbir almakta fayda var

Canım bende silikon uçla emziriyorum, benim göğüs uçlarım yok, bebekte çok küçük olduğu için mememi kavrayamadım, silikon uçla rahat emiyor, ilk 3 gün sütüm çok çok azdı, bir kere mama verildi hastane de, kaşık biberonla, bir kere de evde verdik, sütüm yetmediği için, onuda biberonla vermedim, kaşık ile verdim, göğsümü almaz diye, çünkü biberon versem hemen alışacak gibi
3 günden sonra çok şükür sütüm dolu dolu geldi, yetiyor şimdi, ara ara göğsümü ara ara silikon uçla emziriyorum, kaka çişini de bol bol yapmaya başladı, hiç sağmadım sütümü
Ben, silikon ucun başında hep süt birikiyor bende, oradan anlıyorum zaten sütün olduğunu

Reactions: The
Aman aman neyse çok şukur bu durumlarda gercekten eş destegı çok önemli yoksa gercekten akrabalar travma sebebi

Maşallah canım sütun bol olsun inşallah hep böyle senin minik kaç kg doğmuştu? Kilo almaya başladı mı

Maşallah canım sütun bol olsun inşallah hep böyle senin minik kaç kg doğmuştu? Kilo almaya başladı mı
İnşallah kuzum, hepimizin bol bol sütü olsun ultrasonda en son 2800gr görünüyordu 2610 doğdu, hastaneden çıktığımızda 2500 Du canım, dün kontrole gittik ne almış ne vermiş, ama daha 5 günlük ve benim sütüm 2 gündür geliyor
Mama da 1 kere tek verdim, çok aç olduğunu hissettiğimde, bundan sonra alacaktır diye düşünüyorum
2 hafta sonra kilo kontrolüne çağırdı doktor, bakalım o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…