2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım o dikişler hemencecik geçiyor . Benim de 7 tane dikişim var. Hiç acısı kalmadı artık çoğu düştü bile .. hayırlı olsun . Allah bebişine sağlıklı , analı babalı, hayırlı uzun ömür versin

Cnm gözun aydın kurtulmuşsun

Off o iğneler varya içimiz parçalanıyor. İnşallh hepatit 2.doz ateş yapmaz aklımda o var şimdiden

Hayırlı olsun canım maşallah biran önce gelsin diyordun gelmis çok şükür

Gözün aydın canım inşallah bir an önce toparlarsın

Ay maşallah kuzum ne kadar hızlı ilerlemiş günlerdir doğurmak istediğini soyluyordun çok şükür sağlıkla kavusmussunuz gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah

Dedin dedin sonunda doğurdun hayırlı olsun canım

Kızlar rahmimin üst tarafında çok baskı hissediyorum sanki yürürken cocuk aşağı düşücek birden sanıyorum dün gecede aşırı sıcak basması yaşadım yatamadım uyuyamadım resmen sol kasığımdada bir baskı acı var anlayamadıgım bebeğimin haraketleride azaldı normalde aşırı haraketlidir ya bilmiyorum değişik hissediyorum değişik şeyler 34. Haftamda 1-2 cm açılmam vardı şuan 37yim sizce ne oluyordur basına gelen varmı yada cuma günü kontrolümde gidesim de gelmiyor hastaneye şimdi bana ne olıyor söyler misiniz

Kuzum dogumdan onceki hafta banada 100 gr aldı denildi bende cok uzuldum ama doktor artık yeri daraldıgi icin kilo alimi yavaslar normal dedi tabi 1 hafta sonra o kilonun 300 350 gr ustu cikti

Canım bi hataya düsüp verme bencede ben verdim suan meme almıyor ve mama midesini daha cabuk buyuttugu icin sutte yetmiyor ileriki gunlerde o yuzden doktor sarilik artti veyaz kilo verdi mama ver demedikce o topa girme

Reactions: The
Çocuğuma kızım benim deyip duruyo hiçmişim gibi davranıyo. Bak dün cıldırıyo çocuk kucağımdan almaya calısıyo dedim benim durduramadığımı sen mi durdurcan vermedim oh canıma değsin
Senin kv yaşı küçük, anlayışlı olmasını beklerdim demek ki onunla da alakalı değil

Çocuğuma kızım benim deyip duruyo hiçmişim gibi davranıyo. Bak dün cıldırıyo çocuk kucağımdan almaya calısıyo dedim benim durduramadığımı sen mi durdurcan vermedim oh canıma değsin
Cnm senin kayınvalıdenin incılerınden sonra şimdi bnde annemden incileri sıralayacagım, inan bir k.v den farkı yok
Dur müsait olunca yazacagım aklıma gelenleri madde madde
Mesela bugun dıyorki annem oksapar kullandıgın için bu çocugun teni kırmızı
Dünde salı dıye çocugu yıkamadık mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…