2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar ben doğurdum şuan detaylı anlatamıcam sabah 7 de sancılarım düzenli gelmeye başladı 8 bucukta hastaneye gittiğimde açıklık 6cm olmuştu çok şükür hızlı ilerledi ama başı bir türlü aşağı inmedi suni sancı verdiler sonra indi malesef günlerdir çektiğim uykusuzluk yorgunluk halsizlik gücüm yetmedi ıkınamadım kesi attılar ebe karnıma bastırdı o yüzden dikişlerim var kaç tane dikiş attılar onu bile bilmiyorum yinede çok şükür saat 10:30 da doğdu Furkan 3190gr . Elhamdülillah ikimizde sağlıklıyız
Canım o dikişler hemencecik geçiyor . Benim de 7 tane dikişim var. Hiç acısı kalmadı artık çoğu düştü bile .. hayırlı olsun . Allah bebişine sağlıklı , analı babalı, hayırlı uzun ömür versin😍

Kızlar ben doğurdum şuan detaylı anlatamıcam sabah 7 de sancılarım düzenli gelmeye başladı 8 bucukta hastaneye gittiğimde açıklık 6cm olmuştu çok şükür hızlı ilerledi ama başı bir türlü aşağı inmedi suni sancı verdiler sonra indi malesef günlerdir çektiğim uykusuzluk yorgunluk halsizlik gücüm yetmedi ıkınamadım kesi attılar ebe karnıma bastırdı o yüzden dikişlerim var kaç tane dikiş attılar onu bile bilmiyorum yinede çok şükür saat 10:30 da doğdu Furkan 3190gr . Elhamdülillah ikimizde sağlıklıyız
Cnm gözun aydın kurtulmuşsun

Oy kızlar bugün rop göz muayeneleri vardı içim gitti o nasıl bir şeydi öyle gözlerine bir şeyler sokup durdular o yüksek ışıkta baktılar damlalar damlattılar kıyamam çok fena ağladılar çok şükür gözlerinde sorun çıkmadı sadece prematüre oldukları için normalde bir bebek 2 aylıkken anne babayı net görürken bizimkiler yeni doğmuş sayıldıkları için 3-3.5 aylıkken net etrafı göreceklermiş yani hep 1-1.5 ay gelişimleri geri olacakmış ama erken doğdukları için normal her prematüre böyle dediler daha erken de çevreye tepki verebilirmiş tabi bebeğe göre değişiyormuş adlında siyah beyaz kartlara anlık odaklanıyorlar. Doktor şisiyah beyaz kartların özentilik olduğunu o kartların özel durumlardaki bebeklerde aslında eğitim için kullanıldığını ama insanların popülerleştirdiğini anlamsız olduğunu gören bebeklere böyle şeyler uygulanmaması gerektiğini söyledi yani sen şimdi görüyorsan ben takip etmen için sana neden kart göstereyim ki mantıklı yanı nedir bunun dedi haklı geldi bana özentilik gibi popülerlik işte gerek yok dedi onun yerine kitap oku çocuğa dedi gelişsin istiyorsan.
Sonra hepatit B 2. Doz aşı oldular sağlık ocağında o iğne minicik bacaklarına girerken içim gitti yine ağladılar malum eşim ellerinden ben ayaklarından tuttuk fenaydı anlık tabi geçti sonra 🥰🧿🧿
Off o iğneler varya içimiz parçalanıyor.😔 İnşallh hepatit 2.doz ateş yapmaz 🙄 aklımda o var şimdiden

Hayırlı olsun canım maşallah🧿 biran önce gelsin diyordun gelmis çok şükür🥰

Gözün aydın canım inşallah bir an önce toparlarsın

Ay maşallah kuzum ne kadar hızlı ilerlemiş günlerdir doğurmak istediğini soyluyordun çok şükür sağlıkla kavusmussunuz gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻❤️

Dedin dedin sonunda doğurdun 😂 hayırlı olsun canım 🤍

Kızlar rahmimin üst tarafında çok baskı hissediyorum sanki yürürken cocuk aşağı düşücek birden sanıyorum 😁 dün gecede aşırı sıcak basması yaşadım yatamadım uyuyamadım resmen sol kasığımdada bir baskı acı var anlayamadıgım bebeğimin haraketleride azaldı normalde aşırı haraketlidir ya bilmiyorum değişik hissediyorum değişik şeyler 😄 34. Haftamda 1-2 cm açılmam vardı şuan 37yim sizce ne oluyordur basına gelen varmı yada cuma günü kontrolümde gidesim de gelmiyor hastaneye şimdi bana ne olıyor söyler misiniz 🤣

Ay kızlar bebeğim kilo almıyor ya 100 gram almış sadece 😐 3100 olmuş. Doktor iri bir bebek değil dedi. Ama sıkıntı değil kilosu sadece iri olmayacak dedi ama yine de ben sorun ediyorum ya😐 nstde hiç sancı falan da çıkmadı bu arada bakalım ne zaman gelmek isteyecek
Kuzum dogumdan onceki hafta banada 100 gr aldı denildi bende cok uzuldum ama doktor artık yeri daraldıgi icin kilo alimi yavaslar normal dedi 🤷🏻‍♀️ tabi 1 hafta sonra o kilonun 300 350 gr ustu cikti 🤷🏻‍♀️😁

canım çok şükür sütüm az da olsa geldi kavga gürültü bağrış çağrış anne sütü devam sarılık dün bakıldı 11 dendi yarın yine gideceğiz mama vermiyorum inşallah gelir artar sütlerimiz sen nasılsın
Canım bi hataya düsüp verme bencede ben verdim suan meme almıyor ve mama midesini daha cabuk buyuttugu icin sutte yetmiyor ileriki gunlerde o yuzden doktor sarilik artti veyaz kilo verdi mama ver demedikce o topa girme 🥲

• Beğen
Reactions: The
3 Ay önce çektiğim fotoğraf şimdi anlam kazandı 😍😍🥹🥹🥹 Allahım bugünümüze çok şükürler olsun 🤲🏼😍

Eklentiler

• IMG_2029.jpeg
    IMG_2029.jpeg
    227 KB · Görüntüleme: 96
Çocuğuma kızım benim deyip duruyo hiçmişim gibi davranıyo. Bak dün cıldırıyo çocuk kucağımdan almaya calısıyo dedim benim durduramadığımı sen mi durdurcan vermedim oh canıma değsin 🤣🤣
Senin kv yaşı küçük, anlayışlı olmasını beklerdim😒 demek ki onunla da alakalı değil

Çocuğuma kızım benim deyip duruyo hiçmişim gibi davranıyo. Bak dün cıldırıyo çocuk kucağımdan almaya calısıyo dedim benim durduramadığımı sen mi durdurcan vermedim oh canıma değsin 🤣🤣
Cnm senin kayınvalıdenin incılerınden sonra şimdi bnde annemden incileri sıralayacagım, inan bir k.v den farkı yok😄
Dur müsait olunca yazacagım aklıma gelenleri madde madde😄
Mesela bugun dıyorki annem oksapar kullandıgın için bu çocugun teni kırmızı🤪
Dünde salı dıye çocugu yıkamadık mesela🙄🙄🤭

X