Çok şükür kuzum 30+5’teyim heyecan sarmaya başladı sizleri okuyup hazırlıyorum kendimiCnm çok tesekkur ederım saolasın, sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kuzum 30+5’teyim heyecan sarmaya başladı sizleri okuyup hazırlıyorum kendimiCnm çok tesekkur ederım saolasın, sen nasılsın
Eş destegi çok çok önemli yoksa onlarla baş etmek zorAman aman neyse çok şukur bu durumlarda gercekten eş destegı çok önemli yoksa gercekten akrabalar travma sebebi
inşallah geçer bu 3 hftada Sağlıkla gelsinler de kiloyu da aldırırız artıkEvet o da var ondan da çekiniyorum zaten. Doğum kilosunun %10u falan direk ödem olarak gidiyor. Daha da minik oluyorlar neyse senin haftan biraz daha küçük, doğum çok yaklaşmadiysa alir inşallah en azından 3u falan geçsin canım hayırlısiyla.
Çok normal canım. Benim de sütüm 3.gun doğru düzgün gelmişti. Demek ki çoğu kişide böyle oluyor. Onemli olan su an kilo vermemesi, bu saatten sonra alır güzelce inşallah.İnşallah kuzum, hepimizin bol bol sütü olsun ultrasonda en son 2800gr görünüyordu 2610 doğdu, hastaneden çıktığımızda 2500 Du canım, dün kontrole gittik ne almış ne vermiş, ama daha 5 günlük ve benim sütüm 2 gündür geliyor
Mama da 1 kere tek verdim, çok aç olduğunu hissettiğimde, bundan sonra alacaktır diye düşünüyorum
2 hafta sonra kilo kontrolüne çağırdı doktor, bakalım o zamana
Shshhshshs ay senin annen de kafayı sıyırmış benim kv 40 gün bez atmıcan dedi biriktircen dedi hslshsjsjsjCnm senin kayınvalıdenin incılerınden sonra şimdi bnde annemden incileri sıralayacagım, inan bir k.v den farkı yok
Dur müsait olunca yazacagım aklıma gelenleri madde madde
Mesela bugun dıyorki annem oksapar kullandıgın için bu çocugun teni kırmızı
Dünde salı dıye çocugu yıkamadık mesela
Yok ya ne anlayışı fesatlık yapıyo işte aklınca evimdeki kedime kadar dil uzattı gelen giden olunca kapatacakmışım kedimi verdim lafı ağzına sustuSenin kv yaşı küçük, anlayışlı olmasını beklerdim demek ki onunla da alakalı değil
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Biraz azaldı gibi, bir arkadaş da fayda etmedi deyince arada kalmıştım demek ki bünyeden bünyeye değişiyor.Canım gözün aydın . Lansınoh Lanolin krem çok etkili tavsiye ederim
Bugün biraz azaldı gibi, geçmezse ne varsa deneyeceğim. İnşaallah her kim yaşıyorsa bir an önce atlatır, zorlanıyorum. Anlatınca gerisi çok güzelmerhaba bana da garmastanı tavsiye ettiler hastaneden
Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Ben de tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Arada kaçırdıklarım oldu. Sağlıkla büyütün evlatları.M menevsenergis KeriminHilali kızlar çok tebrik ederim Allah analı babalı sağ salim büyütmeyi nasip etsin Allah sizlere de şifa versin
Aaa bizde biriktiriyoruz ve bizde salı günü yikamadik evet tüm hurafe şeyleri yapıyoruz ama benim kayınvalidemden Allah razı olsun çok yardımcı oluyor bana çok seviyorum ben valla o olmasa napardim bilemiyorum yani, biz aynı binada oturduğumuz için yemek yapma derdimde yok o konuda şansliyim sanırım.Shshhshshs ay senin annen de kafayı sıyırmış benim kv 40 gün bez atmıcan dedi biriktircen dedi hslshsjsjsj
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben doğurdum şuan detaylı anlatamıcam sabah 7 de sancılarım düzenli gelmeye başladı 8 bucukta hastaneye gittiğimde açıklık 6cm olmuştu çok şükür hızlı ilerledi ama başı bir türlü aşağı inmedi suni sancı verdiler sonra indi malesef günlerdir çektiğim uykusuzluk yorgunluk halsizlik gücüm yetmedi ıkınamadım kesi attılar ebe karnıma bastırdı o yüzden dikişlerim var kaç tane dikiş attılar onu bile bilmiyorum yinede çok şükür saat 10:30 da doğdu Furkan 3190gr . Elhamdülillah ikimizde sağlıklıyız
Aynı ben de öyleyim ya tek ben öyleyim sanıyordum, hiçbir şey yiyemiyorum zorla yediriyor annem. Bi de bebeğe süt olsun diye yemeye çalışıyorum onun dışında öyle aç gezsem acıkmıyorumKızlar yaaa doğumdan sonra iştahsızlık sizde de oldu mu ? Resmen hiç bir şey yiyesim gelmiyor, gebelikte deli gibi yerdim ama şimdi zorla yiyorum o da süt olsun diye. Hatta dün akşam sütüm azalmaya başladı gibi oldu eşim kayınvalidem falan da dedi bak yemen lazım diye sütün azalıyor falan dediler. O anda da bana bir ağlamak geldi anlatamam sonra eşim falan da üzüldü yapma böyle falan dedi. Ama yemek yiyince mide bulantısı yaşıyorum genelde içim almıyor sanki. Hatta bu sabah kalkıp eşim kahvaltı tabağı hazırlamış sağolsun yedim biraz. İnşallah sütüm kesilmez korkuyorum bu durumdan da aslında
Canım benimde öyle oldu doğum yaptığım gibi iştahım kesildi. Sadece kahvaltı yapıyordum gün içinde canım istemiyordu midem almıyordu yediğimde bulanıyordu. Sadece bir şeyler içip duruyordum. Bol su içiyordum. Sütüme eksi bir durum olmadı şükür. Ama iştahım bi 2 hafta kesildi sadece kahvaltı yapabiliyordum gün işinde bir de kuru dut ile kuru üzüm yiyordum bir de su komposto o kadar. Hatta 2 haftada 16 kilo verdim hala aynıyım ama artık çocuklara koşturmaktan yiyemiyorum oturunca yiyorum hatta 1 ay oldu artık eskiden sevmediğim ya da yemediğim şeyleri canım istiyor ve yiyorum tam tersine döndü olay ama kilom sabitlendi ne alıyorum ne veriyorum. Doğumdan beri toplam 17 kilo vermişim bakalım bundan sonrası ne olurKızlar yaaa doğumdan sonra iştahsızlık sizde de oldu mu ? Resmen hiç bir şey yiyesim gelmiyor, gebelikte deli gibi yerdim ama şimdi zorla yiyorum o da süt olsun diye. Hatta dün akşam sütüm azalmaya başladı gibi oldu eşim kayınvalidem falan da dedi bak yemen lazım diye sütün azalıyor falan dediler. O anda da bana bir ağlamak geldi anlatamam sonra eşim falan da üzüldü yapma böyle falan dedi. Ama yemek yiyince mide bulantısı yaşıyorum genelde içim almıyor sanki. Hatta bu sabah kalkıp eşim kahvaltı tabağı hazırlamış sağolsun yedim biraz. İnşallah sütüm kesilmez korkuyorum bu durumdan da aslında
canım kafası kaç hafta önde, benim doktorum 10 cm sınır normal doğumda dedi ben de normal istiyorum ama bi haftaya doğmazsa galiba sezaryene dönecekBir de baş çevresi çapı yine büyük çıktı haftasına göre. Hep duyduğum kafası büyük olursa normal doğum olmaz konusunu sordum yine doktora. Aksine kafasının büyük olması işimize gelir, kanalda yolunu daha iyi açar dedi ama yine de biraz korkmadım değil
Ya benımde gogus uclarım kucuk olduğu ıcın alamıyor cocuk bende ne yapsam bilemedim bende sağıo verıyorum mecbur biberonla sarılık oldu çünküHemde ne red hastaneden eve geldik almadı katıla katıla ağladı ben kıyamadım biberon verdim ondan sonra hic almadi suan silikon ucla emiyor sadece ve ben sagip veriyorum ekstra mama tabiki
Ultrason kağıdında Bpd(hadlock) değerim 9.74 cm, 39+6 ile uyumlu yazıyor. Yani 2 hafta önde gidiyorgibi canım.canım kafası kaç hafta önde, benim doktorum 10 cm sınır normal doğumda dedi ben de normal istiyorum ama bi haftaya doğmazsa galiba sezaryene dönecek
Aaahhaaaaa bu daha iyiymiş.Shshhshshs ay senin annen de kafayı sıyırmış benim kv 40 gün bez atmıcan dedi biriktircen dedi hslshsjsjsj