- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
Ayy öyle mi dersin kuzum yaaBenimde gece başladıydı valla ikisinde de hepte 12den sonraydıaslıcım bence sen 1 haftayı bulmaz doğurursun 40a 1 kala doğurdum ben şuan sen kaç haftalıksın
Evet kuzum kilo alımı baya iyiydi hatırlıyorum sen yazdığın zamanlar hatta içimden geçirmiştim ilk bebegi gibi doğar bu gidişle maşallah diye ama birde bu kız ya annesi daha çıtı pıtı öyle de düşünYa bilmiyorum ki kuzum yani anlamadım baya tombişti haftasına göre hep. Kan akımında falan sorun yok normal deyip geçiyor doktor hiç takmıyor kilosunu. Tabi zayıf gelir 4 kg nerde 3 nerde yani epey farkedilir tahminen
Annem de öyle diyor bir erkek bebek gibi düşünme kızlar daha minik doğar zaten diyor da işte kilo alımları oğlumla hep aynıydı o yüzden benzer kiloda doğar sanmıştımEvet kuzum kilo alımı baya iyiydi hatırlıyorum sen yazdığın zamanlar hatta içimden geçirmiştim ilk bebegi gibi doğar bu gidişle maşallah diye ama birde bu kız ya annesi daha çıtı pıtı öyle de düşünhem daha kolay doğurursun sağlıklı olsunda ben 2900 duyunca doktorda ne varsa yediğim içtiğim bıraktım işte muz ceviz badem falan bikmistim zaten doğuma kadar 3 kg olsa bile benim için okeydi yani doğunca alırlar hiç dert etme
Kaç haftalıksin şu an canımkızlarrr benim yarın doğumum başlatılcak inşaAllahçok heyecanlıyım ama stres daha ağır basıyor yaa, hele birde son 2 günde suni sancıyla kötü tecrübeler yaşayan arkadaşları okuyunca daha bir stres oldum. Ofoffff
Kuşum noldu senin nick'ineAyy öyle mi dersin kuzum yaa39+3 olduk
Kolestazdan dolayı miydi canım? Hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca atlatirsin bu süreci
Hahaha buhranlı ve sinirli bir anımda değiştim bebisimmKuşum noldu senin nick'ine
Aslı cnm senmısınson durumun nedir cnm?
paris2023 cnm mama işini ne yaptın. Nekdar mama verıyorsun?
Evet kuzum bana da doktor ayakları bile kız ayağı ince uzun demişti düşünAnnem de öyle diyor bir erkek bebek gibi düşünme kızlar daha minik doğar zaten diyor da işte kilo alımları oğlumla hep aynıydı o yüzden benzer kiloda doğar sanmıştımvalla ben de öyle ne muz ne ceviz hiçbir şey yemiyorum aslında. Sadece bu hafta birkaç muz yedim, biraz da kabak çekirdeği ama ise yaramamış önceleri dikkat etmedigim halde alıyordu o yüzden yiyim de alsin falan olmamıştım hiç. Hayırlısı canım doğunca alır inşallah
İnşallah almıştır, doğumdan sonra kilo da veriyolar korkuyorum o yüzdenBilmiyorum ki canım ya yani ilkinde böyle bir yavaşlama falan yaşamamıştım, bu da sonradan yavaşladı zaten öyle minyon bir bebek değildiinşallah seninki almıştır
Al benden de o kadar. Gündüz kasilmalardan tekmelerden canim çıkıyor gece yalancci sancilardan.acaba yalancı sancılar mi yoksa düzene girecek mi diye beklerken dike. Üstünde uyuya kalıyorum.artik ne kadar uyku denirse ona da.Yine başıma ağrılar girdi uykusuzluktan ne uyuyabiliyorym ne de sancılanıyorum ya düzensiz ağrılar var nolur bana dua edin artık bebeğimi kucağıma alayım sağlıkla .. doğurmadan lohusa psikolojisine giricem galiba ağlayasım var
Evet o da var ondan da çekiniyorum zaten. Doğum kilosunun %10u falan direk ödem olarak gidiyor. Daha da minik oluyorlarİnşallah almıştır, doğumdan sonra kilo da veriyolar korkuyorum o yüzden
canım çok şükür sütüm az da olsa geldi kavga gürültü bağrış çağrış anne sütü devam sarılık dün bakıldı 11 dendi yarın yine gideceğiz mama vermiyorum inşallah gelir artar sütlerimiz sen nasılsınKuşum noldu senin nick'ine
Aslı cnm senmısınson durumun nedir cnm?
paris2023 cnm mama işini ne yaptın. Nekdar mama verıyorsun?
aslında sen utanmayınca onlar utanıyorAllah'tan benimki doğum yapmadan önceydidoğumdan sonra geldim odaya yine girmek istediler eşim öyle bir tepki verdiki kv sustu hatta eşim dedi kv sende git evine nigu utanıyor rahat emzirsin diye gittiler o kadar rahat ettimki eşimle
Erkeğin ne işi varki orda hele doğumdan sonra hiç aklım almıyor..ben çekiniyorum kadınlardanaslında sen utanmayınca onlar utanıyorçıkarıcaksın narkozun etkisndeyim die ama erkek girmesin ya anne odasına benim de bir kaç misafirim oldu hemen girdiler 5 dakika durmadılar çıktılar öyle olması gerekiyor ama kv den de çekinme bence biraz rahat ol sana kolaylık olur ben kadınlardan hiç çekinmem hemen açarım memişlerimi sonuçta benim değiller bile bu aralar
evet kolestazdan dolayı. amin canım sende inşaAllah saolKolestazdan dolayı miydi canım? Hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca atlatirsin bu süreci
bi tek haftama güveniyorum zatenEvet o da var ondan da çekiniyorum zaten. Doğum kilosunun %10u falan direk ödem olarak gidiyor. Daha da minik oluyorlarneyse senin haftan biraz daha küçük, doğum çok yaklaşmadiysa alir inşallah en azından 3u falan geçsin canım hayırlısiyla.
Bnde bol emziriyorum ama günde 3 kez 40 cc mama takvıye edıyorum. Çişi bol olsun dıye. Yoksa aranıyor, karnı doymuyor. Mama içince 2-3 saat uyuyor, bnde işlerımı yapıyorum, gunduz ve aksamları bol uyuyor, gceleri mıkırdanmaya basladı. Yuzunde hafıf sarılık var.canım çok şükür sütüm az da olsa geldi kavga gürültü bağrış çağrış anne sütü devam sarılık dün bakıldı 11 dendi yarın yine gideceğiz mama vermiyorum inşallah gelir artar sütlerimiz sen nasılsın