2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ya bilmiyorum ki kuzum yani anlamadım baya tombişti haftasına göre hep. Kan akımında falan sorun yok normal deyip geçiyor doktor hiç takmıyor kilosunu. Tabi zayıf gelir 4 kg nerde 3 nerde yani epey farkedilir tahminen
Evet kuzum kilo alımı baya iyiydi hatırlıyorum sen yazdığın zamanlar hatta içimden geçirmiştim ilk bebegi gibi doğar bu gidişle maşallah diye ama birde bu kız ya annesi daha çıtı pıtı öyle de düşün hem daha kolay doğurursun sağlıklı olsunda ben 2900 duyunca doktorda ne varsa yediğim içtiğim bıraktım işte muz ceviz badem falan bikmistim zaten doğuma kadar 3 kg olsa bile benim için okeydi yani doğunca alırlar hiç dert etme

Annem de öyle diyor bir erkek bebek gibi düşünme kızlar daha minik doğar zaten diyor da işte kilo alımları oğlumla hep aynıydı o yüzden benzer kiloda doğar sanmıştım valla ben de öyle ne muz ne ceviz hiçbir şey yemiyorum aslında. Sadece bu hafta birkaç muz yedim, biraz da kabak çekirdeği ama ise yaramamış önceleri dikkat etmedigim halde alıyordu o yüzden yiyim de alsin falan olmamıştım hiç. Hayırlısı canım doğunca alır inşallah

Kaç haftalıksin şu an canım

Evet kuzum bana da doktor ayakları bile kız ayağı ince uzun demişti düşün hahah hep öyle oluyor zaten üzerine düşünce geri tepiyor

Al benden de o kadar. Gündüz kasilmalardan tekmelerden canim çıkıyor gece yalancci sancilardan.acaba yalancı sancılar mi yoksa düzene girecek mi diye beklerken dike. Üstünde uyuya kalıyorum.artik ne kadar uyku denirse ona da.

İnşallah almıştır, doğumdan sonra kilo da veriyolar korkuyorum o yüzden
Evet o da var ondan da çekiniyorum zaten. Doğum kilosunun %10u falan direk ödem olarak gidiyor. Daha da minik oluyorlar neyse senin haftan biraz daha küçük, doğum çok yaklaşmadiysa alir inşallah en azından 3u falan geçsin canım hayırlısiyla.

Kuşum noldu senin nick'ine
Aslı cnm senmısınson durumun nedir cnm?

paris2023 cnm mama işini ne yaptın. Nekdar mama verıyorsun?
canım çok şükür sütüm az da olsa geldi kavga gürültü bağrış çağrış anne sütü devam sarılık dün bakıldı 11 dendi yarın yine gideceğiz mama vermiyorum inşallah gelir artar sütlerimiz sen nasılsın

aslında sen utanmayınca onlar utanıyor çıkarıcaksın narkozun etkisndeyim die ama erkek girmesin ya anne odasına benim de bir kaç misafirim oldu hemen girdiler 5 dakika durmadılar çıktılar öyle olması gerekiyor ama kv den de çekinme bence biraz rahat ol sana kolaylık olur ben kadınlardan hiç çekinmem hemen açarım memişlerimi sonuçta benim değiller bile bu aralar

Erkeğin ne işi varki orda hele doğumdan sonra hiç aklım almıyor..ben çekiniyorum kadınlardanmesela kardeşim şimdi uzakta gelirken onun yanında bile açmam kardeşimde aynı o da açmaz biliyorum

bi tek haftama güveniyorum zaten benimki gelmeye niyetli de değil, yalancı sancı bile mi olmaz. Onu gwçtm kasılma bile yok

Bnde bol emziriyorum ama günde 3 kez 40 cc mama takvıye edıyorum. Çişi bol olsun dıye. Yoksa aranıyor, karnı doymuyor. Mama içince 2-3 saat uyuyor, bnde işlerımı yapıyorum, gunduz ve aksamları bol uyuyor, gceleri mıkırdanmaya basladı. Yuzunde hafıf sarılık var.

Kızlar ben doğurdum şuan detaylı anlatamıcam sabah 7 de sancılarım düzenli gelmeye başladı 8 bucukta hastaneye gittiğimde açıklık 6cm olmuştu çok şükür hızlı ilerledi ama başı bir türlü aşağı inmedi suni sancı verdiler sonra indi malesef günlerdir çektiğim uykusuzluk yorgunluk halsizlik gücüm yetmedi ıkınamadım kesi attılar ebe karnıma bastırdı o yüzden dikişlerim var kaç tane dikiş attılar onu bile bilmiyorum yinede çok şükür saat 10:30 da doğdu Furkan 3190gr . Elhamdülillah ikimizde sağlıklıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…