Yok ergenlik işte ne akla hizmet boyadıysam.Mavi saçlı kız diye bi kitap vardı ondan mı etkilendin agshs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ergenlik işte ne akla hizmet boyadıysam.Mavi saçlı kız diye bi kitap vardı ondan mı etkilendin agshs
Benim de sacimin yarisini pembe lacivert gri yesil ve beyaz yapmisligim var universitede. Bildigin alt yarisi kompleBen de lisedeyken gece mavisine boyamıştım. En rezil yılımdır ben esmer saç gece mavisi![]()
Kesin yakısıyodur siyah ama sevmediğin için sana öyle geliyodur. Bi de uzunsa varya dadından yenmezNeyse hadi kocandan yirtarsin en azindan
Siyah degil de koyu kestane bildigin dumduz insan sac rengi ajdjdjdjd. Yalniz universitede o siyah hatasina dusmuslugum var onun derdini biliyorum o yuzden bu kadar cirladim sjdjdjd. Rockci serpil gibi geziyormusum diyorum simdi donup bakinca
Yok valla bence iyice karariyodum esmerim sac kas goz zeytin gibi ajdjdjfj. Bir esim severdi o cok koyu saci bendeKesin yakısıyodur siyah ama sevmediğin için sana öyle geliyodur. Bi de uzunsa varya dadından yenmez![]()
İşte her ten ve göze yakısan bi saç rengi var. Ben ela gözlü beyaz tenliyim siyah uzun saç gerçekten en iyi versiyonum. Düşün 3 sene bekledim doğal rengime döndüm, sonra dayanamadım yine gittim siyaha boyattımYok valla bence iyice karariyodum esmerim sac kas goz zeytin gibi ajdjdjfj. Bir esim severdi o cok koyu saci bende![]()
Ben de yillarca ombreli gezdim, nisan dugun fotolarim filan hep oyledir severim de. Ama ondan da sıkılıp 30 yasla beraber ozume dondumİşte her ten ve göze yakısan bi saç rengi var. Ben ela gözlü beyaz tenliyim siyah uzun saç gerçekten en iyi versiyonum. Düşün 3 sene bekledim doğal rengime döndüm, sonra dayanamadım yine gittim siyaha boyattım
Esmer tenlilerde ombre bide yumusak kahve tonları hoş oluyor ama
Doğumdan sonra patlat bi ombreBen de yillarca ombreli gezdim, nisan dugun fotolarim filan hep oyledir severim de. Ama ondan da sıkılıp 30 yasla beraber ozume dondumdoyduysam demek sdkdjfj
Cesaret etmişsin yapmışsın en güzeliYok ergenlik işte ne akla hizmet boyadıysam.![]()
Canım selam nasıl oldun ben de aynı şeyleri yaşıyorum günde 5-6 defa belki daha fazla çıkarıyordum hastanede yatmak zorunda kaldım 3 gece bugün taburcu oldum ama yok devam ediyor bu bulantılar uyuyamıyorum yiyemiyorum hiç bir şey yapamıyorumKızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
Kesin gelirler yaparim yineDoğumdan sonra patlat bi ombre
Ben masa başı çalışıyorum ama o kadar zor çalışıyorum ki dünya burnumdan geldi şu gebelikteKızlar aranızda masa başı çalışan var mı yarım saat masada oturduğumda iki büklüm kalkıyorum imdat
Bende uzatmak istiyorum ya hamilelikte hızlı uzuyor derler hiç dokunmayalım rapunzel gibi uzasınKesin gelirler yaparim yinesimdi uzatmak amacim iyice, yilbasi gunu bir cinnetle evde kendim kestim tum sacimi kuafore bile gitmeden
. Guzel de oldu namussuz kahkulumu bile kisalttim filan. Temizlendi tum kiriklar ama mememin altindan omzuma cikti ansizin. Simdi dogurana kadar yine az uzasin istiyorum
![]()
Oyleli isler gelir elimden soylemesi ayip ajsjsjs ama kat filan kendime kesemem duz kesim ancaBende uzatmak istiyorum ya hamilelikte hızlı uzuyor derler hiç dokunmayalım rapunzel gibi uzasın
Kendin nasıl kestin kız sende de var bi ince delilik djdhdkjd
Selam,bende hamile ve kedi annesiyim . Hamileliğinde ya kedinin kumunu eşin temizlesin ya da sen mutlaka maske takarak temizle. Benim her yerim yara bere çizik içinde ama yine de hiç vermeyi düşünmüyorum. Çok garip bir şekilde hamile kaldığımdsn beri hiç çizmedi tam ters iher şeyden korumaya çalışıyor artık beni özellikle de eşimdenAllah korusun canım asla zaten Sokağa atma gibi bir vicdansızlık yapmam o da benim bir parçam fakat Kayınvalidemin zaten bir kedisi var Ve hiç anlaşamıyorlar açıkçası Annem de zaten evde olmayan bir kadın ve bakacağını asla düşünmüyorum ben sahiplenirken bile bir sürü laf yemiş biriyim Onun dışında çevremdeki herkes zaten çok özür dilerim Ama s** s** kedi ile bebek aynı evde büyümez kafasında o yüzden çok güvenip onlara kedimi emanet edemem eşim de bu konuda sen bilirsin için nasıl rahat edecekse öyle davran dedi ama ben gitmesini istemem dedi fakat eşim çalışan biri olduğu için Hem bebekle Hem çocukla sorumlulukları ile ilgilenecek tek kişi ben olacağım o yüzden açıkçası ilk bebeğim de olacağı için Kafam bu kadar karışık zaten
Senin bebo kız olursa yaşadıOyleli isler gelir elimden soylemesi ayip ajsjsjs ama kat filan kendime kesemem duz kesim ancadelilik olma miiii aaa
Ani kasık batmaları dimi insanı delirten cinstenAy nolur dalga gecmeyin ama cok korktum
Telefona bakarken cok egilmisim iki buklum olmusum, duzleniyim karnima baski olmasin derken sanki sag kasigima patlayacak gibi bir bicak girdi cikti. Korkudan cirladim evin icinde gecti bir dk icinde ama bebege bir sey olduysa diye aglamakli oldumesim de korkma sinir sıkismistir o hareketle naptin ki bebege zarar gelsin diyor. Of ya
Ay ne oldugumu sasirdim tek yaptigim dogrulmakti. Uzanmadim egilmedim comelmedim abi yaaaa bu ne. Millet amuda kalkiyor gebe gebe. Arkama yaslanirken kasigim yirtildi ajdjdjdjdpAni kasık batmaları dimi insanı delirten cinsten![]()