Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Fetal dna sonucum geldi kızlar benim de, ama firma bana göndermedi anladım, doktorum yazdı. Çok şükür Allah'a temiz. Cinsiyette belli oldu. Canım kızım geliyor 🥰💕 Lioo Lioo 'cuğum beni de ekler misiniz
Tatlı kız sağlıkla gel inşallah 💖💖💖💖

Ben en son bir hafta önce gördüm şimdiden içim içimi yiyor ayda bir çagiriyor doktorum 23gun nasil dayanirim bilmiyorum 🤦sizide ayda birmi çagiriyor doktor normlde özele gidiyorum devlete randevu alipmi gitsem ara kacamak yapip diye dusunuyorum😂
Benim daha önce 3 düşüğüm olduğu için her hafta çağırdı beni özele gidiyorum. En son randevumda 3 hafta sonra dedi. Sağlıkla geçsin inşallah zaman ☺️ rahatlamak da önemli randevu bulabiliyorsanız gidin bence 🙏🏼

Fetal dna sonucum geldi kızlar benim de, ama firma bana göndermedi anladım, doktorum yazdı. Çok şükür Allah'a temiz. Cinsiyette belli oldu. Canım kızım geliyor 🥰💕 Lioo Lioo 'cuğum beni de ekler misiniz
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Igg negatif olursa daha önce geçirilmemiş oluyor onu sormak istemiştim. Yani ıgg pozitif ise daha önce geçirildiği anlamına geliyor. Benim ıgg de negatif yani daha önce geçirmemişim. Benimle aynı durumda olan var mı çok merak ediyorum..
Benimde negatifti doktor sıkıntı yok demişti

Aaa benimde 14+2 çok yakınız, sağlıkla gelsinler 🙏🏻🥰 doktorunuzla konuşunca lütfen yazın. Kendinizi daha fazla üzmeyin, her şey stresten oluyor, dikkat edin kendinize, lütfen 🙏🏻

Günaydın, doktoruma sordum 1 hafta sonra test yaptırırız dedi, pazartesi günü test vericem

Kızlar dünden bu yana vajinama bıçaklar saplanıyor bu durumu yaşayan var mı? Happy mom da böyle bir yazı okudum yani normal mi acaba?

Eklentiler

• IMG_4418.webp
    IMG_4418.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba bende de ara ara olmaya başladı. Sürekli değil dimi
Merhaba canım yok hayır sürekli değil 5 10 dakika sürüyor ama saniyelik şekilde devam ediyor aynı bıçaklanmış gibi ya da biri cimcirmiş gibi hissiyat 😂

Kızlar dünden bu yana vajinama bıçaklar saplanıyor bu durumu yaşayan var mı? Happy mom da böyle bir yazı okudum yani normal mi acaba?
Benim de dün böyle bir durumum oldu normalde gelir geçerdi ama dün sabahtan itibaren gun icinde azicik azalan bir agrim oldu. Dun de doktor gunumuzdu ve daha once asina olmadigim bir agri oldugunu soyledim, kas agrisi olabilir gebelikte bir sorun yok dedi. Bugun de daha da azaldi gercekten kas agrisi gibi gorunuyor.

Benim de dün böyle bir durumum oldu normalde gelir geçerdi ama dün sabahtan itibaren gun icinde azicik azalan bir agrim oldu. Dun de doktor gunumuzdu ve daha once asina olmadigim bir agri oldugunu soyledim, kas agrisi olabilir gebelikte bir sorun yok dedi. Bugun de daha da azaldi gercekten kas agrisi gibi gorunuyor.
Ama direkt vajinama giriyor içine içine çok enteresan nasıl kas ağrısı olabilir ki bu şaşırdım açıkçası.

Bıçak değilde aşkım iğnelenme hissi yaşıyorum ara ara

O zaman normal aşkitom baya bi kişiyiz böyle hisseden
Evet aşkım Bende özellikle pazar günü sanki rahmimde birşeyler çekiliyor ve iğneler bayıyor hissiyatı vardı dün batma devam etti azaldı ama .. evet ben rahim büyüyor diye düşünmüştümbebelte büyüyor normaldir , çok şiddetli ağrılar olmadıkça korkmamak lazımmış .

Back
X