- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
Şaka gibi ya kp WhatsApptan trip mi attı bide kıyamam laf anlatmaya çalışmışsın ya çok basit istemiyorum diyorsun senin evin senin çocuğun bu kadar yüzsüzlük olamaz ya... Bana da diyorki eltim bebek kokusu içime çekmeyi özledim diycektim dogur o zaman bitane daha ama sürekli ters konuşuyormuş gibi görünmek istemedim tadında tutmaya çalışıyorum iki laf sokuyorsam iki de tatlı konuşuyorum ah kuzum benim Allah yardımcın olsun valla lohusa halinle bide onlarla uğraşıyorsun ya inşallah bende bu durumda kalmam ağzımla gelme dedim iki kere daha ne diyebilirim ki insan olan anlayan gururu olan gelmez...Ben kaç gündür bu misafirleri redd etmekten yoruldum sinir stres her şey var bende..kv görümceme doğumdan önce dedim eşim dedi kaç defaki misafir yollamayın doğumdan sonra..kv diyor pazar günü kardeşim gelicek eşiyle dedim anne ben çay bile koyamam ayakta zor duruyorum yok dedi sen 40 gelmicekler eşimede aynısını söylemiş ama sinsi kendisi gazı vermiş kp o da eşimi aramışki pazar günü geliyorlar neyse eşimle tartıştılar ve durmadı başladı whatsapa yazmayaki sanki bir tek sizin çocuğunuz var ben durmadım kendimde yazdım damardan girdim bana diyor çocuğu gösterme diyorum baba ben kendimde iyi diğilim uzun uzun anlattım ama boş yani kesin kv arkamca konuşuyor ama umrumda diğil.Kp diyorki dayı aileden sayılır Allahın izniyle bir şey olmaz diyorbirde kuzum sen iyi her şeyi söyleye biliyorsun benim kaynım eltim görümcem hepsi gelib gidiyor gerçekten çok yoruldum