- 2 Aralık 2023
- 144
- 152
- 23
- Konu Sahibi annabelica
Amin canımmm cümlemizin inşallahSağlıkla gelsin inşallah yarın ekleyeceğim listeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımmm cümlemizin inşallahSağlıkla gelsin inşallah yarın ekleyeceğim listeye![]()
Yaş 28Kızlar hadi listemizi yapalım artık
Yarın pcde hepsini gireceğim. İlk sayfa tablodaki bilgilerinizi yazar mısınız
Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Kalp atışı ne zaman duyuldu
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
Cinsiyet ve doğum tarihlerini de sonra paylaşacağız inşallah![]()
Topik hayırlı olsun birbirimize destek vermek için çok güzel olmuşMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Tek tek kizimdaki sonuçları çıkardım. Nerdeyse aynı gidiyorlar. Geç dollenme de değildi o. Bunu bilmeme rağmen yine de az artıyor demeleri çok sinir ediyor beni. Kadın doğum randevumu da 25 nisana aldım gitmisken kalp atışını da duymuş olayım diye. Ama bunlar böyle konuştukça göresim geliyor keseyi artıkCanım senin moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar sen bu süreçte moralini bozma artışın güzel onlar artış değilde hafta olarak az görüyorlar bence ondan öyle diyorlar oda geç döllenme olabilir herşey olabilir sen kadın doğumcunla devam et boşver bunları
Yaş 28
1. Çocuk
1 mart
28 mart kese göründü 4 haftalıkken
6+4 kalp atışı
Cinsiyet tahmini yok
Doğum tarihi 3 aralık
Sağlıkla gelsin yavrularımızTopik hayırlı olsun birbirimize destek vermek için çok güzel olmuş
Ad lavinia
Yaş 26
3 üncü çocuk
Sat 11 mart
Bugün kan verdim
Yarın sonuçları alacam 5 hafta görünüyor regl günüme göre
Bence de artışınız çok güzel hiç canınızı sıkma içini ferah tut son adet tarihin neydi acaba kaç haftalık gözüküyor şu andaKızlar benim hcg 3 gunde 249dan 1049a çıkmış. Bence çok güzel artmis. Ama ben aile hekimimi ikna edemiyorum ya. Bu kez de aile ebesi aradı ve sağlıklı artmıyor diyorçok eminim düzgün arttığından ama yine de sinirim bozuldu. Doktor randevum da haftaya cuma. O zamana kadar kandan takip edeyim dedim ama galiba sağlık ocağına adım atmayacağım artık
![]()
15 Mart son adet tarihim. 4 hafta 5 günlük oluyor hesabıma göreBence de artışınız çok güzel hiç canınızı sıkma içini ferah tut son adet tarihin neydi acaba kaç haftalık gözüküyor şu anda
Haftasına göre de gayet güzel bence bende doktorumla yarın iletişime geçeceğim benim son adet 10 mart fakat yumurtalarım geç gelişti döngünün 18. Günü ovitrelle oldum 27 martta şu an sizinkinden daha düşük beta değerim bende 24 nisanda ultrason randevusu almayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah15 Mart son adet tarihim. 4 hafta 5 günlük oluyor hesabıma göre
Haydi gel bekliyoruzKızlaaar bende aralık annesi olucam sanırım![]()
Başlangıç hcgsi pek de onemli değil aslında artış önemli. Güzelce büyüyecekler inşallahHaftasına göre de gayet güzel bence bende doktorumla yarın iletişime geçeceğim benim son adet 10 mart fakat yumurtalarım geç gelişti döngünün 18. Günü ovitrelle oldum 27 martta şu an sizinkinden daha düşük beta değerim bende 24 nisanda ultrason randevusu almayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah
Yaş 34Kızlar hadi listemizi yapalım artık
Yarın pcde hepsini gireceğim. İlk sayfa tablodaki bilgilerinizi yazar mısınız
Son adet tarihiniz
Kese ne zaman göründü
Kalp atışı ne zaman duyuldu
Tahmini cinsiyet
Ve tahmini doğum tarihi
Cinsiyet ve doğum tarihlerini de sonra paylaşacağız inşallah![]()
Sağlıkla gelsin bebişYaş 34
1.cocuk
4mart
10 Nisan'da kese göründü
Daha duymadım
Cinsiyet tahmini yok
9 aralik![]()
Daha hepimiz çok miniğiz ya kalp atışı duyan var mı hiçHaydi gel bekliyoruz![]()
Duyanlar var ama ben hala HCG takip ediyorum kese bile görmedimDaha hepimiz çok miniğiz ya kalp atışı duyan var mı hiç![]()
Ne kadar geç gidersen o kadar iyi benmde geç döllenme sata göre tam 7 haftalık ama doktor bugün ultrasonu referans alcaz dedi ultrasonda da 5+6’yımDuyanlar var ama ben hala HCG takip ediyorum kese bile görmedim![]()
Canım ben adetten 4gun önce öğrendim 127ydi adet günü 441 çıktı doktor iyi dedi bir daha kan vermedim stres olmamak adına. 6gun sonra gittim keseyi gördüm. Bence sen de çok üstüne düşme HCG nin inan o stres bebeğe daha çok sıkıntı veriyor.Duyanlar var ama ben hala HCG takip ediyorum kese bile görmedim![]()
Ne güzel görmüşsün keseyi maşallah. Kalp atışı da görünce daha bi bağlanıyor insan. Allah hepimize nasip etsinNe kadar geç gidersen o kadar iyi benmde geç döllenme sata göre tam 7 haftalık ama doktor bugün ultrasonu referans alcaz dedi ultrasonda da 5+6’yımartk öyle takip edicem yarn 6 haftalık olcak
![]()
Evet haklısın ben daha önceki kimyasal gebeliğimde 18 değerle öğrenmiştim iki gün sonra tekrar 18 di o yüzden şu an artış göstermesi bile çok mutlu etti beni düşük diye hiç kafama takmıyorumBaşlangıç hcgsi pek de onemli değil aslında artış önemli. Güzelce büyüyecekler inşallahlisteye ekleyeyim seni de bilgilerini iletirsen
![]()
Çok haklisin hiç gerek yok 2den fazla vermeye. Zaten bugün son kez verdim. Şimdi randevumu bekliyorumCanım ben adetten 4gun önce öğrendim 127ydi adet günü 441 çıktı doktor iyi dedi bir daha kan vermedim stres olmamak adına. 6gun sonra gittim keseyi gördüm. Bence sen de çok üstüne düşme HCG nin inan o stres bebeğe daha çok sıkıntı veriyor.