- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
Ya susturamıyor ki İlayı. Susmuyo deyip veriyo . Ben bebek susturma uzmanıyım çünkü . 35.çocuğum olduğu için nasıl susturacağım çok iyi biliyorumBenimki de uçarak sigaraya koşuyor yakasından yapışık çekiyorum bir bebeği sen besle diğerini ben diye kitliyorum hop kucağına bırakıyorum bebeği şoka giriyor adam
Geçmiş olsun. Benim de doğumdan önce grip başlamıştı. Doğuma da öyle girdim. Hâlâ da geçmiş değil. Evde bana yardımcı olan herkes hasta. Allah'tan ki eşim bizden önce hastalanıp anlatmıştı. Kaç kişide duydum salgın gibi demek ki. Bir an önce geçsin gitsin. Size de tekrar geçmiş olsun.Kızlar aşırı covidden beter bir salgın var ve geçmiyor, mahvedıyor adamı bıraz bıraz toparlıyorum, zatureden yattım 10 gun hastanede doğum sonrası eve taburcu ettıler cumartesi gunu halen kendıme gelemedim taburcu esnasında doktorun verdıgı ilaçlar antıbıyotık vs emziren annelere verılmememsi lazımmış öldüm öldüm dirildim onuda bugun öğrendim dahılıyeye göründüm ilaçlarımı değiştirdi bu ılaçlar emzıren anneye nasıl verilir dedi cocuk kendinden geçmiş gibi uyuyor ztn halen antibiyotik tedavısı alıyorum annem bebegı emzırme dedı gögüslerimden sut akıyor artık kendılıgınden dahılıye doktorum sendeki covid zaturesiymiş dedi, bulaş özelliğini kaybetmiş ama artık fln dedı o yuzden siz siz olun eve kımseyı almayın sokmayın
Yeniden mi kullansan acaba fitil falan çok uzamış seninki gerçekten baya önce söylüyordun. Bu süreçte tatlı tüketimini falan kesseydin canım, o da çok etkiliyorKızlar ben bu enfeksiyondan hala kurtulamadım şaka gibi ya. Temizliğime dikkat ediyorum, mecbur kalmadıkça başka yerlerde lavaboya girmiyoeum. Eşimi yanıma bile yaklaştırmıyorum artık ama bitmeyen yoğun sarı akıntım var, bazen feci derece kaşınıyor. Neuden oluyor anlamadımdoğumda bebeğe zararı olur mu ki? Kontrolüm cuma günü kültür için ısrar edcem artık. İdrara bakıp bi şey yok dyip gönderiyolar
Ya bende anlamadım ki, tatlıyı da çok yemiyorum. Cuma günü baya ısrar edicem artık. O drun verdği fitili 6 gün kullandım yine bi işe yaramadıYeniden mi kullansan acaba fitil falan çok uzamış seninki gerçekten baya önce söylüyordun. Bu süreçte tatlı tüketimini falan kesseydin canım, o da çok etkiliyor
Git bakalım belki farklı bir fitil falan verir. Mantar enfeksiyonu çok sinir bozucu bir şey gerçektenYa bende anlamadım ki, tatlıyı da çok yemiyorum. Cuma günü baya ısrar edicem artık. O drun verdği fitili 6 gün kullandım yine bi işe yaramadı
Gerekirse kötü olup bebenin olduğu odaya almayacaksin en azından öksüren kızıyla doğuma bu kadar az kalmışken nereye geliyorsun acaba çat kapı çok sinir bozucu bir durum buHahaha içten içe biliyorum yaa offfne vardı ki biraz uzak otursaydik tatlı tatlı anlasirdik arada bir görüşürdük
Zaten tek tesellim doğuma az kalmış olmasıGit bakalım belki farklı bir fitil falan verir. Mantar enfeksiyonu çok sinir bozucu bir şey gerçektenAllah'tan ki dogurunca geçiyor. Bende devam etmemişti
Çok üzüldüm tam doğum yaklaşmışken insanın hayat arkadaşının bunu yapması çok kötü bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah sen yanlış birşey yazmamissin için rahat olsun yanlısı eşin yapıyor haberi yokKızlar ben bi süre girmiyorum buraya. Eşim girmiş yazdıklarımı okumuş bana kızdı kavga ettik. Artık rahat hissetmem. Siz merak etmeyin diye yazıyorum şimdiden. Hesabımı askıya alıcam. Herşey için çok teşekkürler bu kadar zamandır bu zor süreçte yanımda oldunuz. Sizden çok şey öğrendim paylaştım. Siz olmasanız belki bu hamilelik çok daha zor geçerdi. Kendinize iyi bakın. Belki yakında tekrar girerim bilmiyorum. Sevgiler
Canım bana doktorum 32 hafta itibariyle artık progestan kullanmanın anlamı yok demişti sen tekrar sordun mu onun için idrarla alakalı da kızlar chanberryli vitaminler önermişti onları bir araştır istersenArkadaşlar bebişlerini kucaklarına alanlara sağlıkla büyütmeyi henüz kucaklarına Alacak tüm hamişlerede sağlıkla zamanında gelmesini diliyorum bebişlerin
Geceleri Tek progestan kullanıyorum fitil
Ve her seferinde idrarda lökosit çıkıyor
Kültürüm temiz HamdolsUn
En son 4. Monurolü geçen hafta içtim ve su içmeyi artırdım
Nasipse 33+ lardayım
Napmamı önerirsiniz
Birde idrarı yapıyorum mesela aşırı su içince idrar kaçabiliyor damla şeklinde uzunn süredir böyle başına gelen varmı
İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla zamanında kavuşsun bebişlere Çok Aminn
Anladım canım evett sorucam Haftaya Naasipse Kontrolüm var canım bırak derse kesicem haftada bir proluton da vuruluyorum aslında bıraksam olucak charberry de sorucam kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum o sebeple doktora bi danışaım teşekkür ederim arkadaşım Sağlıcakla ilerleyelimCanım bana doktorum 32 hafta itibariyle artık progestan kullanmanın anlamı yok demişti sen tekrar sordun mu onun için idrarla alakalı da kızlar chanberryli vitaminler önermişti onları bir araştır istersen
Sağ salim bebişini kucağına al canımKızlar ben bi süre girmiyorum buraya. Eşim girmiş yazdıklarımı okumuş bana kızdı kavga ettik. Artık rahat hissetmem. Siz merak etmeyin diye yazıyorum şimdiden. Hesabımı askıya alıcam. Herşey için çok teşekkürler bu kadar zamandır bu zor süreçte yanımda oldunuz. Sizden çok şey öğrendim paylaştım. Siz olmasanız belki bu hamilelik çok daha zor geçerdi. Kendinize iyi bakın. Belki yakında tekrar girerim bilmiyorum. Sevgiler
İnşallah gelmezler kuzum gerçekten kötü olmak istemiyorum.. şuan yine tolerans gösteriyorum ama lohusalıkta böyle olamayabilirimGerekirse kötü olup bebenin olduğu odaya almayacaksin en azından öksüren kızıyla doğuma bu kadar az kalmışken nereye geliyorsun acaba çat kapı çok sinir bozucu bir durum bu
Ruh halimi yansıtıyor resmen burhan altintop gibi ben aslında yohuuum diyesim var herkese beni rahat bırakın