- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
Ya ben ilk doğumumda aynı böyle demiştim doğurunca herşey çok daha zor ama yinede annelik çok güzel bir duygu değil miAy evde bir tane daha çocuğun var bu nasıl istekThe demişti ki doğurmak için acele etmeyin. Çok haklıymışsın bacım anam ağlıyor 4 günlük bebeyle
Kuzum ben 1.5 senedir hamişim hem çok yoruldum hemde bir kere kucagim bos kalinca inanki o ağlama sesi bizim için en güzel müzik gibiAy evde bir tane daha çocuğun var bu nasıl istekThe demişti ki doğurmak için acele etmeyin. Çok haklıymışsın bacım anam ağlıyor 4 günlük bebeyle
canım Allah bağışlasın inşallah sudur odyologun dediği gibiKızlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebeğini bekleyenlere de güzel doğunlar diliyorumbenim kızım geçen hafta dünyaya geldi, sorum yeni doğum yapan annelere, hastanede yapılan rutin işitme taramasında iki kulaktan da kaldı kızım. Kulakta su olabileceği, zamanla geçeceğini söyledi odyolog ama benim hiç içime sinmedi :/ benzer bir sey yaşayanınız var mı? Sese tepki vermiyor, irkilmiyor çok endişeleniyorum ya açılmazsa, geçemezse testi yine diye
bence kıçını kaşı hemen kendine de bebeğe de maşallah deYa peki sizin bebekleriniz de sürekli uyuyor mu? Gece/gündüz hep uyuyor Nil. Emzirmek için zorla uyandırıyorum, emerken uyanık tutmak için çok çaba sarf ediyorum, emer emmez yeniden uykuya dalıyorsağlık ocağındaki hemşire sarılıktandır dedi, cuma günü 5günlükken sarılığı 8.5 çıkmıştı doktor tehlikeli seviyeye gelmez artık demişti, hemşire gözüme çok sarı geldi deyince kafama taktım onu da. ( sütüm de var, sık sık emziriyorum da, bugün 7. günü, doğum kilosunu yakalamış, geçmiş hatta. of çocuğun uyuduğuna bile sevinemiyorum
Öğrendik bizde konforu neden hamileliği bu kadar seviyorlarmış anladımKız benim içimde gram sabırsızlık yok ahahah valla içerde daha konforlu bunu çok iyi biliyorum
Orası ayrı meleklere gülümsüyor sürekli ne kadar yorulmuş olsam da dünyanın en müthiş hissiYa ben ilk doğumumda aynı böyle demiştim doğurunca herşey çok daha zor ama yinede annelik çok güzel bir duygu değil mi
Doğru diyorsun en hayırlı zamanda kavuş sende kızınaKuzum ben 1.5 senedir hamişim hem çok yoruldum hemde bir kere kucagim bos kalinca inanki o ağlama sesi bizim için en güzel müzik gibi
Ay ben kararsızım bu konudaKız bence sabretsin bizimkiler 9 gün daha. Yoksa balık oluyorlarkoç olmasını istiyorum ben
Hayırlısı ile doğur inşallah cnm benım oğlan buyuk ama ilgi çekmek için değişti butun huyu suyu onlada ilgilenemiyorum, uyumakta zorlanıyorum aynen diğerinde de böyleydı, zature atlattıgım için dısarı cıkıp yürüyüş yapmama izin vermıyor annemler annemler haftasonu mecbur gidecek ben ozmn ne yapacagım düşünmek istemıyorum bugun biraz iyiyim belim cok agrıyor agrı kesıcı almamya çalısıyorum gögüs hastalıklarının verdiği antibiyotik mahvetti benı bugun almadım doğum doktorum keselim dediAynıyım kuzum ya iyiyim çok şükür işte küçük çocuk olunca sürekli ayaktayım. En son geçen hafta doktor bebeğin kanala yöneldiğini falan söylemişti, karnım da aşağı düştü bence epey ama onun dışında şükürler olsun ağrım sızım yok.
Senin yorumları okuyorum, geçen doğumunda da lohusa sendromunu ağır yaşadığından bahsetmiştin, muhtemelen yine aynı şeyleri yaşıyorsun. İnşallah tez zamanda toparlarsin, bu psikoloji ile eminim bebek bakması daha zordur. Yalnız kalmamaya çalış kesinlikle, senin diğer bebe büyüktü, ne bileyim hava al dizi izle kitap oku sevdiğin şeyleri yap bebek uyudukca. Bence iyi gelir
Valla ben koçum, kızım da biraz bana benzesin istiyorum ama bence de zor bir burçAy ben kararsızım bu konudaKoç zor bi burç. Balık da çift kısmetli derler ama aşırı duygusal.
Güzel tabi ama hamileyken de anneyiz benceYa ben ilk doğumumda aynı böyle demiştim doğurunca herşey çok daha zor ama yinede annelik çok güzel bir duygu değil mi
Allah yardımcın olsun canım. Benim de yanımda sadece birkaç gün kv kalacak, sonra diğer çocuğum ve küçücük bebekle yalnız kalacağım. Allah yardım eder inşallah şimdiden bunları düşünmek istemiyorum ben de. Sen de inşallah hafta sonuna kadar daha güzel toparlarsin. Yaş kaç olursa olsun o kıskançlık çoğu çocukta kaçınılmaz oluyor, inşallah az hasarla atlatirizHayırlısı ile doğur inşallah cnm benım oğlan buyuk ama ilgi çekmek için değişti butun huyu suyu onlada ilgilenemiyorum, uyumakta zorlanıyorum aynen diğerinde de böyleydı, zature atlattıgım için dısarı cıkıp yürüyüş yapmama izin vermıyor annemler annemler haftasonu mecbur gidecek ben ozmn ne yapacagım düşünmek istemıyorum bugun biraz iyiyim belim cok agrıyor agrı kesıcı almamya çalısıyorum gögüs hastalıklarının verdiği antibiyotik mahvetti benı bugun almadım doğum doktorum keselim dedi
Sabırsızlıkta güzel ne bilim yeniden o minicik bedene sarılmak bebek kokusu çok değerli onun sabırsızlığı işte.. ayrıca diğer oğlum çok yaramaz bende doğunca 2 cocukla evde yalnız kalınca napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsunGüzel tabi ama hamileyken de anneyiz benceAllah nasıp ederse eninde sonunda doğacak modundayim ben. İlk çocuğumda da bunda da öyle bir sabırsızlık yaşadığımı hatırlamıyorum
Geliyor olabilir benim ilk doğumum başlandığında sadece kasık ağrım olmuştuAy kızlar aşırı bel kasik ağrısı yaşıyorum su an ya hiç yaşamamıştım böyle bir şey. kasılma falan yok ama sadece ağrı. Dogurmam di mi?Yani doğması için kasılma gerek sonuçta
Valla dogurursan küserimAy kızlar aşırı bel kasik ağrısı yaşıyorum su an ya hiç yaşamamıştım böyle bir şey. kasılma falan yok ama sadece ağrı. Dogurmam di mi?Yani doğması için kasılma gerek sonuçta
Kız ciddi misin korkuttun şu an beni vallahi. Yalancı kasilmam bile doğru düzgün olmuyordu benim ama. Bildiğin ağrı ile dogurursam şok olurumGeliyor olabilir benim ilk doğumum başlandığında sadece kasık ağrım olmuştu
Hahah nayir nolamaz hazır değilim. Sesssiz sakin yatakta yatıp geçmesini bekliyorumValla dogurursan küserim