Hım anladım cnm, bn bugun saglık ocagına gttım topuk kanı için. Popiş bıraz kızarık zeytınyağı yerıne krem sür dedi dediğin gbi fito var evde ondan süreyımZeytinyağı asıdik olduğu için çok tavsiye edilmiyor diye duymuştum sanki .. hamazinc ve fitoyu bizzat çocuk doktoru önerdi çok iyi kremler dedi ama dediğim gibi günde 3ü geçmemek lazımmış canım
Evet cnm gecen p. Tesi doğdu
Ayyy inşaallah kuzum ağzın bal yesinBenim de kontrol günü geldiiiben o gün hastaneye doğurma niyetiyle gitmemiştim hadı darısı başına
Hadi inşallah gönlündeki gibi olsun kuzum bende 39+1 oldumBende yarın kontrole gidicem ve aynı senin gibi düşünüp kendime morel vermeye çalıyorum. Normal doğum istiyorum 39+2 oldu bakalım ne diyecek sizin kaç şuan?
Cnm senin daha vaktin varHadi inşallah gönlündeki gibi olsun kuzum bende 39+1 oldum
Neyse ki eşin senin yanında duruyor maşallah diyim onda bitiyor iş sonuçta. İnsanlar kendileri yaşamadı gibi sanki aynı duyguları en güzel zamanımızda düşüncesizlik ediyorlar.Kuzum durumumuz aynı benziyor azcık yorulduk çok eşimle ikimizde bıktık resmen her gün farklı konuyla arıyorlar..bende sorun kp ne kadar her şey alsa etsede ama o kadarda çok fazla burnunu sokar hala isime takmış artık dedim cevab bile yazmıcam yok sonra diyor size tanışıcaz sadece sinir stres Allah'tan benden öncede eşim hiç babasıyla iyi diğildi yoksa ben günahkar olucaktım
Kuzum zaten ilk dogdugunda yapılmaması gerekiyormuş çoğu bebek gecemiyormus dediğin gibi su oluyormuş kulakta benim oğlumda ilk geçemedi 1 hafta 10 gün sonra ikincide geçtiKızlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebeğini bekleyenlere de güzel doğunlar diliyorumbenim kızım geçen hafta dünyaya geldi, sorum yeni doğum yapan annelere, hastanede yapılan rutin işitme taramasında iki kulaktan da kaldı kızım. Kulakta su olabileceği, zamanla geçeceğini söyledi odyolog ama benim hiç içime sinmedi :/ benzer bir sey yaşayanınız var mı? Sese tepki vermiyor, irkilmiyor çok endişeleniyorum ya açılmazsa, geçemezse testi yine diye
Maşallah canım hayırlı olsunKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Zaten seninle doktorum beni 41 de doğurtacaksinCnm senin daha vaktin var
Ya artık genellikle gaz süt muhabbeti dönüyor bizde doğurmadığımız için katılamıyoz yani ben kendi adıma söyliyimAslında grubun yarısı daha doğurmadı ama ses yokSabır otu filan var mı benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlere tavsiye
Ay evde bir tane daha çocuğun var bu nasıl istekAyyy inşaallah kuzum ağzın bal yesin
Kız bence sabretsin bizimkiler 9 gün daha. Yoksa balık oluyorlarYa artık genellikle gaz süt muhabbeti dönüyor bizde doğurmadığımız için katılamıyoz yani ben kendi adıma söyliyim
Kız benim içimde gram sabırsızlık yok ahahah valla içerde daha konforlu bunu çok iyi biliyorumAy evde bir tane daha çocuğun var bu nasıl istekThe demişti ki doğurmak için acele etmeyin. Çok haklıymışsın bacım anam ağlıyor 4 günlük bebeyle
Canım benim eşim yanımda olmasa gidicek burda içimi dökecek kapım yok kendi ailem çok uzakta ondan önceden demiştim tek güvendiğim kişi sensin yeterki sen yanımda ol dedim.Allah bize çok çok büyük sabr versin gerçekten bazen o kadar salakcasına konuşuyorlar hiçmi bizim durumumuzu anlamiyorlar valla ben dün bile süt vererken ağlıyordum neden az emiyor acaba kilosu iyimi diye..her anımız bir farklı oluyorNeyse ki eşin senin yanında duruyor maşallah diyim onda bitiyor iş sonuçta. İnsanlar kendileri yaşamadı gibi sanki aynı duyguları en güzel zamanımızda düşüncesizlik ediyorlar.
Ya o zaman durduk yere can sıkıyor bu mesele. Çocuğumun hiçbir şey duymadığını düşünüp düşünüp tedirgin oluyorum. Ani sesler yapıyorum irkilmiyor falan, çok korkutucuKuzum zaten ilk dogdugunda yapılmaması gerekiyormuş çoğu bebek gecemiyormus dediğin gibi su oluyormuş kulakta benim oğlumda ilk geçemedi 1 hafta 10 gün sonra ikincide geçti
Bekliyor bence ben daha rahat 10 gün doğurmam öyle hissediyorumKız bence sabretsin bizimkiler 9 gün daha. Yoksa balık oluyorlarkoç olmasını istiyorum ben