2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.🙏🥺

Sabah 6 da suyumun gelmesiyle 7 de acil sederyana alındım kızlar geldiğimde 1 cm açılmam vardı bebiş ters duruyordu 37+1 3500 kilo 52 cm Afra bebiş geldi yanımda çok şükür bir sıkıntımız yok şuanlık 🙏 B Buddy x
Maşallah canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün minik 😍

Kızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.🙏🥺
Yaramaz kız ☺️ Neyse ki sıkıntı yok canım yarın bu endişelerin bitecek 🌿 sağlıkla al kucağına inşallah.

Canım ben tam tersi emme refleksi zayıf olana verdim çenesi güçlensin diye küvezde öyle demişlerdi. Her geçen gün daha kuvvetli çekti
Aaa öyle mi oluyormuş bende zorlanmasın diye düşünmüştüm mantıklı ama söylediğin bak. Öğreneceğiz işte böyle böyle 🤣

Kız ciddi misin korkuttun şu an beni vallahi. Yalancı kasilmam bile doğru düzgün olmuyordu benim ama. Bildiğin ağrı ile dogurursam şok olurum
Düzenli bir ağrı değilse korkma doğurmak için düzenli olması şart keşke benimde kasık ağrım olsa 😊
Canım üzülme yarın kavuşacaksın böyle düşün sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 😊

3. Turu mu dolamisss 😱 kuzum harekette edemiyor rahat iki tur var diye nasıl 3.yu dolamış 🥴 rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin kuzumm kızçen süslü olacak belli ki dünyaya gelince bol bol kolye al annesi 😅🤗😍❤️

Düzenli bir ağrı değilse korkma doğurmak için düzenli olması şart keşke benimde kasık ağrım olsa 😊

Canım üzülme yarın kavuşacaksın böyle düşün sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 😊
Yani hiç geçmeyen bir ağrı canım. Bugün Ramazan'ın ilk günü diye eşime biraz ozeneyim dedim baya bı yemek falan yapmıştım fazla ayakta kaldım sanırım ondan oldu. Yani saatlerce yurusem dahi kötü olmuyorum ama mutfakta öyle hareketsiz durmak beni kötü yapıyor. İnşallah dinlenince geçer diye umut ediyorum 🥲

3. Turu mu dolamisss 😱 kuzum harekette edemiyor rahat iki tur var diye nasıl 3.yu dolamış 🥴 rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin kuzumm kızçen süslü olacak belli ki dünyaya gelince bol bol kolye al annesi 😅🤗😍❤️
Doktor da şaşırdı kuzum.Artık kordonu mu normalden çok uzun anlamadım.🥺. Ay kız güldürdün bütün stresimin üstüne 🥲

Sağol kuzum 🥺 hiç beklemiyordum bu kadarını da . Ben 40. Haftayı bulurum diyordum. Normal doğum denerim diyordum 🥺nasibimde bu varmış demekki
Hiç üzülme en önemlisi ikinizin de sağlığı. Demek ki bu daha hayırlıymış hakkınızda. 🤍

Doktor da şaşırdı kuzum.Artık kordonu mu normalden çok uzun anlamadım.🥺. Ay kız güldürdün bütün stresimin üstüne 🥲
Bu geceyi de atlat bak miniğin Allah'ın izniyle sağ salim kollarında olacak sen yine dikkat et ama çokta stres yapma cocuumm zaten 3 tur kolye takmış bide annesinin stresiyle ugrasmasin 😅 gül kuzum yarın anne oluyorsunnn 😍 bugün bol bol göbüşünü sev vedalaş 🥹

Bugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce

Yani hiç geçmeyen bir ağrı canım. Bugün Ramazan'ın ilk günü diye eşime biraz ozeneyim dedim baya bı yemek falan yapmıştım fazla ayakta kaldım sanırım ondan oldu. Yani saatlerce yurusem dahi kötü olmuyorum ama mutfakta öyle hareketsiz durmak beni kötü yapıyor. İnşallah dinlenince geçer diye umut ediyorum 🥲
Geliyor mu yoksa 😶‍🌫️ senin karnında düşmüştü

Eklentiler

• IMG_4241.jpeg
    IMG_4241.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 34
Bugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce
Canım burda ve birkaç topikte yazan olmuştu açıklık muayenesinden sonra kanaması olanlar ama sen için rahat etsin istersen doktoruna yaz

X