Yaramaz kızKızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.
Amin hepimizin inşallahHadi inşallah gönlündeki gibi olsun kuzum bende 39+1 oldum
Sağol kuzumYaramaz kızNeyse ki sıkıntı yok canım yarın bu endişelerin bitecek sağlıkla al kucağına inşallah.
Aaa öyle mi oluyormuş bende zorlanmasın diye düşünmüştüm mantıklı ama söylediğin bak. Öğreneceğiz işte böyle böyleCanım ben tam tersi emme refleksi zayıf olana verdim çenesi güçlensin diye küvezde öyle demişlerdi. Her geçen gün daha kuvvetli çekti
İnşallah canım tez zamandaYaa masallah canim darısı bize olsun insallah
Düzenli bir ağrı değilse korkma doğurmak için düzenli olması şart keşke benimde kasık ağrım olsaKız ciddi misin korkuttun şu an beni vallahi. Yalancı kasilmam bile doğru düzgün olmuyordu benim ama. Bildiğin ağrı ile dogurursam şok olurum
Canım üzülme yarın kavuşacaksın böyle düşün sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.
3. Turu mu dolamisssKızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.
Yani hiç geçmeyen bir ağrı canım. Bugün Ramazan'ın ilk günü diye eşime biraz ozeneyim dedim baya bı yemek falan yapmıştım fazla ayakta kaldım sanırım ondan oldu. Yani saatlerce yurusem dahi kötü olmuyorum ama mutfakta öyle hareketsiz durmak beni kötü yapıyor. İnşallah dinlenince geçer diye umut ediyorumDüzenli bir ağrı değilse korkma doğurmak için düzenli olması şart keşke benimde kasık ağrım olsa
Canım üzülme yarın kavuşacaksın böyle düşün sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Valla cansuda nau nau diyerek doğurduHahah nayir nolamaz hazır değilim. Sesssiz sakin yatakta yatıp geçmesini bekliyorum
Doktor da şaşırdı kuzum.Artık kordonu mu normalden çok uzun anlamadım.3. Turu mu dolamissskuzum harekette edemiyor rahat iki tur var diye nasıl 3.yu dolamış rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin kuzumm kızçen süslü olacak belli ki dünyaya gelince bol bol kolye al annesi
Hiç üzülme en önemlisi ikinizin de sağlığı. Demek ki bu daha hayırlıymış hakkınızda.Sağol kuzumhiç beklemiyordum bu kadarını da . Ben 40. Haftayı bulurum diyordum. Normal doğum denerim diyordum nasibimde bu varmış demekki
Bu geceyi de atlat bak miniğin Allah'ın izniyle sağ salim kollarında olacak sen yine dikkat et ama çokta stres yapma cocuumm zaten 3 tur kolye takmış bide annesinin stresiyle ugrasmasinDoktor da şaşırdı kuzum.Artık kordonu mu normalden çok uzun anlamadım.. Ay kız güldürdün bütün stresimin üstüne
Valla doğurur muyum doğurmaz miyim bilmiyorum kuzum ama 9 aydır resmen hiçbir şeyim yokmuş onu farkettim. Şu an bu sancı beni ilk dogumuma götürdü ve yeniden gözüm korkmaya başladıValla cansuda nau nau diyerek doğurdutetikte ol bacım
Geliyor mu yoksaYani hiç geçmeyen bir ağrı canım. Bugün Ramazan'ın ilk günü diye eşime biraz ozeneyim dedim baya bı yemek falan yapmıştım fazla ayakta kaldım sanırım ondan oldu. Yani saatlerce yurusem dahi kötü olmuyorum ama mutfakta öyle hareketsiz durmak beni kötü yapıyor. İnşallah dinlenince geçer diye umut ediyorum
Canım burda ve birkaç topikte yazan olmuştu açıklık muayenesinden sonra kanaması olanlar ama sen için rahat etsin istersen doktoruna yazBugün muayenem vardı tam 37 hafta oldum alttan elle 2 3 cm aciklik var dedi doktor nst iyi çıktı sancı yok muayeneden sonra 3 saat sancım oldu sonra uyudum geçti ama şimdi lavaboya girince kan geldi kızlar nişan mıdır diye korktum açıkçası muayeneden sonra kan gelen oldumu daha önce