- 30 Eylül 2022
- 2.409
- 3.288
Okuyorum siziKızlar denizasaf diye arkadas vardı, göremiyorum onudikkatımı çekti.
Sağlıkla kavuşun canımKızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.
Doktorun numarası yok ama bende duydum aslında kanama geldiğini şu an sancım yok o yüzden pek önemsemiyorumCanım burda ve birkaç topikte yazan olmuştu açıklık muayenesinden sonra kanaması olanlar ama sen için rahat etsin istersen doktoruna yaz
Canım yaa, bayağı yaramazmış kızın. Hiç kendini stres etme nstsi iyi çıkmış diyosun inşaAllah hiçbirşey olmadan yarın yavrunu sağsalim kucağına alırsınKızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.
Ay bende isyanlardayim artık gelsin istiyorumOkuyorum siziama çok ağırlaştım artık eskisi kadar aktif olamıyorum biran önce gelsin istiyorum doktor artık gelebilir dedi cuma günü kontrolümuz vardı nst iki kere alarm verdi çok kudurukmuş yerinde durmuyor dedi hemşire 3 kere pozisyon değiştirdim düzgün çekebilmek için 40 dk sürdü oda midemden cok rahatsız oluyorum bide gavisgon kesmiyor artık sağlıkla gelsin biran önce
Bizde aynıyız bu gün 37 oldun demi senin bebiş aşağı inmiş mi kanalaAy bende isyanlardayim artık gelsin istiyorumbizim satlarda aynıydı sağlıkla bir an önce gelsinler inşallah
Ay hiç sanmıyorum ama gerçekten ağrılarım da geçmiyor yatmakla falan ve baya kötü etti beni. Ama doğum böyle başlamaz diye tahmin ediyorum çünkü hiç kasilmam yok. Hayırlısı bakalım geçmesini umuyorumGeliyor mu yoksasenin karnında düşmüştü
MaşAllah gözün aydın canımSabah 6 da suyumun gelmesiyle 7 de acil sederyana alındım kızlar geldiğimde 1 cm açılmam vardı bebiş ters duruyordu 37+1 3500 kilo 52 cm Afra bebiş geldi yanımda çok şükür bir sıkıntımız yok şuanlık@Buddy x
Allahın izniyle hiçbir şey olmucak canım keşki bu gün alsaydı bu kadar stres olmazdınKızlar yarın doktor beni sezaryene alıcak. Benim kızım 3. Turu dolamış kafayı yiyicem niye böyle oluyor . Yarın 11 gibi yatışım yapılacak. Nst ve suyu iyi yarın alalım dedi. Yoksa bugün acil alacaktı. Bi terslik olursa su gelmesi,bebek hareketsizliği gece de ara dedi. Bana da dua edin kızıma bişey olmadan kucağıma alayım.
Ay inşallah ya seninle aynıyız evet benim oğlanın başı çok aşağıda dedi doktor kanala girmiş iyice dedi yürüyünce fıydıracak gibi oluyor resmen kendimi zorluyorum yürüyüşe falan çıkıyorum gelsin diye bel ağrısı çok zor uyurken sığamıyorum falan sende de yukarı doğru gaz oluyor mu kuzum beni çok zorluyor ne yersem yiyeyim çok zor oluyorAy bende isyanlardayim artık gelsin istiyorumbizim satlarda aynıydı sağlıkla bir an önce gelsinler inşallah
Evet tam 37 yim. Benimki 31 den beri baş aşağı canım yarın da kontrolüm var bakalimmBizde aynıyız bu gün 37 oldun demi senin bebiş aşağı inmiş mi kanala
Yok benim bebe hâlâ yukarda kanala falan girme yok yemek yerken nefes nefese kalıyorum çok zor gerçektenAy inşallah ya seninle aynıyız evet benim oğlanın başı çok aşağıda dedi doktor kanala girmiş iyice dedi yürüyünce fıydıracak gibi oluyor resmen kendimi zorluyorum yürüyüşe falan çıkıyorum gelsin diye bel ağrısı çok zor uyurken sığamıyorum falan sende de yukarı doğru gaz oluyor mu kuzum beni çok zorluyor ne yersem yiyeyim çok zor oluyor
Benimde baş aşağı ama kanala girmemiş canımEvet tam 37 yim. Benimki 31 den beri baş aşağı canım yarın da kontrolüm var bakalimm
Benimki de kanalda değildi geçen hafta bakalım bu hafta ne durumda isyaaaann doğurmak istiyorumBenimde baş aşağı ama kanala girmemiş canım
Hahah kız bende aynı senin gibi hissediyorum özellikle aşağıya kuvvetli vurunca b.ku yedin aslı diyorumValla doğurur muyum doğurmaz miyim bilmiyorum kuzum ama 9 aydır resmen hiçbir şeyim yokmuş onu farkettim. Şu an bu sancı beni ilk dogumuma götürdü ve yeniden gözüm korkmaya başladı
Geçen hafta doktor çok aşağıda eli kulağında duruyor daha küçük bir on gun daha dursun yürüme demişti bana da bu kadar aşağıda olmasıda zormuş oğlum bir çıksaYok benim bebe hâlâ yukarda kanala falan girme yok yemek yerken nefes nefese kalıyorum çok zor gerçekten
Acı tat geliyor ,çok yanıyor çok şişkinlik hissediyorum bende afedersin gegiren dedeler gibi oluyorum sabaha kadarD Denizasafhayalim A Ashleyyy bende yemek yedikten sonra kötü oluyorum midem bulanıyor ağzımın tadı kaçıyor gibi sanki
Allah kolaylık versın cnmOkuyorum siziama çok ağırlaştım artık eskisi kadar aktif olamıyorum biran önce gelsin istiyorum doktor artık gelebilir dedi cuma günü kontrolümuz vardı nst iki kere alarm verdi çok kudurukmuş yerinde durmuyor dedi hemşire 3 kere pozisyon değiştirdim düzgün çekebilmek için 40 dk sürdü oda midemden cok rahatsız oluyorum bide gavisgon kesmiyor artık sağlıkla gelsin biran önce