Kuzum Perşembe günü kontrolüm çatı muayenesi yapicak buyuk ihtimalle inşallah açılma vardır uyandığımdan beri öyle dünkü gibi henüz kasilmalarim olmadı aralari açık oluyor düzensiz sanırım rahim kendini hazırlamaya başladı olsun oda biseydir ilerleme var en azından (kendimi motive ederken ben)
Hahah hayaller hayatlar biz neler planlıyoruz sonunda el kadar bebenin dediği oluyorBizdede durum aynı beşik oldumnasıl diyordum önceden yok odasında yatıcakmış yok öğlen uyutmucam alışsın diye hepsi sözde kaldı koltukta uyuyor yeterki uyusun diyorum iki tane yatak yukarda boş
Çamaşirlar zatn yikamistim elde. Makinede de yikansa oluyormuş. Sonrakileri yikamak için sorduydum.Anladım canım, tekrar hayırlı olsun
Çamaşırlarını yıkamış mıydın kızdün çamaşır soruyordun
Bugün 39+1 herkes 39+4 te doğuracağıma inanmış durumda oda tam kontrol olduğum güne denk geliyor bakalım tahminleri tutacak mıkaç haftalıksın sen benim ki kırka 1 kala geldi
Hayırlı olsun canım, gözün aydınKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Hadi inşallah su gibi bir doğum olsunTakıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım
Valla öyle hiç istediğim gibi büyütemiyorum şimdilik hepsini boşuna okudumHahah hayaller hayatlar biz neler planlıyoruz sonunda el kadar bebenin dediği oluyor
Ahaandaa atlas geliyorrrrKızlar ben çok kötüyüm çok sancılanıyorum, midem bulanıyor ishal olmuşumdoktoruma yazdım cevap bekliyorum
Sağol canımNiqu gözün aydın canım , kuzuna kavuşmuşsun ve oğluma adaş bir kuzucuk gelmiş, hoş gelmiş sefa gelmiş, bizde Yunus Safa'yız
Benim de kontrol günü geldiiiBugün 39+1 herkes 39+4 te doğuracağıma inanmış durumda oda tam kontrol olduğum güne denk geliyor bakalım tahminleri tutacak mısorma senin ki resmen final günü geldi
Bende yarın kontrole gidicem ve aynı senin gibi düşünüp kendime morel vermeye çalıyorum. Normal doğum istiyorum 39+2 oldu bakalım ne diyecek sizin kaç şuan?Kuzum Perşembe günü kontrolüm çatı muayenesi yapicak buyuk ihtimalle inşallah açılma vardır uyandığımdan beri öyle dünkü gibi henüz kasilmalarim olmadı aralari açık oluyor düzensiz sanırım rahim kendini hazırlamaya başladı olsun oda biseydir ilerleme var en azından (kendimi motive ederken ben)