2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Zeytinyağı asıdik olduğu için çok tavsiye edilmiyor diye duymuştum sanki .. hamazinc ve fitoyu bizzat çocuk doktoru önerdi çok iyi kremler dedi ama dediğim gibi günde 3ü geçmemek lazımmış canım
Hım anladım cnm, bn bugun saglık ocagına gttım topuk kanı için. Popiş bıraz kızarık zeytınyağı yerıne krem sür dedi dediğin gbi fito var evde ondan süreyım

Kuzum durumumuz aynı benziyor azcık yorulduk çok eşimle ikimizde bıktık resmen her gün farklı konuyla arıyorlar..bende sorun kp ne kadar her şey alsa etsede ama o kadarda çok fazla burnunu sokar hala isime takmış artık dedim cevab bile yazmıcam yok sonra diyor size tanışıcaz sadece sinir stres Allah'tan benden öncede eşim hiç babasıyla iyi diğildi yoksa ben günahkar olucaktım
Neyse ki eşin senin yanında duruyor maşallah diyim onda bitiyor iş sonuçta. İnsanlar kendileri yaşamadı gibi sanki aynı duyguları en güzel zamanımızda düşüncesizlik ediyorlar. 😢

Kızlar doğum yapan herkesi tebrik ediyorum, bebeğini bekleyenlere de güzel doğunlar diliyorum 😌 benim kızım geçen hafta dünyaya geldi, sorum yeni doğum yapan annelere, hastanede yapılan rutin işitme taramasında iki kulaktan da kaldı kızım. Kulakta su olabileceği, zamanla geçeceğini söyledi odyolog ama benim hiç içime sinmedi :/ benzer bir sey yaşayanınız var mı? Sese tepki vermiyor, irkilmiyor çok endişeleniyorum ya açılmazsa, geçemezse testi yine diye
Kuzum zaten ilk dogdugunda yapılmaması gerekiyormuş çoğu bebek gecemiyormus dediğin gibi su oluyormuş kulakta benim oğlumda ilk geçemedi 1 hafta 10 gün sonra ikincide geçti

Aslında grubun yarısı daha doğurmadı ama ses yok 😃 Sabır otu filan var mı benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlere tavsiye 😃😃
Ya artık genellikle gaz süt muhabbeti dönüyor bizde doğurmadığımız için katılamıyoz yani ben kendi adıma söyliyim 🫠

Neyse ki eşin senin yanında duruyor maşallah diyim onda bitiyor iş sonuçta. İnsanlar kendileri yaşamadı gibi sanki aynı duyguları en güzel zamanımızda düşüncesizlik ediyorlar. 😢
Canım benim eşim yanımda olmasa gidicek burda içimi dökecek kapım yok kendi ailem çok uzakta ondan önceden demiştim tek güvendiğim kişi sensin yeterki sen yanımda ol dedim.Allah bize çok çok büyük sabr versin gerçekten bazen o kadar salakcasına konuşuyorlar hiçmi bizim durumumuzu anlamiyorlar valla ben dün bile süt vererken ağlıyordum neden az emiyor acaba kilosu iyimi diye..her anımız bir farklı oluyor

Kuzum zaten ilk dogdugunda yapılmaması gerekiyormuş çoğu bebek gecemiyormus dediğin gibi su oluyormuş kulakta benim oğlumda ilk geçemedi 1 hafta 10 gün sonra ikincide geçti
Ya o zaman durduk yere can sıkıyor bu mesele. Çocuğumun hiçbir şey duymadığını düşünüp düşünüp tedirgin oluyorum. Ani sesler yapıyorum irkilmiyor falan, çok korkutucu

X