2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Allah yardımcın olsun kuzum, her sancı bebisine bir adım yaklaştırıyor bol bol hareket et zaten diyordur hemşireler falan da 🤍
Şu an nst deyim ama bitince kalkacağım hareket ediyorum canım bol bol hareket ediyorum ben de senin gibi düşünüyorum 😍

• Muhteşem
Reactions: The
Aynıyım kuzum ya iyiyim çok şükür işte küçük çocuk olunca sürekli ayaktayım. En son geçen hafta doktor bebeğin kanala yöneldiğini falan söylemişti, karnım da aşağı düştü bence epey ama onun dışında şükürler olsun ağrım sızım yok.
Senin yorumları okuyorum, geçen doğumunda da lohusa sendromunu ağır yaşadığından bahsetmiştin, muhtemelen yine aynı şeyleri yaşıyorsun. İnşallah tez zamanda toparlarsin, bu psikoloji ile eminim bebek bakması daha zordur. Yalnız kalmamaya çalış kesinlikle, senin diğer bebe büyüktü, ne bileyim hava al dizi izle kitap oku sevdiğin şeyleri yap bebek uyudukca. Bence iyi gelir

Tam olarak nasildi sanciniz acaba benim vajinamda baski ile sol kasigim arasinda feci bi agri yapti durdu ayaga kalkamadim
Adet sancısı gibi bişeydi canım yanıyo gibi tuhaf hiç yaşamadığım bi ağrıydı anlamdıramıuorım o yüzden
Anladım kuzum dün benim de saatte 1 olarak başladı geceye 16 dk 13 dk 10 dk düştü sonra iki saat boyunca ortalama 7 dkda bir gelmeye başladı ama şiddetli değildi sahuru yaptım kocama uyudum uyurken de iki kere falan oldu ama rüyamda oluyor gibi gördüm şimdi kalktım bakalım şiddetlenir mi devam eder mi bilmiyorum doulama yazdim yapmam gereken bişey var mı diye antibiyotik iyi geldi elhamdülillah baya toparladım doğum yapacak gücüm var enfeksiyon da düşmüştür artık
Bu arada bende rüyamda son zamanlar hep Doğumla alakalı şeyler görmüştüm
Benim 20-25 sn. Pik oldu sonra hafifleyip gitti ortalama 58-60 sn sürdü kuzum nefesim kesilir gibi oluyor zaten olduğu zaman kulaklarım yanaklarım yaniyor sanki. Böyle adet olacakmisim gibi bı his vardı bende ağrıyı bekliyorum kasilmayi çok önemsemiyorum çünkü doğumda ki o ağrıyı biliyorum yerinde duramiyorsun doğal sancı hiç yasamadigim için sadece nasıl başlıyor onu kestiremiyorum 😅
Muhtemelen açılman oluyordur diye düşünüyorum ne zaman kontrol

Kuzum erken doğum riskin var mı eğer öyleyse sancini takip et başladığında 5-6 tane düzenli görürsen geç hemen hastaneye yada doktoruna söyle endol var kasılma önleyici ondan versin
Erken dogum degil ana riskli gebelikteyim dun cok kotuydu 1 saat boyunca benim icin ama sanirim yalanci sanciydi suan yok mesela

Adet sancısı gibi bişeydi canım yanıyo gibi tuhaf hiç yaşamadığım bi ağrıydı anlamdıramıuorım o yüzden

benimkisi daha cok hani vajinana kramp girer kasiklarinla beraber otarz bisi idi

Oyy yerim onu 🥹 benim oglanda öyleydi resmen yaka iğnem olmuştu yüz üstü göğsüme yatırırdım öyle uyurduk arada kendimi beşik gibi sallardim 😅
Bizdede durum aynı beşik oldum😀 nasıl diyordum önceden yok odasında yatıcakmış yok öğlen uyutmucam alışsın diye hepsi sözde kaldı koltukta uyuyor yeterki uyusun diyorum😂iki tane yatak yukarda boş😀

He he de geç, benim de çok sinirimi zıplattılar. Neymiş torun doğunca 1 ay onlarda kalacakmış, neymiş KV yi sinir edersek torunu alırmış bize göstermezmiş. Şakası bile hiç hoş değil. Bir anne olarak bunun ardında yaşadığımız psikolojiyi hiç düşünemiyolar. Üstelik kendileri de bir anne. Benim çocuğum üstünden kimse karar alamaz. Hadi aldı diyelim, ben bu kararlara uymak yapmak zorunda değlim. İsteyen darılsın küssün. Aman valla gına geldi.

Sen doğum zamanı gelince nasıl istiyorsan öyle yap, sonradan seslenirsin. Ne yapçakmış acaba o kadar saat oraya gelip. Açılma kontrolümü yapacak. Şu KV lerin kazık kadar oğullarına kıyamayışları beni çileden çıkartıyor.
Aynen ya sanki bana bi faydası dokunacak. Ben orada ıkınırken oğlu da bi zahmet dayanıversin birazcık anası olmadan. Gerçekten anlamıyorlar 😢 1 ay almak ne demek ya süt anne mi bulacaklar çocuğa? Padişah zamanı sandılar heralde oğlanın değil kızın ne dediği önemli artık.

Yani doktoruma ne demeliyim bunu alabilmem için hiç bilemiyorum 🙃
Yani ben bir şey dememiştim tüp bebek ikiz olunca ve 6. Haftadan beri kanamalarım hastane yatışlerım oluyordu hastaneden çıkınca 1 hafta sonra yine hastaneye yatıyordum düşük riskim vardı strsli bir işim var doktorum en iyisi rapor verelim sen bi dinlen böyle olmayacak dedi bir de işim evim arası 1 saat yol o şekilde rapor ile başladı rapor bitince heyete geçtik doktorum kendisi öyle uygun gördü

Yok canım şu an dayanamayacağım boyutta değil sancılarım ama artarsa bakarım şimdilik iyi gidiyorum
Zaten son yarım saat kötü oluyo canım şu zamanlarında sıkıntı yaşamazsın he ama o yarım saatte geçiyo sonuçta. Korkutmak için demedim ilk doğumumuz olduğu için bilmiyoruz ne yaşayacağımızı. Şahsen bilseydim taktırırdım belki senin ağrı eşiğin benden daha yüksektir inşallah güzelce geçer bebeğini kucağına alırsın

Aynen ya sanki bana bi faydası dokunacak. Ben orada ıkınırken oğlu da bi zahmet dayanıversin birazcık anası olmadan. Gerçekten anlamıyorlar 😢 1 ay almak ne demek ya süt anne mi bulacaklar çocuğa? Padişah zamanı sandılar heralde oğlanın değil kızın ne dediği önemli artık.
Kuzum durumumuz aynı benziyor azcık yorulduk çok eşimle ikimizde bıktık resmen her gün farklı konuyla arıyorlar..bende sorun kp ne kadar her şey alsa etsede ama o kadarda çok fazla burnunu sokar hala isime takmış artık dedim cevab bile yazmıcam yok sonra diyor size tanışıcaz sadece sinir stres Allah'tan benden öncede eşim hiç babasıyla iyi diğildi yoksa ben günahkar olucaktım

Hepinize teşekkür ederim kızlar😊 göğüs ucum küçük silikon uç aldırdılar onla emzirmeye uğraşıyoruz. Ne kadar kullanmak gerekecek acaba bu silikon ucu

Hepinize teşekkür ederim kızlar😊 göğüs ucum küçük silikon uç aldırdılar onla emzirmeye uğraşıyoruz. Ne kadar kullanmak gerekecek acaba bu silikon ucu
Canım bebek biraz emmeye alışsın, sütun iyice bollassin bence birkaç gün sonra kendi meme ucunla emzirmeyi bir dene istersen. Bazen bebekler çok alışınca aylarca onu istiyor, o yüzden diyorum ☺️

Takıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım 🤣🙈
Oy maşallah 🧿 hadi bakalım bı kaç saat sonra müjdeli haberi ver doğurdum kızlar çok kolay geçti de inşallahhhh 😍😍❤️❤️

Kuzum Perşembe günü kontrolüm çatı muayenesi yapicak buyuk ihtimalle inşallah açılma vardır uyandığımdan beri öyle dünkü gibi henüz kasilmalarim olmadı aralari açık oluyor düzensiz sanırım rahim kendini hazırlamaya başladı olsun oda biseydir ilerleme var en azından (kendimi motive ederken ben 😂)

X