Şu an nst deyim ama bitince kalkacağım hareket ediyorum canım bol bol hareket ediyorum ben de senin gibi düşünüyorumAllah yardımcın olsun kuzum, her sancı bebisine bir adım yaklaştırıyor bol bol hareket et zaten diyordur hemşireler falan da
Aynıyım kuzum ya iyiyim çok şükür işte küçük çocuk olunca sürekli ayaktayım. En son geçen hafta doktor bebeğin kanala yöneldiğini falan söylemişti, karnım da aşağı düştü bence epey ama onun dışında şükürler olsun ağrım sızım yok.The sen ne durumdasın
Adet sancısı gibi bişeydi canım yanıyo gibi tuhaf hiç yaşamadığım bi ağrıydı anlamdıramıuorım o yüzdenTam olarak nasildi sanciniz acaba benim vajinamda baski ile sol kasigim arasinda feci bi agri yapti durdu ayaga kalkamadim
Bu arada bende rüyamda son zamanlar hep Doğumla alakalı şeyler görmüştümAnladım kuzum dün benim de saatte 1 olarak başladı geceye 16 dk 13 dk 10 dk düştü sonra iki saat boyunca ortalama 7 dkda bir gelmeye başladı ama şiddetli değildi sahuru yaptım kocama uyudum uyurken de iki kere falan oldu ama rüyamda oluyor gibi gördüm şimdi kalktım bakalım şiddetlenir mi devam eder mi bilmiyorum doulama yazdim yapmam gereken bişey var mı diye antibiyotik iyi geldi elhamdülillah baya toparladım doğum yapacak gücüm var enfeksiyon da düşmüştür artık
Muhtemelen açılman oluyordur diye düşünüyorum ne zaman kontrolBenim 20-25 sn. Pik oldu sonra hafifleyip gitti ortalama 58-60 sn sürdü kuzum nefesim kesilir gibi oluyor zaten olduğu zaman kulaklarım yanaklarım yaniyor sanki. Böyle adet olacakmisim gibi bı his vardı bende ağrıyı bekliyorum kasilmayi çok önemsemiyorum çünkü doğumda ki o ağrıyı biliyorum yerinde duramiyorsun doğal sancı hiç yasamadigim için sadece nasıl başlıyor onu kestiremiyorum
Canım epudiral taktırdın mı istersen taktır ben çok pişmanımŞu an nst deyim ama bitince kalkacağım hareket ediyorum canım bol bol hareket ediyorum ben de senin gibi düşünüyorum
Erken dogum degil ana riskli gebelikteyim dun cok kotuydu 1 saat boyunca benim icin ama sanirim yalanci sanciydi suan yok meselaKuzum erken doğum riskin var mı eğer öyleyse sancini takip et başladığında 5-6 tane düzenli görürsen geç hemen hastaneye yada doktoruna söyle endol var kasılma önleyici ondan versin
benimkisi daha cok hani vajinana kramp girer kasiklarinla beraber otarz bisi idiAdet sancısı gibi bişeydi canım yanıyo gibi tuhaf hiç yaşamadığım bi ağrıydı anlamdıramıuorım o yüzden
Bu arada bende rüyamda son zamanlar hep Doğumla alakalı şeyler görmüştüm
Muhtemelen açılman oluyordur diye düşünüyorum ne zaman kontrol
Bizdede durum aynı beşik oldumOyy yerim onubenim oglanda öyleydi resmen yaka iğnem olmuştu yüz üstü göğsüme yatırırdım öyle uyurduk arada kendimi beşik gibi sallardim
Sürekliliği yoksa yalancı sancıdır zatenbenimkisi daha cok hani vajinana kramp girer kasiklarinla beraber otarz bisi idi
Aynen ya sanki bana bi faydası dokunacak. Ben orada ıkınırken oğlu da bi zahmet dayanıversin birazcık anası olmadan. Gerçekten anlamıyorlarHe he de geç, benim de çok sinirimi zıplattılar. Neymiş torun doğunca 1 ay onlarda kalacakmış, neymiş KV yi sinir edersek torunu alırmış bize göstermezmiş. Şakası bile hiç hoş değil. Bir anne olarak bunun ardında yaşadığımız psikolojiyi hiç düşünemiyolar. Üstelik kendileri de bir anne. Benim çocuğum üstünden kimse karar alamaz. Hadi aldı diyelim, ben bu kararlara uymak yapmak zorunda değlim. İsteyen darılsın küssün. Aman valla gına geldi.
Sen doğum zamanı gelince nasıl istiyorsan öyle yap, sonradan seslenirsin. Ne yapçakmış acaba o kadar saat oraya gelip. Açılma kontrolümü yapacak. Şu KV lerin kazık kadar oğullarına kıyamayışları beni çileden çıkartıyor.
Yok canım şu an dayanamayacağım boyutta değil sancılarım ama artarsa bakarım şimdilik iyi gidiyorumCanım epudiral taktırdın mı istersen taktır ben çok pişmanım
Gözün aydınKızlar çok şükür kavuştuk oğlumla3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Yani ben bir şey dememiştim tüp bebek ikiz olunca ve 6. Haftadan beri kanamalarım hastane yatışlerım oluyordu hastaneden çıkınca 1 hafta sonra yine hastaneye yatıyordum düşük riskim vardı strsli bir işim var doktorum en iyisi rapor verelim sen bi dinlen böyle olmayacak dedi bir de işim evim arası 1 saat yol o şekilde rapor ile başladı rapor bitince heyete geçtik doktorum kendisi öyle uygun gördüYani doktoruma ne demeliyim bunu alabilmem için hiç bilemiyorum
Zaten son yarım saat kötü oluyo canım şu zamanlarında sıkıntı yaşamazsın he ama o yarım saatte geçiyo sonuçta. Korkutmak için demedim ilk doğumumuz olduğu için bilmiyoruz ne yaşayacağımızı. Şahsen bilseydim taktırırdım belki senin ağrı eşiğin benden daha yüksektir inşallah güzelce geçer bebeğini kucağına alırsınYok canım şu an dayanamayacağım boyutta değil sancılarım ama artarsa bakarım şimdilik iyi gidiyorum
Açık açık doktorunuzla konulun stresli bir işiniz varsa söyleyin ya da riskli bir durum varsa endişelendiğinizi ağırlaşınca zorlaşacağını söyleyinYani doktoruma ne demeliyim bunu alabilmem için hiç bilemiyorum
Kuzum durumumuz aynı benziyor azcık yorulduk çok eşimle ikimizde bıktık resmen her gün farklı konuyla arıyorlar..bende sorun kp ne kadar her şey alsa etsede ama o kadarda çok fazla burnunu sokar hala isime takmış artık dedim cevab bile yazmıcam yok sonra diyor size tanışıcaz sadece sinir stres Allah'tan benden öncede eşim hiç babasıyla iyi diğildi yoksa ben günahkar olucaktımAynen ya sanki bana bi faydası dokunacak. Ben orada ıkınırken oğlu da bi zahmet dayanıversin birazcık anası olmadan. Gerçekten anlamıyorlar1 ay almak ne demek ya süt anne mi bulacaklar çocuğa? Padişah zamanı sandılar heralde oğlanın değil kızın ne dediği önemli artık.
Maşallah sanaYok canım şu an dayanamayacağım boyutta değil sancılarım ama artarsa bakarım şimdilik iyi gidiyorum
Canım bebek biraz emmeye alışsın, sütun iyice bollassin bence birkaç gün sonra kendi meme ucunla emzirmeyi bir dene istersen. Bazen bebekler çok alışınca aylarca onu istiyor, o yüzden diyorumHepinize teşekkür ederim kızlargöğüs ucum küçük silikon uç aldırdılar onla emzirmeye uğraşıyoruz. Ne kadar kullanmak gerekecek acaba bu silikon ucu
Oy maşallahTakıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım
Kuzum Perşembe günü kontrolüm çatı muayenesi yapicak buyuk ihtimalle inşallah açılma vardır uyandığımdan beri öyle dünkü gibi henüz kasilmalarim olmadı aralari açık oluyor düzensiz sanırım rahim kendini hazırlamaya başladı olsun oda biseydir ilerleme var en azından (kendimi motive ederken benAdet sancısı gibi bişeydi canım yanıyo gibi tuhaf hiç yaşamadığım bi ağrıydı anlamdıramıuorım o yüzden
Bu arada bende rüyamda son zamanlar hep Doğumla alakalı şeyler görmüştüm
Muhtemelen açılman oluyordur diye düşünüyorum ne zaman kontrol