2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kuzum her şey üst üste gelmiş. Doğum, lohusalık, zatürre. Çok normal hissettiklerin. İnşallah rabbim bir an önce şifasını verir düzelir. Yalnız kalma, içine atma içinden ne geliyorsa dışarı vurmaya çalış.
O ilacın bitmediyse doktorun değiştirme imkanı varsa söylesen. İlacın yan etkisinden de ruhsal durumun kötüleşebilir.

He he de geç, benim de çok sinirimi zıplattılar. Neymiş torun doğunca 1 ay onlarda kalacakmış, neymiş KV yi sinir edersek torunu alırmış bize göstermezmiş. Şakası bile hiç hoş değil. Bir anne olarak bunun ardında yaşadığımız psikolojiyi hiç düşünemiyolar. Üstelik kendileri de bir anne. Benim çocuğum üstünden kimse karar alamaz. Hadi aldı diyelim, ben bu kararlara uymak yapmak zorunda değlim. İsteyen darılsın küssün. Aman valla gına geldi.

Sen doğum zamanı gelince nasıl istiyorsan öyle yap, sonradan seslenirsin. Ne yapçakmış acaba o kadar saat oraya gelip. Açılma kontrolümü yapacak. Şu KV lerin kazık kadar oğullarına kıyamayışları beni çileden çıkartıyor.

Böyle anlayıslı doktorlar gorunce şaşırıyorum . Çalışamıcak durumdayım cok zorlanıyorum 22 haftalık tüp benek ikiz anne adayıyım rapor verilmek istenmıyor . Hangi doktordan rapor aldınız acaba

Ay inşallah bende doğururum hayırlısiyla

Yok kuzum daha gelmedi bugün dr aramasını bekliyorum hala
Sağlıklı güzel haberlerini alın canım
Bugün doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsun lar bebelerine
Hamiş arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim
Bebişlerimize de gazsız, bol sütlü zamanlar dilerim
Kuzum benden mi etkilendin, benim tansiyonum da çok yüksekti ve nst hiç güzel değildi, senin güzelmiş hareketlerini takip et, ufacık içinde şüphe varsa hastaneye gider nst çekilirsin,seseryan da korkma, Allahın izniyle güzel geçer, ben 3.sezeryanı oldum, bugün 3.günümğz, daha iyi hissediyorum çok şükür
Kızlar çok şükür kavuştuk oğlumla 3360 gram 50 cm doğdu. Hastane yemeklerini yedim şimdi. İyiyiz çok şükür.
Çok şükür, maşallah
Analı babalı sağlıkla büyüsün
Sana da çok geçmiş olsun

Kuzum ararlar bugün pazartesi ya yoğun olurlar, annesi sen ve kızların çok güçlü zor ama geçecek kuzum Melisin iyiliği için hersey. En kısa zamanda yanına gelsin inşallah güzel kuzumuz
Amin inşallah kuzum ya merakmiçimdeyim

Ben ikiz tüp bebek gebeliğimi ful rapor ve heyet ile geçirdim 30. Haftada izne çıktım toplasanız 2 hafta çalışmamışımdır riskler hiç bitmedi. İkiz bir de sizinde risk hep var ikizde. İzmit’te yaşıyorum

Gazsız mı aminnnb sabahtan başladı ıkınmaalr kiraz çekirdeği kemeri bağladım hemen sıcacık kendine geldi yavrum bir de bi güzel kaka yaptı ben rahatladım resmen onu düşünemiyorum bir güzel uyudu şimdi bende uyuyacağım inşallah

Yani doktoruma ne demeliyim bunu alabilmem için hiç bilemiyorum

Kızlar Allah razı olsun oyalanmaya çalısıyorum annemler gelmıstı onlarda hasta oldular benım yuzumden hava cok guzel bel ağrım olmasa yuruyus yapıcam ama azer bülbül gibi gezıyorum yuruyemıyorum ancak evın içinde oksapar kullanıyorum pıhtı atma riskim vardı onu elemek için halen alttan kanamam oluyor ama ıkı gundur bırınde böylr yogun pıhtı aktı bugunde su gibi aktı annem o kanlar aktıkça sen rahatlayacaksın diyor gögüsümün sıtması tutuyor arada o gelınce çılgınlar gibi oluyorum aklımı yitiriyorum deli deli hareketler yapıyorum gerçekten görseniz delirmiş diyebilirsiniz kendımı tokatlıyorum kendımr gelebılmek için okdr anneme dedim dün vur dıye

Reactions: The
Amin canım şu an dayanamayacağım şekilde değil belden vuruyor bir kitliyor sonra geçiyor bakalım acı arttıkça daha çok yaklaşıyormuşum gibi hissediyorum öyle öyle rahatlatıyorum kendimi

Ohh yapsın yapsın minnoşum, hem o hem analar rahatlasın
Mutlu bebek mutlu anne
Takıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım
Kolaylıkla su gibi bir doğum olsun

Takıldı canım başladı sancı şiddeti biraz arttı belden vuruyor ama dayanamayacağım şekilde değil. Ebe daha da şiddetlenecek dedi bakalım çok heyecanlıyım şu an sancı arasındayım
Allah yardımcın olsun kuzum, her sancı bebisine bir adım yaklaştırıyor bol bol hareket et zaten diyordur hemşireler falan da

The sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…