2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Park beşik mi anne yanı mı

B Buddy x kuzum Rabbim Melis kuşumuza şifa versin inşallaaaah en yakın zamanda cok daha saglikli çıkacak hastaneden inanıyorum dualarimiz onunla

Doguran kızceler hepinizi etiketleyemiyorum arada kacan olmasin diye Hepimiz sag salim buyutelim evlatlarimizi lohusa kafasinolmadan atlatin insallah subilk sureci dualarim sizinle bol bol koklayin bebisinizi ben daha yeni koklamaya basladim cunku

Cnm tebrik ederımanneliğin hayırlı olsun. Maşallahh bnde ılk 3 gun emıyor ama ne emıyor sütü göremedıgım için emin olamıyordum. 3 gunden sonrası süt çoğalıyor cnm
Ben mama veriyorum göğsümü emerken şırıngayla veriyorum. Sütüm hala yok çünkü göğüslerim taş gibi bugün bi sagıcam umarım sütüm gelir
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hastaneye gidince hep yatırdılar mi seni doğuma kadar yoksa hareket falan ettinmi nasıl oldu o süreç
Benim perşembe muayenem vardı zaten. Sancımın olduğunu söyledim bakıldı 6cm açıklık vardı yatış verdi. Ondan sonra nstye bağlı tuttular bi süre bebeğin durumuna sancılara bakıldı. Her sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıldı. Sancıların şiddeti artınca pilates topunda zıpla dediler onu yaptım ara ara açıklık muayenesi devam etti. En son rahimle alakalı bişey varmış ona bakıldı yüzde 100 olunca kas gevşetici verdiler damardan. Sonrası zaten 8cm açıklık ve ben ıkınmak istiyorum diye bağırınca hemen yatırdılar 3 ıkınmaya baş cıktı şükürler olsun. Sancılar vurunca çömelip ıkınma egzersizi yaptırdılar bide. 10 gibi başlayan serüven 13:24te son buldu

Çok tebrikler canım Allah analı babalı sağ Salim büyütmeyi nasip etsin

Bebişim senin suyun ve nişanın ne zaman geldi peki?

Gözün aydın canım. Demekki bebişin seni özlemiş gelesi tutmus seninle aynıydı haftamız, bebeğin yanında olmasına sevindim.
Allah razı olsun canım darısı sağlıkla sana olsun çok şükür sağ salim aldım kucağıma
bebişimin solunumu iyi oksijeni kestiler enfeksiyon için tedavi devam ediyor
Veee bu gün ilk defa emzireceğim oğluşumu kucağıma alıp koklayacağım
Çok şükür canım, sağlıkla kucağına da gelsin
kızlar bebeğimin suyu çok azalmış 40+0 bugün doktor yatış verdi Suni sancı denenecek inşalalh işe yarar, çok korkuyorum
Sağlıkla kolaylıkla gelsin
HejaR12 kuzumm gözün aydın evladına sağlıkla kavuşmana çok sevindim ömrü uzun olsun inşallah
Çok şükür canım, darısı senin ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına
aaa canım gözün aydın Rabb'im anali babalı büyütsün inşallah aynı haftayiz masallah gayet iyi doğmuş yanında çok şükür çok geçmiş olsun darısı bana pazartesi dedi bakalım
Çok şükür canım, minicik bir şey
Sende sağlıkla kucağına al canım
Kızlar ntsde bebeğin kalp atışı 170leri gördü ilk defa bu kadar çok çıktı şimdi sıra bekliyorum birsey yoktur dimi, Normalde 140,150 falan olurdu şimdi 160 küsürleri ve 170 i gördü.
Canım benim bebişinde öyle oluyordu hep, 180 bile olmuştu
Perşembe günü sağlıkla gelsin Atlas kuzusu

Kuzum sancı vurdugunda tuşe yapıp (2 parmak açıklık muayenesi) açıklığı arttırıyorlarmış sen demiştin ya çok canım acıdı diye büyük ihtimalle ondan çok acıdı bende şey sanıyordum açıklık olunca orası büyücek ve tuşeyi hissetmiycem ama dediğin gibi normaldeki acıtmazken tam açıklıkta çok acımıştı sana perine masajı yaptı mı catalda doktorun kuzum bide ıkınma egzersizlerinde çişini de kaçırdın mi yada kaka geldi mi ikinirken fark ettin mi hic

Reactions: The
Kuzum son durum sancılarım arttığı için pazartesi acil sezeryana alacak doktor bir gün dayan dedi hayırlısı pazartesi bekliyorum sen naptın nasılsın bebiş nasıl
Aa hadi hayırlısı cnm, haber edersınbızde ıyıyız cnm çok şukur, düzenımız yawaş yawaş oturuyor

aynen canım Ben iyiyim yattığım yerden kalkmak çok zor oluyor onun haricinde bi sıkıntım yok çok şükür
Sen nasılsın nasıl geçiyor bebişli günler
Cnm ıyıyım çok şukur bndebnde dikişlerı zorlamıyım dıye fazla abanmıyorum kalkarken, çok şukur bu halıme cok ıyıyım şimdı. Oğlumdaki lohusalığa kıyasla,

Cnm göğüslerın taş gibiyse sütün vardır ozaman, sağ bakalım çıkacakmı ondan anlarsın.
Bnde aktif emziriyorum, doymuyor bugun ıyıce anladık bunu, günde 4 keze çıkardım mamayı şimdılık, bakalım...
Gttık aventin bıberonunu aldık. 10 numaraymış, bebiş çektgınde gelıyor akmıyor, cocuk yavaş yavaş içti rahat etti yaa, bnım evdeki biberonun akışı çok hızlıydı. Eski modeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…