2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar bugun ıtıbariyle 5 kg vermişim🙄kabızlıgım vardı ama bu duphalac şuruptan dğnden beri içtim mubarek boşaldı bagırsaklar, acayip ishalim🤭 göbeğimide sıktım bugun çemberle korselerım olmadı🫨 şişliğimde indi el ve ayak şişliklerım indi çok şukur🙏 ayy hersey yoluna grıyor amma bnde bıraz lohusa duygusallıgı var, sinir yaptı bna braz.. Bıde hiç dınlenemıyorum, evde annem var ama çoğu iş bnde, esım yemk seçiyor, mutfak duzenım bozuldu, eşim çok seçici oyuzden mutfagada el atıyorum. Gündüz hiç uyumadım, gecede 3 saatlık uykuylayım hep

Kızlar ya bademciğim şişti emziriyorum boyuna bebişin burnu dolup duruyor çok korkuyorum ona da geçti diye bütün tuşlara basıyorum kaç gündür c vitamini zencefilli bal tavuk suyuna çorba odayı bol bol havalandırıyorum falan ataktayım yıkılmadım ama ya bebişe bişey olursa diye aklım çıkıyor

Cnm göğüslerın taş gibiyse sütün vardır ozaman, sağ bakalım çıkacakmı ondan anlarsın.
Bnde aktif emziriyorum, doymuyor bugun ıyıce anladık bunu, günde 4 keze çıkardım mamayı şimdılık, bakalım...
Gttık aventin bıberonunu aldık. 10 numaraymış, bebiş çektgınde gelıyor akmıyor, cocuk yavaş yavaş içti rahat etti yaa, bnım evdeki biberonun akışı çok hızlıydı. Eski modeldi.
merhaba canım benim bebeğim de meme emiyor ama doymuyor sürekli ağlamaya başladı mama aldım ama ne kadar vereceğim anlamadım şimdi ne kadar vereyim ilk hazırlayış 60 cl 2 ölçek kaç defa

Kızlar bitmiş durumdayım bir bir yazamıyorum🥴doğuma giden kızlar çok kolay doğumunuz olsun sağ salim kucağınıza alın hızlıca toparlanın her şey çok güzel olucak🙌🏻☺️☺️
canım bebeğim sürekli ağlıyor 3 gün acaba süt yetmiyor mu ne kadar mama vermeliyim :KK43:

Kızlar ya bademciğim şişti emziriyorum boyuna bebişin burnu dolup duruyor çok korkuyorum ona da geçti diye bütün tuşlara basıyorum kaç gündür c vitamini zencefilli bal tavuk suyuna çorba odayı bol bol havalandırıyorum falan ataktayım yıkılmadım ama ya bebişe bişey olursa diye aklım çıkıyor
Odanın bir köşesine soğan kes nefesiniz açılsın üzerine karanfil taneleri saplarsın ağır kokmaz bir de bebeğin bir de bebeğin bir yerine temas etmeyecek şekilde yastığın bir köşesine nane yağı damlatabilirsin o da nefes açar asla tenine temas ettirme. Buhar makinesi varsa onu da ara sıra aç burnu kurumasın. Sen diğer şeyleri zaten yapıyorsun Allah şifa versin burun temizleme aparatı da aldınız değil mi

canım bebeğim sürekli ağlıyor 3 gün acaba süt yetmiyor mu ne kadar mama vermeliyim :KK43:
Kuzum kusura bakma kaçırdım kaç günlük olmuş bebişin?ben 60 CC veriyorum bu gün doktoruyla konuştum acaba yetmiyormu diye bana dedi emizdir kendisi bırakana kadar sonra mama ver yetmezse 90 CC et..benim oğluşumada anne sütü yetmiyor

Kızlar bugun ıtıbariyle 5 kg vermişim🙄kabızlıgım vardı ama bu duphalac şuruptan dğnden beri içtim mubarek boşaldı bagırsaklar, acayip ishalim🤭 göbeğimide sıktım bugun çemberle korselerım olmadı🫨 şişliğimde indi el ve ayak şişliklerım indi çok şukur🙏 ayy hersey yoluna grıyor amma bnde bıraz lohusa duygusallıgı var, sinir yaptı bna braz.. Bıde hiç dınlenemıyorum, evde annem var ama çoğu iş bnde, esım yemk seçiyor, mutfak duzenım bozuldu, eşim çok seçici oyuzden mutfagada el atıyorum. Gündüz hiç uyumadım, gecede 3 saatlık uykuylayım hep
Serumlar da çok şişlik yapıyor kardeşim çok zor atmıştı o ödemi sen yine erken atmışsın 🧿 Çemberle sıktım demişsin o nedir?
Ya işte herkes işbölümü yapmalı aslında sen bebekle annen yemekle eşin de atıyorum bulaşıkla ilgilense herkes eşit yorulur en azından her şeye koşmak zorunda kalmazsın keşke şunu şöyle yap demeden yapabilecek düzeyde olsa annelerimiz 😒

Kızlar bide 3.400-3500 arası demişti doktor en son kilosuna bebiş 3.135 doğdu 🤣 ultrasona inanmayın
akgnss akgnss Biz 37ye girmek üzereyiz. Bugün kontrol vardı. Dr artık risk gecti. Temizlik yürüyüs perine masajı cinsellik ne istersen yapabilirsin dedi. Sayende 2 gündür eşimle dilimize dolanan lafı söyledik birbirimize. Yani hunharca sevişebilecek miyiz diye 🤭😂😂 ya dalga geçmiyoruz seninle yanlıs anlama ama yıllarca bu cümleye takılı kalacağımız kesin. 😂😂 ikimiz de çok tuttuk bu lafı 🤭

Kizlar ben bu gün ilk defa emzirdim daha doğrusu emzirmeye çalıştım 🥲
Tam tutamiyo ağzına sağınca içiyor durunca çığlık kolayı seçiyor beyefendi 😏
Hahah minik daha. Çenesi yoruluyor muhtemelen. Ama bence oyle alıştırma canım az az emzirmeye çalış bari sonra zor olmasın sana 😅

Kızlar sabah nst çekilirken sancı geldi bir defa 90ları gördü doktorda olablir sancıların artarsa gel dedi ama zaten cocuk hareketleri yavaşladı diye gitmiştim ben hiç hissetmiyorum bile sancılansam hissetmicem mi anlamadım hiç belirti yok saatlerdir yine ..

Odanın bir köşesine soğan kes nefesiniz açılsın üzerine karanfil taneleri saplarsın ağır kokmaz bir de bebeğin bir de bebeğin bir yerine temas etmeyecek şekilde yastığın bir köşesine nane yağı damlatabilirsin o da nefes açar asla tenine temas ettirme. Buhar makinesi varsa onu da ara sıra aç burnu kurumasın. Sen diğer şeyleri zaten yapıyorsun Allah şifa versin burun temizleme aparatı da aldınız değil mi
Burnunda hırıltı fark ettiğim anda çekiyorum maske takmaya başladım emzirirken odayı bol havalandırıyorum öksürük falan yok allahtan da insanın içi gidiyor iki haftalık bebeyi hafta edersem diye

Arkadaşlar merhaba.ben 36+6 haftalık hamileyim 1 ay önce aksesuar plesanta olduğunu öğrendim ilk çocuğum normal doğum ama buna 1 doktor sezeryan başka bir doktor normal doğum diyor.bu durumla karsilasan var mı aranizda

Kuzum kusura bakma kaçırdım kaç günlük olmuş bebişin?ben 60 CC veriyorum bu gün doktoruyla konuştum acaba yetmiyormu diye bana dedi emizdir kendisi bırakana kadar sonra mama ver yetmezse 90 CC et..benim oğluşumada anne sütü yetmiyor
canım 3 günlük olduk toplamda bir günde mi 60 cc vermem gerekiyor:KK43:( hiçbir sey anlamadım:KK43:(

Kızlar sabah nst çekilirken sancı geldi bir defa 90ları gördü doktorda olablir sancıların artarsa gel dedi ama zaten cocuk hareketleri yavaşladı diye gitmiştim ben hiç hissetmiyorum bile sancılansam hissetmicem mi anlamadım hiç belirti yok saatlerdir yine ..
Canım kaç haftalıksın

canım 3 günlük olduk toplamda bir günde mi 60 cc vermem gerekiyor:KK43:( hiçbir sey anlamadım:KK43:(
Kuzum 3 günlükse 30 CC ben veriyordum..biz hastaneden çıkarken kilo kaybı olduğu için doktor dedi her 2 saatten bir mama vericem hala öyle devam ediyorum ilk anne sütü sonra mama..anne sütünü arada ağlayınca bile veriyorum..Sana doktorlar anlatmadımı?bir tek anne sütüyle beslenen de var ama benimki doymuyor demekki sütüm kaliteli diğilmiş😂

X