2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bende dün akşamdan beri hareketlerini çok az hissediyorum diye evham yaptım şimdi hastanedeyim nst bağlandı doktor herşey yolunda gibi duruyor suyu filan herşeyi normal dedi nst bitsin gidicem eve bildiğiniz hareketleri baya azaldı ama normalmiş

B Buddy x canım benim Melis'in inşallah sağlıkla tekrar sana gelecek 🤲🏻 yaşadığın üzüntüyü tahmin bile edemiyorum rabbim sabrini versin iyi olup sana hemen gelsin bu günleri geride bırakın bidaha kızların koynundan ayrılmasın 🤲🏻 ne zaman yapılacak kan transferi kuzum yapıldıktan sonra ne kadar kalacağı belli mi
Çok sağol kuzum aminn 🙏🏻🙏🏻 hafta sonu bilgi vermiyorlar dr pazartesi haber veririm dedi dün gece eşimi kan transferi için belge imzalamaya çağırdılar bugün fototerapi sonrası 2 gün kan transferi olacak cumartesi pazar şeklinde kansızlığı çok fazlaymış dr değer söylemedi panik yok panik yapma diye aradı zaten melisi küveze getirin dedi şoka girdim yani idrak edemedim o an sarılık fototerapi derken bu nerden çıktı oldum meğer sarılığı bu kansızlığındanmış çünkü kilo Dalan alıyordu her şey normaldi . Eşime dün gece bilgi vermemişler sadece kötü bir durum olmadığını böyle şeylerin çoğu bebekte yaşandığını düzeleceğini söylemiş. Ben anlamıştım ana dün dr kontrolünde dedim hocam çocuğun ağız çevresi göz çevresi mor neden o sa normal dedi ben pinğirik yapınca bi kan alıp bakalım dedi öyle çıktı meydana

Kızlar ntsde bebeğin kalp atışı 170leri gördü ilk defa bu kadar çok çıktı şimdi sıra bekliyorum birsey yoktur dimi, Normalde 140,150 falan olurdu şimdi 160 küsürleri ve 170 i gördü.
Normal canım

Çok sağol kuzum aminn 🙏🏻🙏🏻 hafta sonu bilgi vermiyorlar dr pazartesi haber veririm dedi dün gece eşimi kan transferi için belge imzalamaya çağırdılar bugün fototerapi sonrası 2 gün kan transferi olacak cumartesi pazar şeklinde kansızlığı çok fazlaymış dr değer söylemedi panik yok panik yapma diye aradı zaten melisi küveze getirin dedi şoka girdim yani idrak edemedim o an sarılık fototerapi derken bu nerden çıktı oldum meğer sarılığı bu kansızlığındanmış çünkü kilo Dalan alıyordu her şey normaldi . Eşime dün gece bilgi vermemişler sadece kötü bir durum olmadığını böyle şeylerin çoğu bebekte yaşandığını düzeleceğini söylemiş. Ben anlamıştım ana dün dr kontrolünde dedim hocam çocuğun ağız çevresi göz çevresi mor neden o sa normal dedi ben pinğirik yapınca bi kan alıp bakalım dedi öyle çıktı meydana
Hadi ya ciddi misin Allah'tan çok dikkatli bir annesin kuzum baksana sen anlamasan sarılıgın sebebi anlaşılmayaktı şimdi hem sarılık hem kan tedavisi Melis zıpkın gibi olur Allah'ın izniyle şifa olsun yavruna uygulanan tedaviler canım benim sende güçlü ol sütün etkilenmesin ❤️

Benim doktorun elleri meşhur olmuştu burda çatı muayenesi için güncelleme yapayım kızlar ben bugün gittim ama beceremedim muayeneyi😂 haftaya bidaha gel deneyelim olmazsa sezaryen tarihi verelim dedi bakalım nasipp bana dua edin hayırlısı olsun🫠 ama bebiş güzel büyümüş çok şükür. Bugün 36+0. Kilo 2950, boy 51-52 cm olmuş. 34.haftada 2250ydi kilosu 2 haftada 700 gr almış ne yediysem bebise gitmiş çok şükür 🌸

Benim doktorun elleri meşhur olmuştu burda çatı muayenesi için güncelleme yapayım kızlar ben bugün gittim ama beceremedim muayeneyi😂 haftaya bidaha gel deneyelim olmazsa sezaryen tarihi verelim dedi bakalım nasipp bana dua edin hayırlısı olsun🫠 ama bebiş güzel büyümüş çok şükür. Bugün 36+0. Kilo 2950, boy 51-52 cm olmuş. 34.haftada 2250ydi kilosu 2 haftada 700 gr almış ne yediysem bebise gitmiş çok şükür 🌸
Ayy maşallah canım çok guzel kılo almıs ekstra bişi yedin mi 🤣

Ayy maşallah canım çok guzel kılo almıs ekstra bişi yedin mi 🤣
2 hafta içinde toplamda 3-4 avokado yedim. Sabahları yarım avokadoyu peynir, zeytinyağı, limon, sarımsak ve cevizle püre haline getirip kızarmış ekmeğe sürdüm 🤤 diğer sabahlar da kaşarlı tost yedim genelde. Günde 1 yumurta, 1-2 muz mutlaka yedim multivitamini de aksatmadim. Bunların yanında sevdiğim meyveleri yedim ve çok düzenli olmasa da geceleri 1 kase yoğurt yedim 🫠

Kızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık
Canimm çok iyi farketmissin, çok şükür sağlıcakla almissinda kucağına 🧿🧿🥰, bir an önce iyilesir bol bol sütun olur inşallah 🙏

2 hafta içinde toplamda 3-4 avokado yedim. Sabahları yarım avokadoyu peynir, zeytinyağı, limon, sarımsak ve cevizle püre haline getirip kızarmış ekmeğe sürdüm 🤤 diğer sabahlar da kaşarlı tost yedim genelde. Günde 1 yumurta, 1-2 muz mutlaka yedim multivitamini de aksatmadim. Bunların yanında sevdiğim meyveleri yedim ve çok düzenli olmasa da geceleri 1 kase yoğurt yedim 🫠
Avakado harıc dıgerlerı nı yaptım ve en inandığım gercekten muz kılo yapıyo inş saglıklı Bı sekılde kucagımıza alırız bebişlerımızi

X