2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bebişim senin suyun ve nişanın ne zaman geldi peki?
Nişanım gelmedi gitmeden akıntı içinde çok ince kılcal kan vardı. Suyumu da 8cm olunca ebe patlattı
Sancı sırasında daha çok açılıyormuş sanırım tam bilmiyorum. Masaj yapmadı bana zaten çatala yattığım gibi ıkınınca saçlarını görüyorum dedi. Çişimi de boşalttılar sondayla iki kere. Gittiğim gibi de lama yaptılar. Kaka geldiğini düşünmüyorum o yüzden. Bebek rahat çıksın diye cişimi boşaltıp durdular
Bende de o var biberon. Sütüm geldi çok şükür size yazdıktan sonra ve şuan taş gibi oldu gazı var emerken aglıyo boşaltamıyo memeyi
Hshshshsh valla hunharca yapın ne olduysa ondan oldu aylardır sakin sakin olunca bide korunmadık uzun süre sonra belki onun da etkisi olmuştur

Oturdukça bide öksürdükçe popom acıyordu elimle bi yoklıyım dedim sanırım basur çıkmış. Bide doğumdan sonra popomu da pandikledi doktor muhtemelen o yüzden. Ama şükür o popo acısı da geçti bugün oksururken çok hafif acıyor artık. Tuvalete de bu sabah çıkabildim. İçteki yırtık popoya doğru sanıyordum elleyene kadar ama dikişten değilmiş bir de karnım gurul gurul doğumdan beri gazımı da çıkarıyorum ama herhalde organlar yerlerine geçiyor ondan böyle

Yaaa kıyamam eşler şu dönemde bari anlayışlı olsalardı azcik ya seçmek nedir erkekleri anlamak inan zor benimde oğlumda olmuştu ben depresyona gitmiştim baya kötü olmuştum hiç birşey düşünme bebek uyudukca uyumaya çalış uyumayıncada o sinir oluyor

Kiz benim doktorum sonda takmıyor yada lama yapmıyor bide paso ye iç diyor ben kesin hem işerim hem s.carim doğumda genel olarak çıkıyormuş basur ya eltimde çok beter çıkmıştı bildiğin çiçek gibi açmıştı dışarı ben sürüyordum kremini kızcağız yapamiyordu senin demekki çok aşırı çıkmamış şükür kendi kendine geçiyor heralde hahah organlar rahatladı desene

Hayırlı olsun bebibişin. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Benimde öylelerdi ben lahanayı annem hafif haşladı sonra onu göğüslerime koyduk üzerine de havlu koydum öyle uyudum yumuşadılar bir dene istersen canım

Kızlar sezeryan yerimin sol tarafı açıyor sızlıyor ve siste enfeksiyon müdür pazartesi bant ve dikişler alinackti

Anladım canım bende hala genel mi spiral mi o konulara girmedikte merak ediyorum. Neyseki geçmiş gitmiş hepsi ne mutlu sana inşallah bebeginle güzel günlerde yaşayın

Kuzum o et sezaryende bile çıkıyor bende de çıktı ilk 2 3 gun cok korktum kanama yapıcak acicak diye 2li etti bide doktora sordum agri aci yapmadikca birsey kullanma dedi 40kn cikana kadar o da gidicek dedi 10 gun tamamen gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…