- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
aaa canım gözün aydın Rabb'im anali babalı büyütsün inşallahKızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık
Mart annelerinde çok takılıyordu gereğini yaptım fghjkjhgfNisan annelerinde bir muhabbet döndü saçma sapan ban yedi
Benim 180 i gördü en son bir sıkıntı yok dedi bana.Kızlar ntsde bebeğin kalp atışı 170leri gördü ilk defa bu kadar çok çıktı şimdi sıra bekliyorum birsey yoktur dimi, Normalde 140,150 falan olurdu şimdi 160 küsürleri ve 170 i gördü.
180 ve üstü sıkıntı. Benim de dün 170 gördüğü oldu.Kızlar ntsde bebeğin kalp atışı 170leri gördü ilk defa bu kadar çok çıktı şimdi sıra bekliyorum birsey yoktur dimi, Normalde 140,150 falan olurdu şimdi 160 küsürleri ve 170 i gördü.
Tamam canım bakalım ne diyecek doktorum. İlk defa böyle olduBenim 180 i gördü en son bir sıkıntı yok dedi bana.
Korkma canım bu hafta benimde çıktı indiKızlar ntsde bebeğin kalp atışı 170leri gördü ilk defa bu kadar çok çıktı şimdi sıra bekliyorum birsey yoktur dimi, Normalde 140,150 falan olurdu şimdi 160 küsürleri ve 170 i gördü.
İlk defa böyle olunca tedirgin oldum. Bakalım doktor ne diyecek180 ve üstü sıkıntı. Benim de dün 170 gördüğü oldu.
Pazartesi doğum canım benim@Peynirdomateswomi kızlar siz neler yaptınız? Son durumlar.
@Gamgusar en son ceza yemiş gordum. Noldu?
Anlık çıkışlar olur canım bence sürekli sürekli değildir heraldeİlk defa böyle olunca tedirgin oldum. Bakalım doktor ne diyecek
aynen canımCnm aynı gün doğum yaptık ama telaşımızdan soramadık.
Nasılsın?
Anladım canım, ben de doktoruma yazdım bakalım ne diyecek, Rabbim şifa versin ikimize deÖnce kadın doğum doktoruma gittim kuzum kapıdan çok hasta oldum hocam size muayene olmam gerekiyor mu dedim oda nst çekil iyi çıkarsa muayene etmeme gerek yok dedi nst iyi çıktı elhamdülillah acile in doktora kayıt actir ben talimat verdim hangi serum takılacak dedi öyle indim acilde serum takıldı
İnşallah canım, ameliyattan biraz korkuyorum ama inşallah zorunda kalmamKuzumm hiç korkma sonunda sağlıkla bebeğine kavusacaksin hep bunu tut aklında inşallah çok kolay geçer doğumun
hadi inşallah sağ Salim bebeğimi de alırım sıra sana gelirYaaa sabah seni sahalara bekliyoruz dedim kuzum, bugün hastane yatışın yapıldı, inşallah hersey istediğini gibi ilerlesin dualarım seninle
Canım 22 şubatta kavuştum kızıma
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınkızlar bebeğimin suyu çok azalmış 40+0 bugün doktor yatış verdiSuni sancı denenecek inşalalh işe yarar, çok korkuyorum