2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Peynirdomates @defnedersin kızlar siz neler yaptınız? Son durumlar.

@Gamgusar en son ceza yemiş gordum. Noldu?
Canım benim bebeğimin kordonu 2 tur olmuş. Doktor 1 e düşebilir haftaya yine bakalım dedi. Bebek hareketi takip et dedi yine.. O öyle diyince ben de hemen sezaryene alın demedim.ama pişman oldum sonradan biraz keşke deseymişim. . Bu hafta gittiğimde sezaryen günü alıcam. İnşallah geç kalmam kordon dolanmasından bazı doktorlae hiçbişey olmaz diyor. Ama Bebek kayıpları da çok olmuş.

Cnm saglıkla buyut bebişinibn genel oldum. İlkide geneldi. 12 sene önce. O zmn 1 hafta bebişi bıle kucagıma alamamıştım. Şimdikinde ise ilk yürümem guzel geçti, dikleştrdım kendımı salmıcam, yapıcam dedim
Bol yurudum, bebişimi kndım aldım beşikten, akt değiştr falan hrseyı kndım yaptım. 2.gun bagırsak gaz agrıları basladı ama hrseyımı kndım yapıyordum. Wcde depent kılodu bıle kndım giy çıkar yaptım. Tamamen iyileşmk derkn kişiye gore değişir şuan bnım sırt agrım var guzel yatamamaktan, çok çok hafif dikiş agrım var okdr. Yataktan kalkmakta bnde zorlanoyorum tabi vazen arkadan ittirtıyorum. Zamnla ıyı olucaz

Geçmiş olsun canım, ben de bugün boğaz ağrısıyla uyandım ama doktora gitmeli miyim bilemedim ya senin yazdığını okudum da enfeksiyon da çıkmış galiba
Kuzum çok geçmiş olsun ben gitmek istemiyordum annem kv eltim çok ısrar etti saolsun iyi ki gitmişim crp yüksekmiş 40 çıktı ve doktorum hemen iyilesmen lazım doğum yakın olduğu için bebeğe geçebilir dedi antibiyotik başlattı serum takıldı nst çekildim hem içim rahatladı alyam etkilenmemiş elhamdülillah bence git kuzum

Cnm tek tur dolanmaya bısey demıyor, takıp edıyorlar, allahın iznıyle seninde günün belli allah katında, inşallh saglıkla kavuşursun bebişibe

Cnm nası oldun, tez zamanda iyileş. Doğumda halsiz kalma

Cnm nası oldun, tez zamanda iyileş. Doğumda halsiz kalma
Aynıyım canım ya boğazım ağrıyor yatıyorum anca annem geldi bugün de o bakacak kayınvalideme de geçmiş hepimiz pertiz... Öyle kötü bı zamana denk geldi ki ama rabbimin vardır bı bildiği kısır döngüye girdik hasta olan iyileseni tekrar hasta ediyor evde yanıma oğlanı bile yaklastirmiyorum dedim zaten iyilesince de kimse yaklasmasin bana tekrar bulaşıyor bağışıklığım çok düşük suan doğuma kadar da evden cikmam heralde

Peki hangi doktora gittin, kendi kadın doğumcuna mı

Saol canımtesekkur ederım,çok şukur senın nasıl gdıyor peki
İyi gidiyor benim de 32. Haftalara geldim ama çalışmaya devam edicem :) zorluyor şu ara beni agirlasmak kaburgalarim falan batıyor hep bir yanım hemen geçsin istiyor zaman bir yanim da korkuyor karışık duygular içerisindeyim

kızlar bebeğimin suyu çok azalmış 40+0 bugün doktor yatış verdi Suni sancı denenecek inşalalh işe yarar, çok korkuyorum
Canım güzel doğumlar olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz korkma stres yapma kuzum senin ve bebeğinin hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah

Canım güzel doğumlar olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz korkma stres yapma kuzum senin ve bebeğinin hakkında ne hayırlı ise o olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim hepinize dua edeceğim doğum anında inşallah
Cnm hayırlısı olsun. Gidişata göre belli olur zten, rabbim bi avazda kurtarsın
amin inşalalh, çok teşekkür ediyorum

Peki hangi doktora gittin, kendi kadın doğumcuna mı
Önce kadın doğum doktoruma gittim kuzum kapıdan çok hasta oldum hocam size muayene olmam gerekiyor mu dedim oda nst çekil iyi çıkarsa muayene etmeme gerek yok dedi nst iyi çıktı elhamdülillah acile in doktora kayıt actir ben talimat verdim hangi serum takılacak dedi öyle indim acilde serum takıldı

kızlar bebeğimin suyu çok azalmış 40+0 bugün doktor yatış verdi Suni sancı denenecek inşalalh işe yarar, çok korkuyorum
Canım son haftalarda azalma olabilirmiş zaten. Korkma bebeğin sağlıkla doğsun sen de iyi ol gerisi önemli değil. Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel bi doğum hikayen olur

Çok teşekkür ederim canım benim hepinize dua edeceğim doğum anında inşallah

amin inşalalh, çok teşekkür ediyorum
Yaaa sabah seni sahalara bekliyoruz dedim kuzum, bugün hastane yatışın yapıldı, inşallah hersey istediğini gibi ilerlesin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…