2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar var mı güncelleyeyim ?

Çoo şükür çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Nasıl geçti 3.sezaryenin

yok kız takmıyorum burayı okuduktsn sonra hayırlısı neyse o olsun bebşim için.

Kızlar merhaba sizi sürekli takipteyim çok yazamasam da hep okuyorum doğum yapanların hepsini tebrik ederim bebekleriniz sağlıkla büyüsünbende doğum yaptım, hep hayal ederdim pozitif bir doğum hikayem olursa paylaşıcam diye ama malesef olmadı kötü bir tecrübe yaşadım o yüzden yazamadımbebeğim iyi diyerek psikolojikmen toparlanmaya çalışıyorum doğum bekleyenlere de Allah sabır güç kuvvet versin su gibi kolay doğumları olsun inşallah
B Buddy x rica etsem bizi de günceller misin
37+5 - 3620 gram - 21.02

Cnm saolasınteşekkur ederım. Genel anestezi bnımle ılgılı yani bnım tercıhımdi. Bi durumdan dolsyı değil yani. Bn daha rahat oldugumu hıssedıyorum, genel anestezının tek zorluğu ayılınca 2 saat kadar geçen suredeki agrı. Onuda iğne, serum hatta bna serum bıle takmadılar, dayandım. Dayanabıldıgın kdr dediler iğne yapmayalım, dikloron. Bebişe gecmesin dıye.

Karna bastırmayı bnde burdan öğrendım. Spinalde uyuşuksun hissetmezsın, nasıl oluyor spinal olan arkadaslar bılır ama genel anestezıde atıksın ve acılı bi işkem 5 sn falan sürüyor, karnına bastrıyor, bıseyler yapıyor bnde tam bılmıyorum. O ara sondayıda cıkardı, oda acıdı nden okdr acıdı onuda anlayamadım

Aminnn canım daha önce ciğer geliştirici olmuş muydun
Hayır canım, olmamıştım
1 hafta öncesi herşey normaldi
Çoo şükür çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Nasıl geçti 3.sezaryenin
Allah razı olsun canım sağol
Beklediğimden iyiydi, 2 kere 1 spinal oldum, kesinlikle spinal diyorum

Gözün aydın canım Allah bağışlasın

Gözün aydın canım. Demekki bebişin seni özlemiş gelesi tutmus seninle aynıydı haftamız, bebeğin yanında olmasına sevindim.

Kuzum uyudum baya terledim antibiyotik içtim şimdi bal zencefil limon yaptım içiyorum boğazım ağrıyor çok halsizim.. sen nasıl oldun daha iyi misin canimm
Geçmiş olsun canım, ben de bugün boğaz ağrısıyla uyandım ama doktora gitmeli miyim bilemedim ya senin yazdığını okudum da enfeksiyon da çıkmış galiba

bebişimin solunumu iyi oksijeni kestiler enfeksiyon için tedavi devam ediyor
Veee bu gün ilk defa emzireceğim oğluşumu kucağıma alıp koklayacağım
Cnm aynı gün doğum yaptık ama telaşımızdan soramadık.
Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…