2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bende 38+3 olduk gelen giden yok ama acayip kabızlık yaşıyorum ya .. doğurunca geçer mi acep oyy oy

Merhaba Mart anneleri benim pazartesi günü doğumum oldu planlı sezaryenle 38+2 de 3080 gr 46 cm kızımı kucağıma aldım çok şükür. Doğum.bekleyenlerin su gibi doğumları olsun inşallah sezaryen olanların tamamen iyileşmesi ne kadar sürüyor acaba ben hala yataktan kalkmakta vs zorlanıyorum gaz sancıları oluyor. Bu arada size şunu söyleyeyim sezaryenden sonra(sancı çekilmediyse) süt geç geliyormuş ben çok üzüldüm kendimi yıprattım ilk 3 gün sütüm yoktu bebise mama verdik 4. Gün geldi şükürSizin de basiniza gelirse uzulmeyin mama vermekten de cekinmeyin sut geliyor Allahin izniyle. Yalnız bebise memeyi kavratamadim zor geldi inatlaştı silikon ucla emziriyorum ama süt geldi ya buna razıyım hiç gelmeyecek zannetmiştim

Canummm iyi ki gitmişsin gerçekten. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Canım hangi mamadan veriyorsun
Canım ilk doğduklarında ve küveze bir de eve taburcu olduklarında aptamil prematüre kullandık ama inanılmaz gaz ıkınma ve kaka yapamama sorunu oldu zaten bir minnoş aptamili sevmedi o anne sütü içti sadece öğürüp kusuyordu içince ona veremiyorduk. Sonra mamadan olabileceğini kokusu tadı sevmedi diye düşündüm araştırdım aptamil sindirimi ağır mamaymış kilo yapıyor diye tercih etmiştim erken doğdular diye ama evde o mama çekilmez bir hal aldı iki bebeyle. Sonra forumda araştırıp sma comfort aldım sindirimi rahat şimdi 2. Kutuya geçtim çok memnun ikisi de kilo da yapıyor aptamille aynı kiloyu aldırıyor tartıda. Kokusu yok en azından içimi onlar için rahattır diye düşünüyorum. Aptamil balık yağı gibi aşır kokuyor ben bile koklayamıyordum vanilyamsı bi koku değişik. Ama comfort gazı hafifletti bir de 5 gündür kaka yapamıyorlardı kullandığımın 2. Günü öğlen kaka yaptılar bezden taşarcasına rahatladılar şükür

Canım listeye bizi de ekler misin 38+4 2140 gram

Doğum tarihi de 27/02/24

Maşallah gozun aydin
Allah razı olsun canım darısı sağlıkla başına
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ani olmuş ama sen hazırdın zaten maşallah bebek de iyi yanında
Aslında hiç hazır değildim, büyük sürpriz oldu bize, hafif korku stres yaşattı, sonu güzel oldu çok şükür darısı size olsun sağlıkla
Cnm hayırlı uğurlu olsun, gule gule büyüt bebişini
Allah razı olsun canım, sağolasın
Çok şükür canım, darısı sizin kavuşmanıza olsun, sağlıkla, annen hissediyor bence bireylerin yolunda gitmediğini, şükür olsun
Canım iyi ki gitmişsin sağlıkla büyüt inşallah çok sevindim inşallah en kısa zamanda ağrıların biter

Canummm iyi ki gitmişsin gerçekten. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Çok şükür kızlar, çok sağolun, gerçekten anne hissediyor yolunda gitmeyen birşey varsa, ben hissettim ters giden birşeyler olduğunu, benim bebeğim normalde de çok hareketli değildi anne karnında, ama 2 gündür fark ediyordum yolunda gitmeyen şeyleri olduğunu, 1 hafta içinde iki tur kordon ve doğduktan sonra kordonu düğümlenmiş, doktorum biraz daha bekleseydik oksijensiz kalırdı bebek dedi, şükür olsun, sağlıkla aldım kucağıma
Bekleyen arkadaşlarımda sağlıkla kucağına alsın, kolaylıkla
Hepimizin yavrularını Rabbim korusun
Hep sağlık, kolaylık versin

Tebrikler canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ağrıların için de Allah şifa versin

Hastane çantasına mama koyayım diye düşündüm de

Aminnn canım daha önce ciğer geliştirici olmuş muydun

Hastane çantasına mama koyayım diye düşündüm de
Ben koymamıştım yani koyacaktım ani gelişince doğum kaldı öyle hastane mama alın dedi eşim gece açık eczanelerde bulamadı marketten aldık istedikleri mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…