2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bencede canım bende sütüm olmasına rağmen mama veriyorum hem kilolarını toparlıyor prematüre oldukları için hem de sarılık beslenme kaynaklı olmasın diye mama veriyorum bi öğün anne sütü diğer öğün mama. Hatta dr anne sütünü sağılmışlsrı vermem için anne sütü zenginleştirici sma nın toz proteinini aldırdı onu da kullanıyorum
Canım hangi mamadan veriyorsun

Kuzum biz çarşamba kardiyoloji doktoru ile görüştük, şimdi kalbindeki deliğin yakılma durumu olabilir. Bende spinal olmaya karar verdim o anı göreyim diyorum, oğlumun doğduğunu. Doktorumda genelden yana değil hiç. Önceden o anı görmeyeyim diyordum ama şimdi görmek istiyorum, ne olacak en azından duyayım eşim de spinal olursa yanımda olacak.
Hım ozaman iyiymiş cnm spinal senın için

Kızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık
Canım iyi ki gitmişsin🙏🏻 sağlıkla büyüt inşallah çok sevindim 🥰 inşallah en kısa zamanda ağrıların biter 🤲🏻

E bence normal degıl mı yanı benım bebek 3 haftada 500 gr alınca sankı 1 kılo almıs gıbı gelıyodu seviniyodum 😅 Dr genetik dıyo. Ki bende esimde zayıf dogmusuz
😂 ya ben bi sey olduğunu düşünmemeye başladım artık. Valla hastanede korkuttular bosuna neler duydum neler okudum bugün. Onlar da işini yapıyor ama işte bzde zaten mental olarak iyi olmuyoruz hamilelikte. Başından beri yok burun kemiğiydi falan zaten stresli br gebelik geçrdm, takmamaya çalıssam da her akşam kafamda dönen bir konuydu, şimdi bi şey daha eklendi. Haftaya sezaryen derlerse kabul ederim ama suni verip doğurtturucam derse kaçarım drekt😂 Canımı yolda mı buldum...

Sen Şubat annelerini bir oku da gel 🤣 gece 1.5-2 saatte bir uyanmanin ne demek olduğunu konuşmuşlar bol bol 🥲😂
şu an benim istedğim tek şey kızımın sağlıklı olduğunu bilmek🥺 bende artık bir an önce doğurmak istiyorum. Gerekirse hiç uyumayayım, razıyım

• Üzgünüm
Reactions: The
Benim doktorum alt komşum geçen kontrolümde hocam eğer ikimizde evdeyken suyum gelirse merdivenlere çıkıp doğuruyorum diye bağırsam gelir misiniz dedim niye bağırıyorsun ki arasana dedi çok mantıklı konuşuyor doktor işte 🤣🤣

😂 ya ben bi sey olduğunu düşünmemeye başladım artık. Valla hastanede korkuttular bosuna neler duydum neler okudum bugün. Onlar da işini yapıyor ama işte bzde zaten mental olarak iyi olmuyoruz hamilelikte. Başından beri yok burun kemiğiydi falan zaten stresli br gebelik geçrdm, takmamaya çalıssam da her akşam kafamda dönen bir konuydu, şimdi bi şey daha eklendi. Haftaya sezaryen derlerse kabul ederim ama suni verip doğurtturucam derse kaçarım drekt😂 Canımı yolda mı buldum...
Kız sen her söylenene bakarsan ohooo 🤣 hele Google amcaya hıc bakma maşallah insanı dertli edıyo 😅 hıc kafana bişey eklenmesin benım bebıs hep zayıftı uzuldum ama şişman bi bebıs doguramıcam diye 🤣 çünkü ilk çocugumda zayıf dogdu ama dısarda topalak oluyolar o yuzden hıc bısı dusunme bebişine kavusagın anı düşün sadece 😁

Kız sen her söylenene bakarsan ohooo 🤣 hele Google amcaya hıc bakma maşallah insanı dertli edıyo 😅 hıc kafana bişey eklenmesin benım bebıs hep zayıftı uzuldum ama şişman bi bebıs doguramıcam diye 🤣 çünkü ilk çocugumda zayıf dogdu ama dısarda topalak oluyolar o yuzden hıc bısı dusunme bebişine kavusagın anı düşün sadece 😁
Zaten googledan hastalık araştırılmaz baş ağrısı neden olur yaz bir kaç site oku beyninde tümör çıkartır 🤣🤣🤣

Mart annelerinden sırada en yakın kim kaldı ben miyim yoksa 😃😃 Benim hiç ağrım sızım yok

X