2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İnşallah çabucak iyileşir meliscik

Anladım canım doktorun senin için iyi olanı yapacaktır zaten. Bende pazartesi sabah 7 de hastanede olacağım 8.45 te sezaryene alacaklar.
Aa ayni gün olucaz benimkinin tam saatini soylemedi ama genelde 9 10 Lara yapiyorlardi. Aslinda ben bu gun gidicektm hastaneye yarin ameliyatim dı. Ama bu gun doktor çalismiyormuş. Sende heyacan korku varmi
Aslinda bende heyecan var. Şuanlik bir korku yok doktoruma guveniyorum. Sadece bebegim bir aksilik çikarda kuveze alinir diye ondan korkuyorum. Bunu dr belirttim korkma boyle dusuncelere hic girme. Suanlik hic bir sıkıntısı yok dedi. Ve 1 gün anneyi yogun bakimda tutuyoruz dedi. O 1 gün boyunca telefonda vermezler herkes oyle diyor.

Kendimi iyi olacak diye avutuyorum o kadar ağladım ki bırakırken şaşkın şaşkın bana bakıyordu kıyamam bensiz nasıl yapacak şimdi orada minik yavrum
Canım benim üzülme inşallah çok daha iyi gelecek Melis size dua edeceğiz biz de onun için

Kuzum çok saol sorma çok hasta oldum serum alıyorum şuan parol ve boş serum onlarda kızlara hep doğum durdurmak içinde verilmişti yani rahat bir iki hafta daha doğurmam heralde zaten iyileseyimde öyle gelsin yavrum
Canım sen de bir an önce toparlarsin inş serum iyi gelecektir olmadı ertesi gün gene serum taktir bütün zencefil limon yap tuzlu su yao boğazın kötüyse parol al gerekirse inşallah sen de bebisinde en sağlıklı ne zamansa öyle kavuşun birbirnize

Gözün aydın olsun canım su gibi bir doğum olmuş seninde maşallaahhh çok sevindim sağlıklaa büyütesiin bebeğiniii

İnşallah kuzum çok saol crp 40 çıktı antibiyotik verdi serumu tekrar taktıramam 1700 TL aldı şerefsizler ama bitki çayları güzel beslenme ile atlaticam inşallah sağlıkla gelsinde artık ne zaman gelicek takilmiyorum yeterki ona enfeksiyon geçmesin amin kuzum Allah razı olsun

Kızlar buraya yazmıştım dünden beri bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye, içim rahat etmedi sabah doktora geldim, iki tur kordon dolanmış bebeğin boynuna, nst çekildim, doktor nst yi beğenmedi, tansiyonum 15 9 a çıktı, hemen yatış verdi
Öğleden sonra spinal sezeryan ile doğum yaptım, bebeğim 2700 48cm olarak doğdu, 36+5 idik bugün
Çok şükür yanımda, sağlıklı
Benimde ağrılarım başladı artık

Hem heyecan hem korku var bende Önceden miyom ameliyatı geçirmiştim kanama fazla olursa diye korkum var. Ama bende doktoruma güveniyorum inşallah güzel geçer ameliyatımız sağlıkla alırız yavrularımızı

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün bir bir geliyor bebişler. Darısı biz bekleyenlerin başına sağlıkla.

Kuzum 2 tur kordon dolanmasından mı bebek nstsi bozulmuş? Çok mu sıkı dolanmış kordonu
Maşallah kuzum sağlıkla kavuşmuşsun yavruna bişey olmadan inşallah sen de bir an önce toparlarsın

Kuzum çok saol sorma çok hasta oldum serum alıyorum şuan parol ve boş serum onlarda kızlara hep doğum durdurmak içinde verilmişti yani rahat bir iki hafta daha doğurmam heralde zaten iyileseyimde öyle gelsin yavrum
İyileş kuzum ne kadar geç doğulursa o kadar kolay olucak canım doğunca mesela benim oğluş çok minikti doğunca birde kiloda verdi zorlandım bazen kardeşim annem diyor aslında normalde hiç doğulmamış olucaktı ondan korkma diyorlar hep öyle kendimi ayakta tuttum

Çok gecmiş olsun kuzum.Doktor iyi konuştuysa hiç korkma demek onun iyiliği için tez bir zamanda evine dönsün canım

Bana 12 sonra bir şey yeme dediler

Ah canım iyiki gitmişsin hayırlı olsun bebeğin de ne güzel yanındaymış sağsalim evinize gidersiniz Allah'ın izniyle Rabb'im sana güç kuvvet versin ağrılarını da dindirsin bir an önce inşallah aynıyız ya seninle bir duygulandım yahu

B Buddy x canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin sana ama bebeğin daha iyi olacak öyle düşün umarım tekrar en kısa sürede evini neşeyle doldurur melisin

Midene kötü gelmeyeckese crp için sağan sarımsak tüket canım dut kurursunu da demleyip tuketebilirsin hamilelere sakıncalı değil diye biliyorum Dr sor yine de

İyiki gittin doktora gözün aydın canım analı babalı büyüsün

İyi ki gitmişsin canım hayırlı olsun bak sağlıkla yanında çok şükür bebeğin gerisi hallolur inşallah kendine dikkat et

Benimde bir arkadaşım var sat günümüz aynı o da planlı sezeryan oldu bugün bir oğlu oldu duygulandım ya. Sancılarım gel artık sağlıkla bebek kokusu istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…