2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar bebişlerinizin göbeği düşen oldu mu , benim doktor göbek bağı düşsün öyle yıkayın diyor da , 10 gündür düşmedi göbeğimiz bende yıkayamadığım için hergün siliyorum vücudunu müslinle

Yaaa vakit yaklaştı desene😍 sağlıkla al inşallah bal oğlunu kucağına 😇 iyiyiz kuzum bizde . Bıcı bıcı yaptırcaz şimdi çok heyecanlıyım umarım becerebiliriz 😂
Becerirsiniz kız n'olacak 😀 ben 12 günden sonra banyolarini mecburen kendim yaptırıyorum gündüzleri. Şu kuvet aparatı oluyor ya üstüne koyuyordum, yaptırıyordum🥲

Becerirsiniz kız n'olacak 😀 ben 12 günden sonra banyolarini mecburen kendim yaptırıyorum gündüzleri. Şu kuvet aparatı oluyor ya üstüne koyuyordum, yaptırıyordum🥲
Şunu diyorsun dimi kız😆 ay ne bilim ilk banyosunu anneannesi - dedesi yaptırdı . Ondan tedirgin oluyorum 😂

Eklentiler

• IMG_7829.jpeg
    IMG_7829.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 77
Hadi bakalım kız ağzından bal damlıyor. Hayırlısıyla bebem şöyle bir yarım kilo daha alsa hemen gelsin sıkıntı yok😂

Aklından bebeği çıkartırsan hemen gelecek muhtemelen 🤣🤣 sen böyleysen ilk bebisi olanlar napsin 🤣
İnşallah alır kuzum bence yanlış ölçtüler en son senin bebeyi 😅 ne zaman bir sonraki muayenen ☺️

• Beğen
Reactions: The
Yaaaa çok güldüm 😂😂😂 offf asla ağladıklarını duymuyorlar . Bazen sinir krizi geçiriyorum ben çocuğu sana emanet edip uyuyamayacak mıyım gönül rahatlığıyla diye 😂 bak geçende yaşadığımız bi olayı anlatayım uyku sersemliğinin derecesini oradan anla;

Emzirmeye başladım gece . Bu da uyuyordu uyandırdım. Saate bi bakar mısın kaç dedim . 3 buçuk dedi. Tamam dedim . Neyse ilay emdi. Tekrar uyandırdım saat kaç bi baksana ne kadar emmiş dedim . Baktı bu saate. 5 buçuk dedi 🤣🤣🤣 oha demişim bi anda djdjdj şu saate adam akıllı bak sinir oluyorum dedim . Tekrar baktı bu sefer 1 buçuk dedi 🤣🤣🤣 ay kriz geçirdim gece gece . Ve bu saatlerin hepsini güya telefona bakarak söylüyor bana 😂
Hahahsgs bu erkeklere güven kalmadı 🤣 saati gör bari be adam tek bir göreviniz var söyleneni yapmak 🤣

Bugün ben de kontrolden çıktım kizlar 36+3,
Çok şükür iyi 2900 Gr 50 cm olmuş, nst de sancı yok, hurma merdiven çömelme perine masajı dedi yine , odama falan baktım gelince napicaz falan onları anlattı
Maşallah canım 🧿 gayet iyi görünüyor
Bir öncekinde kaç haftalık gitmiştin kaç kg idi

Her gebelik farklıymış cidden ya.. ilk gebeliğimde hiç bel ağrım olmazdı bunda hep belim ağrıyor

X