2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar 1 buçuk saattir sancım var kasılmayla beraber bele kasıklarıma vuruyor ağrı. İlişkiye girdik duştan sonra başladı ilişkiden sebep mi oldu acaba
Benim bildiğim sürekli olan sancının düzeyi artmıyorsa sakin ol. Sancı aralıklarla vuruyor ve düzenliyse daha çok süphelen. Su an nasılsın ??

Benim bildiğim sürekli olan sancının düzeyi artmıyorsa sakin ol. Sancı aralıklarla vuruyor ve düzenliyse daha çok süphelen. Su an nasılsın ??
Devam ediyo en fazla 3-5 dk da bir oluyordur ama ilişkiden sebep tetiklendi herhalde diye düşünüyorum. Pik yaptığı an 5-10 saniye sürüyor şiddeti

Canım dr dediği gibi maalesef doğruya doğru hemen geçmiyor Allah kimseye yaşatmasın o dikişlerle canından can gidiyor o acının tarifi yok gerçekten çok haklısın üzülme iki minnolunla sağlıkla evine gideceksin crp nin düşmesi iyi artık iyileşme evresine geçersin bi 10 gün içinde hafifler çok az rahatsız edecek kadar kalır. Soğuk buhar da iyi geliyor zaten sıcakta aşırı rahatsız olursun ben sıcak ortam da nefes alamıyordum. Kuzum bebişin kilo vermesi normal ödemi atıyor 14. Gün doğum kilosuna ulaşacak merak etme benimkilerde öyle oldu her yenidoğan öyle ödem atıyor kilo kaybediyor 14. Gün doğum kilosuna ulaşması bekleniyor endişe etme onu. Ben çok şükür toparladım bebelerle uğraşıyorum yine en ufak öksürükte maske takıyorum evde ne olur ne olmaz biraz dikişim toparlayınca akciğer filmi çektirdim temiz çıktı şükür biraz daha için rahatlamıştı sende iyileşinceye bi akciğer filmi çektir kalıcı bir şey olmasın için rahat etsin

B Buddy x Canım senin kızlar küvezdeyken kaç milim besleniyordular ?
Benim oğlana 15 ml veriyolar çok az değil mi
Kuzum benimkiler 24 saat ilk doğumda aç bırakıldı enfeksiyon kontrolü solunum sıkıntısı nedeniyle beslemediler ciğer gelişmediyse boğulurkar diye ama 24 saat sonra 5 ml ile başladılar sonra 10 ml oldu sonra 30 sonra 50 ml de biri taburcu oldu diğeri hala 10 ml kalmıştı hatta 10 ml ememiyordu emme refleksi 15 günlükken hala yoktu sonda ile mideye tüp indirip öyle tüp ile besliyorlardı 18 günlükken bir anda 50 ml emmeye başlamış 20 günlükken taburcu oldu 70 ml ile . Yani git gide gelişecek endişe etme şuan yenidoğanın ihtiyacı minimum 30 ml

Devam ediyo en fazla 3-5 dk da bir oluyordur ama ilişkiden sebep tetiklendi herhalde diye düşünüyorum. Pik yaptığı an 5-10 saniye sürüyor şiddeti
Hadi inşallah sancılar geliyorsa bebek geliyordur belki de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah habersiz bırakma bizi

Hadi inşallah sancılar geliyorsa bebek geliyordur belki de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah habersiz bırakma bizi
Kasılmayla beraber ağrı da giriyor sürekli çişimi yapıyorum bunlar düzenli mi oluyo

Eklentiler

• IMG_0646.png
    152 KB · Görüntüleme: 75
Hastane yakın 10dklık mesafe sancı girince çok fena oluyor belim sonra geçiyor kasılma geçince
Plates topun var mı onunla rahatlamaya çalış istersen belki iyi gelir nefes egzersizleri yap hadtane yakın olması iyi hazırlıklı ol bari su filan gelirse hiç bekleme

Plates topun var mı onunla rahatlamaya çalış istersen belki iyi gelir nefes egzersizleri yap hadtane yakın olması iyi hazırlıklı ol bari su filan gelirse hiç bekleme
Maalesef topum yok salak gibi almadım nefes alıp vermek iyi geliyo ben ilişki tetikledi ondan böyle olduğumu düşünüyorum ama tam uykuya dalıcam vuruyo uyuyamıyorum da

Maalesef topum yok salak gibi almadım nefes alıp vermek iyi geliyo ben ilişki tetikledi ondan böyle olduğumu düşünüyorum ama tam uykuya dalıcam vuruyo uyuyamıyorum da
Tamam olsun sen evde yürüyüş yap kendini çok kasma belki açılman başlamıştır şimdi hastaneye gitsen belki yatırırlar o da zor olabilir evde daha rahat olursun zaten eğer azalırsa yalancı sancı olabilir bende geçen hafta böyle bir kaç saat geçirdim sonra geçiverdi uyuyablmiştim takip etmeye çalış canım. Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah9

2-3 cm açılmam var zaten benim iki hafta önce öğrendim. 3bucuk saattir böyleyim

Bugün kavuştuk kızımla canım evimizdeyiz şükür.

Keşke benim doktorum da böyle anlatsaydı canım. Ben sordum karnımda bişey olur mu bebeğe diye işte hareketlerini takiple dedi. Keşke bu doktor gibi bişey olmaz deseydi.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…