İlk çocuğumdan doğumumdan bahsetmişimdir.Aaa yakinmisiz yanlış okudum o zamn doğurdum falan diye gördüm
Benim bildiğim sürekli olan sancının düzeyi artmıyorsa sakin ol. Sancı aralıklarla vuruyor ve düzenliyse daha çok süphelen. Su an nasılsın ??Kızlar 1 buçuk saattir sancım var kasılmayla beraber bele kasıklarıma vuruyor ağrı. İlişkiye girdik duştan sonra başladı ilişkiden sebep mi oldu acaba
Devam ediyo en fazla 3-5 dk da bir oluyordur ama ilişkiden sebep tetiklendi herhalde diye düşünüyorum. Pik yaptığı an 5-10 saniye sürüyor şiddetiBenim bildiğim sürekli olan sancının düzeyi artmıyorsa sakin ol. Sancı aralıklarla vuruyor ve düzenliyse daha çok süphelen. Su an nasılsın ??
Canım dr dediği gibi maalesef doğruya doğru hemen geçmiyor Allah kimseye yaşatmasın o dikişlerle canından can gidiyor o acının tarifi yok gerçekten çok haklısınEvet bende normal yatamıyorum bır anda nefes alamıyorum dıye kalkıyorum ılaçlı artı soguk buhar alıyorum crp 49 lardan 13 e gerılemış bugun, temız hava almam lazım onuda cok alamıyorum cınku pencerelerde emniyet kilidi var ara ara acıyorum bebek yanımda ya cokta acık bırakamıyorum o yuzden sıcak havaya gelemiyorum sürekli serum tedavisi alıyorum doktor hersey ıyı gıderse cumartesi taburcu edıcem seni dedi psıkolojim bozuldu burda lohusa sendromuda bındı panık atagımda ara ara yokluyor ellerimi açıp bağıra bağıra dua ediyorum odada, doktor dıyor sıhırlı degnek yok kı hemen bır gunde gecırım herseyı maalesef çekeceksın daha hatta 6 aya kdr dıkkat edıcksın dıyor birde bebeğim kılo almamıl 3520 dogdu 3100 gr su an kılo verdı bırde onla uğraşıyorum, hersey ust uste annemler geldı buyuk oğlum onların yanında cok özledim onu ellerını acıp dua edıyormuş bana ama iyi olacam inşallah kovıdde atlattım ben ılk cıktıgında 1 ay ayrı kaldım evımden aılemden o yuzden cok korktum yalan yok. Sen şimdi nasılsın nasıl oldun bebekler nasıl
Kuzum benimkiler 24 saat ilk doğumda aç bırakıldı enfeksiyon kontrolü solunum sıkıntısı nedeniyle beslemediler ciğer gelişmediyse boğulurkar diye ama 24 saat sonra 5 ml ile başladılar sonra 10 ml oldu sonra 30 sonra 50 ml de biri taburcu oldu diğeri hala 10 ml kalmıştı hatta 10 ml ememiyordu emme refleksi 15 günlükken hala yoktu sonda ile mideye tüp indirip öyle tüp ile besliyorlardı 18 günlükken bir anda 50 ml emmeye başlamış 20 günlükken taburcu oldu 70 ml ile . Yani git gide gelişecek endişe etme şuan yenidoğanın ihtiyacı minimum 30 ml
Hadi inşallah sancılar geliyorsa bebek geliyordur belki de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah habersiz bırakma biziDevam ediyo en fazla 3-5 dk da bir oluyordur ama ilişkiden sebep tetiklendi herhalde diye düşünüyorum. Pik yaptığı an 5-10 saniye sürüyor şiddeti
Kasılmayla beraber ağrı da giriyor sürekli çişimi yapıyorum bunlar düzenli mi oluyoHadi inşallah sancılar geliyorsa bebek geliyordur belki de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah habersiz bırakma bizi
Düzenli gibi sanki .. ay ben heyecan yaptım ya dayanabildiğin kadar dayanmaya çalış hastane uzak mıKasılmayla beraber ağrı da giriyor sürekli çişimi yapıyorum bunlar düzenli mi oluyo
Hastane yakın 10dklık mesafe sancı girince çok fena oluyor belim sonra geçiyor kasılma geçinceDüzenli gibi sanki .. ay ben heyecan yaptım ya dayanabildiğin kadar dayanmaya çalış hastane uzak mı
Plates topun var mı onunla rahatlamaya çalış istersen belki iyi gelir nefes egzersizleri yap hadtane yakın olması iyi hazırlıklı ol bari su filan gelirse hiç beklemeHastane yakın 10dklık mesafe sancı girince çok fena oluyor belim sonra geçiyor kasılma geçince
Maalesef topum yok salak gibi almadımPlates topun var mı onunla rahatlamaya çalış istersen belki iyi gelir nefes egzersizleri yap hadtane yakın olması iyi hazırlıklı ol bari su filan gelirse hiç bekleme
Tamam olsun sen evde yürüyüş yap kendini çok kasma belki açılman başlamıştır şimdi hastaneye gitsen belki yatırırlar o da zor olabilir evde daha rahat olursun zaten eğer azalırsa yalancı sancı olabilir bende geçen hafta böyle bir kaç saat geçirdim sonra geçiverdi uyuyablmiştim takip etmeye çalış canım. Rabbim yardımcın olsunMaalesef topum yok salak gibi almadımnefes alıp vermek iyi geliyo ben ilişki tetikledi ondan böyle olduğumu düşünüyorum ama tam uykuya dalıcam vuruyo uyuyamıyorum da
2-3 cm açılmam var zaten benim iki hafta önce öğrendim. 3bucuk saattir böyleyimTamam olsun sen evde yürüyüş yap kendini çok kasma belki açılman başlamıştır şimdi hastaneye gitsen belki yatırırlar o da zor olabilir evde daha rahat olursun zaten eğer azalırsa yalancı sancı olabilir bende geçen hafta böyle bir kaç saat geçirdim sonra geçiverdi uyuyablmiştim takip etmeye çalış canım. Rabbim yardımcın olsunsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah9
Bence düzenli canım hadi hayırlısı haberdar etKasılmayla beraber ağrı da giriyor sürekli çişimi yapıyorum bunlar düzenli mi oluyo
Güzel haberlerini bekliyoruz2-3 cm açılmam var zaten benim iki hafta önce öğrendim. 3bucuk saattir böyleyim
Bugün kavuştuk kızımla canım evimizdeyiz şükür.@AyrisYigitbas Hadi inşallahh bian evvel kendi nefes almaya başlar tez vakitte kavuşursunuz canım
europh Şimdi nasıl peki ne zaman çıkacak küvozden? Normal miydi senin doğumun canım nasıl kaçıyorki akciğere su kıyamam ya Ama iyi ki hastanaler doktorlar var herseylerine bakıp iyileştirip veriyorlar sen de tez vakitte kavuşacaksın inşallah canım
@Niqu Allah allah çok enteresanmış o hastaneYahu hastaya da yemek gelir hoşafsa hoşaf tuzsuz yağsız çorba ana muhakkak beslenmesi gerekiyorsa hastane vermeli okadar para alıyorlar yazık Hangi hastaneyse bi şikayet etmek lazım.
38+4Merhaba kaç haftalık doğmuştu acaba
Aslında haftası iyiymiş neden yoğun bakıma aldılar ki
Keşke benim doktorum da böyle anlatsaydı canım. Ben sordum karnımda bişey olur mu bebeğe diye işte hareketlerini takiple dedi. Keşke bu doktor gibi bişey olmaz deseydi.Evet sen artık dogurabilirsin sanırımkilosu kaçtı şu anda?
Canım dün ünlü bir doktorun instasinda geziyordum, 2 kordon dolanmış bir normal doğum paylaşmış. Hatta atayım sana çok güzel açıklamış Furkan Kayabaşoğlu (@furkankayabasoglu) • Instagram photos and videos baştan 5. Gonderisine bir bak