- 16 Mart 2022
- 2.876
- 3.129
- 32
Teşekkür ederim kuzum. Allah razı olsunAnladım canım inşallah haftaya kadar düzelmiş olur bu yük de üstünden kalkar dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzum. Allah razı olsunAnladım canım inşallah haftaya kadar düzelmiş olur bu yük de üstünden kalkar dualarım sizinle
Doğum başlamış gibi. Sürekli idrar da oluyor demişlerdi düzenli sancılarla. Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla doğur inşallahKasılmayla beraber ağrı da giriyor sürekli çişimi yapıyorum bunlar düzenli mi oluyo
Canım naptınKızlar 1 buçuk saattir sancım var kasılmayla beraber bele kasıklarıma vuruyor ağrı. İlişkiye girdik duştan sonra başladı ilişkiden sebep mi oldu acaba
Ben uyuduğunu düşünüyorumCanım naptın
Naptın kız doğurdun mu Ben her ilişkiden sonra az bi şey kasılıyorum sancım falan oluyor o yüzden çok dikkate almıyorum ama senin açılman da var doğum başlamış olabilir belki hadi bakalım2-3 cm açılmam var zaten benim iki hafta önce öğrendim. 3bucuk saattir böyleyim
Uyudum uyandım hala vuruyo belime ağrı bakalım 10da nst var orda belli olur artıkBence düzenli canım hadi hayırlısı haberdar et
Amin inşallahDoğum başlamış gibi. Sürekli idrar da oluyor demişlerdi düzenli sancılarla. Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla doğur inşallah
The dediği gibi bi şekilde uyumuşum ağrıya uyandım yine belim karnım ağrıyo 10da nstde çıkar bişey varsaCanım naptın
Tespitlerin hep doğru hadi desene bugün doğurcan diyeBen uyuduğunu düşünüyorum
Az bişey dediğin ne kadar benim hala devam ediyo ağrım bu kadarı da normal değil gibi geliyoNaptın kız doğurdun mu Ben her ilişkiden sonra az bi şey kasılıyorum sancım falan oluyor o yüzden çok dikkate almıyorum ama senin açılman da var doğum başlamış olabilir belki hadi bakalım
İlişki ve aynı zamanda duş tetiklemiştir açılmanı arttırmış olabilirr ondan kan gelmiştir benimde duştan sonra kan gelmişti sancılar devam ediyormu bence doğum başladı seninKızlar akıntı içinde iki ince çizgi kan geldi bel ağrım devam ediyo
Evet canım hala devam ediyor kasılmayla beraber bel ağrısı geliyo 1 dk kadar sürüyorİlişki ve aynı zamanda duş tetiklemiştir açılmanı arttırmış olabilirr ondan kan gelmiştir benimde duştan sonra kan gelmişti sancılar devam ediyormu bence doğum başladı senin
Bebisko bugün gelecek galiba hadi inşallah muayenede yatisini yapiyoruz derler kuzumKızlar akıntı içinde iki ince çizgi kan geldi bel ağrım devam ediyo
inşallah canım 1 saat daha dişimi sıkarsam iyi olcak muayenem varBebisko bugün gelecek galiba hadi inşallah muayenede yatisini yapiyoruz derler kuzum
Evet evet böyle geliyor ağrııı sonra zirveye çıkıyor sonra azalıyorrr ve 3-4 dk da bir oluyor buEvet canım hala devam ediyor kasılmayla beraber bel ağrısı geliyo 1 dk kadar sürüyor
Evet benim de öyle gözüm sürekli saatte aralığı 5dkyı bulmuyor korkuyorum bi yandan da geceden beri çekiyorum ya evde doğurmasam bariEvet evet böyle geliyor ağrııı sonra zirveye çıkıyor sonra azalıyorrr ve 3-4 dk da bir oluyor bu
Ayyy ne güzel kendi sancıların geldiEvet benim de öyle gözüm sürekli saatte aralığı 5dkyı bulmuyor korkuyorum bi yandan da geceden beri çekiyorum ya evde doğurmasam bari
Doğum bir anda olmuyo cidden ya onu anlarsınEvet benim de öyle gözüm sürekli saatte aralığı 5dkyı bulmuyor korkuyorum bi yandan da geceden beri çekiyorum ya evde doğurmasam bari
Hahah yaa çok heyecanlı kız git artık bişey olmaz bekleme muayene saatini zaten nst de yarım saat sürerEvet benim de öyle gözüm sürekli saatte aralığı 5dkyı bulmuyor korkuyorum bi yandan da geceden beri çekiyorum ya evde doğurmasam bari
İnşallah seninde bugün başlar kuzum ay artık pirtlatin da sıra bana gelsinAyyy ne güzel kendi sancıların geldi
Bu hafta benim de böyle canım aynı durumdayız seninle. Benim de cumartesi kontrolüm var sabah. Acı yok ama o dalga ve kabartı kasılma mı acaba diyorum. Doğursak da bi rahatlasak tüm gebeliğim evhamlarım ve streslerle geçtiBenimki gecen hafta karnımı deldi tekmelerle. Bu hafta toplasan günde 5 anca vuruyor hatta vurma da değil biraz yükseliyor karnım dalgalanıyor ya da. Dr 2 hafta önce gördü. Bu cumartesi bakcak bakalım
Hala kafam basmıyo benim ya imkan vermiyorumAyyy ne güzel kendi sancıların geldi
Yani canım doğursaydım gece 4te doğururdum o ağrılaraDoğum bir anda olmuyo cidden ya onu anlarsın
10bucuk muayene 10da nstye giriyorum bi yarım saat daha sabredicem az kaldııHahah yaa çok heyecanlı kız git artık bişey olmaz bekleme muayene saatini zaten nst de yarım saat sürer