2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
2-3 cm açılmam var zaten benim iki hafta önce öğrendim. 3bucuk saattir böyleyim
Naptın kız doğurdun mu Ben her ilişkiden sonra az bi şey kasılıyorum sancım falan oluyor o yüzden çok dikkate almıyorum ama senin açılman da var doğum başlamış olabilir belki hadi bakalım

Bence düzenli canım hadi hayırlısı haberdar et
Uyudum uyandım hala vuruyo belime ağrı bakalım 10da nst var orda belli olur artık
Doğum başlamış gibi. Sürekli idrar da oluyor demişlerdi düzenli sancılarla. Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla doğur inşallah
Amin inşallah
The dediği gibi bi şekilde uyumuşum ağrıya uyandım yine belim karnım ağrıyo 10da nstde çıkar bişey varsa
Ben uyuduğunu düşünüyorum
Tespitlerin hep doğru hadi desene bugün doğurcan diye
Naptın kız doğurdun mu Ben her ilişkiden sonra az bi şey kasılıyorum sancım falan oluyor o yüzden çok dikkate almıyorum ama senin açılman da var doğum başlamış olabilir belki hadi bakalım
Az bişey dediğin ne kadar benim hala devam ediyo ağrım bu kadarı da normal değil gibi geliyo

Kızlar akıntı içinde iki ince çizgi kan geldi bel ağrım devam ediyo
İlişki ve aynı zamanda duş tetiklemiştir açılmanı arttırmış olabilirr ondan kan gelmiştir benimde duştan sonra kan gelmişti sancılar devam ediyormu bence doğum başladı senin

İlişki ve aynı zamanda duş tetiklemiştir açılmanı arttırmış olabilirr ondan kan gelmiştir benimde duştan sonra kan gelmişti sancılar devam ediyormu bence doğum başladı senin
Evet canım hala devam ediyor kasılmayla beraber bel ağrısı geliyo 1 dk kadar sürüyor

Benimki gecen hafta karnımı deldi tekmelerle. Bu hafta toplasan günde 5 anca vuruyor hatta vurma da değil biraz yükseliyor karnım dalgalanıyor ya da. Dr 2 hafta önce gördü. Bu cumartesi bakcak bakalım
Bu hafta benim de böyle canım aynı durumdayız seninle. Benim de cumartesi kontrolüm var sabah. Acı yok ama o dalga ve kabartı kasılma mı acaba diyorum. Doğursak da bi rahatlasak tüm gebeliğim evhamlarım ve streslerle geçti

Ayyy ne güzel kendi sancıların geldi
Hala kafam basmıyo benim ya imkan vermiyorum
Doğum bir anda olmuyo cidden ya onu anlarsın
Yani canım doğursaydım gece 4te doğururdum o ağrılara
Hahah yaa çok heyecanlı kız git artık bişey olmaz bekleme muayene saatini zaten nst de yarım saat sürer
10bucuk muayene 10da nstye giriyorum bi yarım saat daha sabredicem az kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…