2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhabalar 5+4 te keseyi gördük ancak alttan bakmadı doktor karından baktı. Kese 12mm bebegi göremedik doktor her şey yolunda deyip yolladı 2hafta sonra gel dedi ama ben meraktan çatlıyorum. Bu gidişat normal mi baktığımda çoğu kişi bu haftalarda bebeği görmüş endişeleniyorum geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım

Cnm aynıyız bnde gecen ay kımyasal yasadım
Bnde 5+4 te keseyi gördüm
Üstelik bnım kese 5 mm idi
2 hafta sonra gel dedi
Gttım kalp atışını duyduk
Sende bkle ve içini ferah tut
Bu gidişat en normali zaten

Kızlar merhaba 8+5 im geçen hafta 7+4 de lekelenme vardı acile gittim. Bebek ve kalp atışı gayet normal dedi 12. Haftaya kadar lekelenme normal dinlen kendini yorma fitilini sabah akşam kullan dedi. Çok şükür ama ben çok kafama takıyorum heran bişi mi oldu die bazen belirtiler kesilince kalbimi durdu acaba diyorum aklım hep bebeğin kalbinde çevrem kötü düşünüp durma nie böyle bişi olsun diyo burada 2 3 kişi kalbi durdu diyince çok etkilendim resmen güzel anları çöp ediyorum pazartesi kontrolüm var ve ben kesin bişi oldu pazartesi öğrenecek gibiyim geçen hafta gittiğimde de kesin bişi oldu die gitmiştim hiç bişi olmamışdı 2 gün iyi gidiyor sonra sarmaya başlıyorum. Ne yapmam gerekiyor buradan da ayrılmak istemiyorum okumak hoşuma gidiyor ama kötü bişi okuyunca kendime yoruyorum rezil ediyorum.

Aynı korkular hepimizde var. Hele ki ben ileri hatta son hafta bebeğini kaybetmiş biriyim. Kızlar o yüzden beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. Stres yaparak engel olamıyoruz olacak olanlara. Aksine daha da kötüyü çekmiş oluyoruz üstümüze. He ben bunları söylüyorum ama ben rahat mıyım değilim ama aklıma acabalar geldikçe kafamı oyalıyorum, dua ediyorum, iyiyi düşünüyorum. Yoksa kalp dursa da durmasa da yapacak bişeyimiz yok. Allaha teslim olmaktan başka bişey gelmiyor elimizden. Yaşayacaksa Onun sayesinde yaşayacak. Hepimiz için sakin huzurlu hamilelik olur inşallah. Ve en önemlisi hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimiz kucağımızda döneriz evimize. Sakin kalalım ya da aklımızı başka şeylerle oyalayalım ki bebeklerimiz de stressiz bir ortamda büyüsünler.

Merhaba . Ben de 5+4 te kese gördüm . 10 mm idi kese. Bana da 2 hafta sonra gel dedi. Bebeği göremedik bana da karından baktı. Her şey şu an normal demişti. 8 Ağustosta gidicem . Ben de çok telaş yaptım . Ama bekliyorum öyle bir kanama olumsuz durum yaşamadığım için gitmedim daha erken. Daha erken gidersem yine göremezsem oluşmamışsa diye korktum .Ama endişeleniyorum arada senin gibi. 5+4 te bebeği gören çok az görülse de vajinal ultrasonla görülmüştür.

Kızlar Şubat grubunda konuşmuşlar. Hamileyken ciğer yenmemesi ile ilgili. Hatta dokunulmazmış bile . Ben 4 hafta hamileyken ciğer yıkadım doğradım. Pişirdim yedim. Çok temas kurdum . O zaman hamile olduğumu da bilmiyordum. Nolur böyle durumda dokununca yiyince ne oluyor bebeğe

Hormonlar sebebiyle böyle oluyor, kötü şeylerden çabuk etkilenen birileriyseniz ya üyeliğinizi dondurun, ya da gördüğünüz an okumadan geçin, olumlama yapın hep, gerekırse evde medıtasyon yapın, açık havada yürüyüş yapın, kafanız boş kalmasın kitap okuyun hobi edinin arkadaşlarınızla bulusun vs işte kendinizi oyalayacak şeyler bulun, beyin boş kaldıkça sarar çünkü

Merhabalaar 9+2 deyim benim de oyle sadece goguslerim sis agri vs de yok, surekli degisiyor belirtiler sanirim ben de uzuluyorum insallah bebek iyidir diyip duruyorum kendi kendime bugun kontrolum var bakalim
Merhaba kontrolünüz nasıl geçti benimde belirtilerle ilgili sıkıntı var gitti bulantım falan merak ediyorum önemli birşey mi diye

Merhaba kontrolünüz nasıl geçti benimde belirtilerle ilgili sıkıntı var gitti bulantım falan merak ediyorum önemli birşey mi diye
Canım belirtiler kimi zaman olup kimi zaman olmayabilir bu gayet doğal ve normal. Benimde bir saat önce mide bulantım çekilmezken 1 saat sonra hiçbir şey olmamış gibi ya da ertesi gün sıfı bulantı ya da daha gece göğüs ağrısından şişliği varken bugün göğüslerim sönmüş bir balon gibi dokunsam bile acımıyor yani bu demek değil ki bir şey oldu. Zaten beta hcg kanda sıfırlanmadığı sürece belirti gitti denilmez beta bir günde sıfıra inmiyor

Cnm aynıyız bnde gecen ay kımyasal yasadım
Bnde 5+4 te keseyi gördüm
Üstelik bnım kese 5 mm idi
2 hafta sonra gel dedi
Gttım kalp atışını duyduk
Sende bkle ve içini ferah tut
Bu gidişat en normali zaten
Ay inşallah sanırım doğuma kadar bu stres sürecek umarım bu süreci sağlıklı şekilde tamamlarız ben de kalp sesini duysaydım keşke kimseye hamileyim diyemiyorum emin olamıyorum şu an

Bana vajinadan bakmadı ultrasonla baktı ben 14agustosa kadar nasıl sabredicem bilmiyorum en son gittiğimde de korkarak gittim acayip korkuyorum ben böyle nasıl hamilelik geçirecem gerçekten bilmiyorum. Hadi bakalım sizden 8 ağustosta hayırlı haberler bekliyorum

Umarım birbirimize güzel haberler veririz. Ben de bunu düşünüyorum 9 ay nasıl geçecek. Benim aklıma ilk 4 haftaki hamileliğim geliyor hep o zaman yaptıklarım. O zaman çok yanlış şeyler yaptım gebe olduğumu bilmeden. Sürekli bir şey duyuyorum tedirgin oluyorum daha bugün ilk 3 ay ciğere dokunulmaması yenmemesi gerektiğini gördüm ben o zaman hem dokundum hem yedim , alkol ve sigara kullandım, bayram zamanı temizlik için koltuk ittim ,temmuzun ortasında misafir gelecekti bol çamaşır suyu soluya soluya temizlik yaptım, tüy sarartıcı kullandım yüzümde göbeğimde. Ama gebelik ihtimali vardı işte yapmamalıydım bunlara dikkat etmeliydim. Kendime çok kızıyorum.

Kızlar takibi hem özelde hem de devlette yaptıracak olan var mı? Bi arkadaşım devlette de takip ettir riskli bi durumda ozel kabul etmiyor dedi kafam karisti

Canım çok erken dönemde bebeğe bir şey olmuyor genelde olduysa da tutunamazdı zaten gönlünü ferah tut

Kızlar benim de son adet tarihim 20 haziran bugün keseyi gördü bebeği goremedi haftaya tekrar cagirdi 5+5 gibi hesapladı ben de tedirginim simdi

Doktor güldü herkes farklı, belirti olmasına gerek yok dedi, şuan 9+2yim 9 haftalık boyutu uyumlu haftasıyla dedi çok şükür, hatta şans eser hareket etti onu da gördük ultrasonda, inşallah sağlıkla geçsin hepimizin içime su serpildi evham yapmaktan vazgeçiçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…