İnşallah canım beta dün 10000 çıktı nerdeyse yarın için radyolojiye yolladı doktor oraya gidicemCanım benim 18mm iken sadece kese göründü hatta betahcg 15000 iken de sadece kese göründü. Merak etme birkaç güne görünür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım beta dün 10000 çıktı nerdeyse yarın için radyolojiye yolladı doktor oraya gidicemCanım benim 18mm iken sadece kese göründü hatta betahcg 15000 iken de sadece kese göründü. Merak etme birkaç güne görünür.
Hiç merak etme canım benim 2 kızım var 3cü bebeğime hamileyim. 2 kızımda da doğum yaptığım güne kadar sürekli istifra ettim. Doğru düzgün beslenemedim. Ama çok şükür. 2 kızımda 3 kilonun üstünde doğdu.Ay gerçekten bir mide bulantısı insanı bu kadar etkileyebiliceğini düşünmüyordum.Çok geçmiş olsun sana da.
Benimde aynı boş öğürme geliyor mide boş olduğundan herhalde çıkmıyor da birşey.Daha ileri gitmez inşallah 10 ağustosta bende gidicem ilk sorucağım bu olsun bari kenarda bi ilacım olur en azından.Evde falan o kadar modum yok ki eşimde birşey yapamadığı için üzülüyor.Sağlığı yerinde olsun ben yine katlanırım ama yemek yiyemediğim için birşey olmasından korkuyorum
Aynı şeyleri çoğu kişi yaşıyor inanKızlar merhaba 8+5 im geçen hafta 7+4 de lekelenme vardı acile gittim. Bebek ve kalp atışı gayet normal dedi 12. Haftaya kadar lekelenme normal dinlen kendini yorma fitilini sabah akşam kullan dedi. Çok şükür ama ben çok kafama takıyorum heran bişi mi oldu die bazen belirtiler kesilince kalbimi durdu acaba diyorum aklım hep bebeğin kalbinde çevrem kötü düşünüp durma nie böyle bişi olsun diyo burada 2 3 kişi kalbi durdu diyince çok etkilendim resmen güzel anları çöp ediyorum pazartesi kontrolüm var ve ben kesin bişi oldu pazartesi öğrenecek gibiyim geçen hafta gittiğimde de kesin bişi oldu die gitmiştim hiç bişi olmamışdı 2 gün iyi gidiyor sonra sarmaya başlıyorum. Ne yapmam gerekiyor buradan da ayrılmak istemiyorum okumak hoşuma gidiyor ama kötü bişi okuyunca kendime yoruyorum rezil ediyorum.
Tabiki normal sürekli bulantı yaşamak çok kötü olmasında zatenKızlar ben 7+2 deyim. Dün tüm gün süren mide bulantılarım vardı. Bugün yok. Normal midir acaba
Bende senin gibiydim. 7 haftalıktan sonra başladı ufak ufak belirtiler. Bugün 8 haftalık olduk. Biraz iyi gibiyim. Bulantım çok olmadı benim ama ara ara ağız tadım gidiyor. Yediklerimden hiç bişey anlamıyorumKızlar iyi akşamlar Ben 6+2 deyim hiç mide bulantım yok aşırı bir göğüs ağrım yok sadece bir kahverengi lekelenmem oldu oda geçti çok şükür hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mı
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım beta dün 10000 çıktı nerdeyse yarın için radyolojiye yolladı doktor oraya gidicem
Hiiiç bir şey olmaz merak etme o zaman gebelik çok yeni kağan Kocatepe nin bunla ilgili bı videosu vardı hiç canını sıkma sonuçta bebeğe direkt ulaşmıyormuş . Sen sonrasına bak canım inşallah sağlıklı olacak. Ben özel eğitim öğretmeniyim. Otizm , Down sendromlu çocuklarla çalışıyorum benim korkum iki kat . Ama güzel düşünmek lazımUmarım birbirimize güzel haberler veririz. Ben de bunu düşünüyorum 9 ay nasıl geçecek. Benim aklıma ilk 4 haftaki hamileliğim geliyor hep o zaman yaptıklarım. O zaman çok yanlış şeyler yaptım gebe olduğumu bilmeden. Sürekli bir şey duyuyorum tedirgin oluyorum daha bugün ilk 3 ay ciğere dokunulmaması yenmemesi gerektiğini gördüm ben o zaman hem dokundum hem yedim , alkol ve sigara kullandım, bayram zamanı temizlik için koltuk ittim ,temmuzun ortasında misafir gelecekti bol çamaşır suyu soluya soluya temizlik yaptım, tüy sarartıcı kullandım yüzümde göbeğimde. Ama gebelik ihtimali vardı işte yapmamalıydım bunlara dikkat etmeliydim. Kendime çok kızıyorum.
Benim son 22haziran bende de göremediKızlar benim de son adet tarihim 20 haziran bugün keseyi gördü bebeği goremedi haftaya tekrar cagirdi 5+5 gibi hesapladı ben de tedirginim simdi
İnşallah canım bak bu 4+6 daki ultrason sol alt kısımda ben görüyorum gibi sanki yolk saçıHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Bende senin gibiydim. 7 haftalıktan sonra başladı ufak ufak belirtiler. Bugün 8 haftalık olduk. Biraz iyi gibiyim. Bulantım çok olmadı benim ama ara ara ağız tadım gidiyor. Yediklerimden hiç bişey anlamıyorum
Ohh maşallah annedeki vitaminleri alıyor heraldeAllaha emanet artık ben pek yiyemiyorum diye endişelendimde sağlıkla gelsin inşallah bizimkideHiç merak etme canım benim 2 kızım var 3cü bebeğime hamileyim. 2 kızımda da doğum yaptığım güne kadar sürekli istifra ettim. Doğru düzgün beslenemedim. Ama çok şükür. 2 kızımda 3 kilonun üstünde doğdu.
Çok sevindim benim 3 4 gündür gitti belirirler o yüzden evham yapıyorum hiç olmasa anlarımda sağlıkla gelsin inşallahDoktor güldü herkes farklı, belirti olmasına gerek yok dedi, şuan 9+2yim 9 haftalık boyutu uyumlu haftasıyla dedi çok şükür, hatta şans eser hareket etti onu da gördük ultrasonda, inşallah sağlıkla geçsin hepimizin içime su serpildi evham yapmaktan vazgeçiçem
Evet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyorCanım belirtiler kimi zaman olup kimi zaman olmayabilir bu gayet doğal ve normal. Benimde bir saat önce mide bulantım çekilmezken 1 saat sonra hiçbir şey olmamış gibi ya da ertesi gün sıfı bulantı ya da daha gece göğüs ağrısından şişliği varken bugün göğüslerim sönmüş bir balon gibi dokunsam bile acımıyor yani bu demek değil ki bir şey oldu. Zaten beta hcg kanda sıfırlanmadığı sürece belirti gitti denilmez beta bir günde sıfıra inmiyor
Kontrol gününüz ne zaman? Stres yapmak sağlıklı değil sizin için dedim nasıl istersenizEvet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyor
Benim 2 gündür yoktu. “Bugün kontrole gittim herhangi bir sorun yoktu çok şükürEvet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyor
Haklısınız çok teşekkür ederim doktorum 9 da gel dedi bir hafta falan varKontrol gününüz ne zaman? Stres yapmak sağlıklı değil sizin için dedim nasıl isterseniz
Çok şükür ne kadarlık şuan birde bugün oldu mu iki gündür dediğiniz dün ve bugün müBenim 2 gündür yoktu. “Bugün kontrole gittim herhangi bir sorun yoktu çok şükür
Canım korkma aynısı geçen hafta bana da oldu progesteron iğne vuruldum bir de ilaca başladım bugün tamamen sona erdiği için lekelenmem bıraktım korkma dua et inşallah hiç birşey olmayacakKızlar bugün baya yoğun kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oluyor bizde acile gittik ve acilde düzgün bir kese bebek ve kalp atışını az da olsa gördük progestan başladım ama hala yoğun şekilde gelmesi beni endişelendiriyor ilk gittiğim hastanede kesen 5 haftalık yarın kürtaj yapalım dediler direk çıktım ve başka bir acile gittik bir hafta geriden geldiğini ama herşeyin yolunda olduğunu söyledi yalnız bu lekelenme beni endişelendiriyor önce peçeteye silince geliyordu fakat şimdi çamaşırımı kirletecek boyutta oluyor vajinal olarak bebek ve kalp atışı göründü karından sadece kese göründü