Canım benim 18mm iken sadece kese göründü hatta betahcg 15000 iken de sadece kese göründü. Merak etme birkaç güne görünür.Merhaba kizlar 4+6 da keseyi gördük 8.4 mm bugün 5+3 olduk 16 mm ama yolk kesesi gözükmedi sizce bu normal mi karından bakildi
Ben bildirmemiştim hastanede muayene olunca kendileri aramıştı sistemlerine düşmüş ama sen git bildir çünkü ilk tahlillerini orada aldılar benim tiroid hepatit vs testler yapıldı diğerlerini hastanede yaptırdımSağlık ocağına gebeliği ne zaman bildirmek gerek
Hadi inşCihaz iyiyse kalp atışını duyabilirsiniz eğer geç döllenme değilse
Bugün hayırlısıyla duyarsınız sağlıklı olur inşallah darısı da yarın banaYarın gideceğim inşallah kalp atışı içinbana dua edin
Hayır cnm saglık ocagı değilPazartesi gittiğimde hemşireye söyliyim bari istemiyorum diye bencede şuan gereksiz yani zaten sık sık verdim şu dönemler kan.Versem sürekli e nabızdan çıkamıcam sonuç çıktımı diye kendimide biliyorum.Bu ıgm testini sağlık ocağımı istedi senden yaptırmanı neye bakıyorlarmış ki?
Ay bu geçen haftalarda bana yapılan sanırım toksopilazmaya cmvye falan bakılmıştı ıgm pozitif çıkmıştı maaf olmuştuk.Benden kan alınırken rütin bi kontrol denildiğinden ne olduğunu bilmiyordum bile.Hayır cnm saglık ocagı değil
Doktor istedi
İstıyormuş, burda bıkaç arkadas yaptrdı
Strse grdıler, sanırım bagışıklığa, kızamık hastalıgınamı ne bakılıyomuş
Bnce greksz stres sebebi
Bn sonuca bıle bakmıyorum, normalde dediğin gbi e devletten çıkmam
Ama arastırıp moralımı bozmk istemıyorum
Evet sendın sanırım oAy bu geçen haftalarda bana yapılan sanırım toksopilazmaya cmvye falan bakılmıştı ıgm pozitif çıkmıştı maaf olmuştuk.Benden kan alınırken rütin bi kontrol denildiğinden ne olduğunu bilmiyordum bile.
Beni böyle olaylar çeker hep malesefEvet sendın sanırım o
Bnada evelsi gun bakmış doktor
1400 para verdım
Nyse bn bugun saglık ocagına gdıp kayıt yaptrıyım da belkı para vermeden bıkaç test yapar
Bn d3, demir, magnezyum falan merak edıyorum aslında
Gözünüz aydın inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin AllahKızlar selam bugün kalp atışını duyduk çok şükür6+3 deyim .Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin yavrularımıza
İnşallah canımEvet canım bence de var bi sonraki gidişinde iyice belirginleşirbi de benim doktor demişti ki çok gaz var göremiyorum belki sende de öyle olmuştur
Diğer şubat grubundaydi sanirim günde 1mm büyüyor demişler ama bebek için miydi kese için miydi bilemedim şimdiKozlar kese günde kaç mm büyüyor?
1.1 ml ortalama kese buyuyorKozlar kese günde kaç mm büyüyor?
Arada öyle oluyor benim çok Bi acı hiç bir zaman olmadı ne ilk kızımda ne de bunda içini rahat tut Allah in izniyle iyidir bebeğinTeşekkür ederim kızlar M minikmucizelerim86 S sessizlikkk
Offf kızlar bugün göğüslerim acımıyor gece yattığımda acıyordu. Böyle olunca da korkuyorum acaba birşey mi oldu diye
Hayırlı olsun canımKalp atışını duyduk
Teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun canımKaçıncı haftada duydun kuzum
İnşallah sağlıkla devam etsinTeşekkür ederim canımmmdarısı tüm bekleyenlerin başına adete göre 7+2 ama uyumsuz gidiyor dedi tüp bebek transferim geç olduğu için 6+2 dedi. Ama haftaya anlayacakmışız tam net olarak haftasını