2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Hiç merak etme canım benim 2 kızım var 3cü bebeğime hamileyim. 2 kızımda da doğum yaptığım güne kadar sürekli istifra ettim. Doğru düzgün beslenemedim. Ama çok şükür. 2 kızımda 3 kilonun üstünde doğdu.

Aynı şeyleri çoğu kişi yaşıyor inan
Bnde düşünmk istemesemde ister istemez bazen aklıma gelıyor ve kafamı başka seyle dağıtmaya çalışıyorum
Allahtan yazlıktayım, burda kafam bıraz dağınık..
Bnımde çevrem aynı şeyleri soyluyor, cunku onlar bzım kdar durumları bilmiyor
Bız burda okuya okuya resmen uzman doktor olduk, herseyi bilmk, okumak araştrmak hç iyi bısey değilmiş,
Bn bu hatayı daha öncede yaptım aslında,
Çok tanıdık bi akrabamın (kanserdi) hastane ve tahlıl işlerını takıp ettim.
Her gun herseyi her sonucu arastrdım uzman oldum
E noldu o rahmetli oldu, bn kafaya takık bısekılde acaba bndedemi var faln vı ara hastalık hastasıydım, demem oki bukdr bılmk iyi değil
Oyuzden bnde uyelıgımı donduracagım
En iyisi burdan uzaklaşmk
Elımızde telefon sureklı.. hobi edınmelıyız, bısyler yapmalıyız, kafamızı dagıtmalıyız...

Bende senin gibiydim. 7 haftalıktan sonra başladı ufak ufak belirtiler. Bugün 8 haftalık olduk. Biraz iyi gibiyim. Bulantım çok olmadı benim ama ara ara ağız tadım gidiyor. Yediklerimden hiç bişey anlamıyorum

Hiiiç bir şey olmaz merak etme o zaman gebelik çok yeni kağan Kocatepe nin bunla ilgili bı videosu vardı hiç canını sıkma sonuçta bebeğe direkt ulaşmıyormuş . Sen sonrasına bak canım inşallah sağlıklı olacak. Ben özel eğitim öğretmeniyim. Otizm , Down sendromlu çocuklarla çalışıyorum benim korkum iki kat . Ama güzel düşünmek lazım

Bende senin gibiydim. 7 haftalıktan sonra başladı ufak ufak belirtiler. Bugün 8 haftalık olduk. Biraz iyi gibiyim. Bulantım çok olmadı benim ama ara ara ağız tadım gidiyor. Yediklerimden hiç bişey anlamıyorum

Eşime de dedim bugün niye hiç belirtim yok benim diye insan şüphe ediyor ama sizin iki kızınız varmış tecrübeye güveneyim Çarşamba kalp atışı için gidecem inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Ohh maşallah annedeki vitaminleri alıyor heraldeAllaha emanet artık ben pek yiyemiyorum diye endişelendimde sağlıkla gelsin inşallah bizimkide

Çok sevindim benim 3 4 gündür gitti belirirler o yüzden evham yapıyorum hiç olmasa anlarımda sağlıkla gelsin inşallah

Evet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyor

Evet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyor
Kontrol gününüz ne zaman? Stres yapmak sağlıklı değil sizin için dedim nasıl isterseniz

Kızlar bugün baya yoğun kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oluyor bizde acile gittik ve acilde düzgün bir kese bebek ve kalp atışını az da olsa gördük progestan başladım ama hala yoğun şekilde gelmesi beni endişelendiriyor ilk gittiğim hastanede kesen 5 haftalık yarın kürtaj yapalım dediler direk çıktım ve başka bir acile gittik bir hafta geriden geldiğini ama herşeyin yolunda olduğunu söyledi yalnız bu lekelenme beni endişelendiriyor önce peçeteye silince geliyordu fakat şimdi çamaşırımı kirletecek boyutta oluyor vajinal olarak bebek ve kalp atışı göründü karından sadece kese göründü

Canım korkma aynısı geçen hafta bana da oldu progesteron iğne vuruldum bir de ilaca başladım bugün tamamen sona erdiği için lekelenmem bıraktım korkma dua et inşallah hiç birşey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…