Çok yakınız hafta olarak birbirimizeMide bulantısı bende var canım ama göğüsüm daha bugün yeni acımaya başladı 6+6 da onun haricinde sadece ben bastırırsam elimle acı hissediyordum ama mide bulantım fazla
Çok şükür 6. Hafta da duydum canım lekelenmem gelmişti o gün doktorum çağırdı kontrol için kan sulandırıcı kesecekti baktı o an duymuştumÇok yakınız hafta olarak birbirimizekalp atışını duyabildin mi canım
Benim de 5+5 lekelenmem olunca gece nöbetçi doktor bulup ona gittik ama o duyamadi kalp atışını daha küçük dedi ilcedeyim eşimde çalışıyor haftaya Çarşamba izinli inşaallah o gün duyarım diyorum çok heyecanlıyımÇok şükür 6. Hafta da duydum canım lekelenmem gelmişti o gün doktorum çağırdı kontrol için kan sulandırıcı kesecekti baktı o an duymuştumsen duydun mu ya da ne zaman kontrol günün
Maşallah sana canımÇok şükür 6. Hafta da duydum canım lekelenmem gelmişti o gün doktorum çağırdı kontrol için kan sulandırıcı kesecekti baktı o an duymuştumsen duydun mu ya da ne zaman kontrol günün
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza Alalım hepimiz Allahın izniyleBenim de 5+5 lekelenmem olunca gece nöbetçi doktor bulup ona gittik ama o duyamadi kalp atışını daha küçük dedi ilcedeyim eşimde çalışıyor haftaya Çarşamba izinli inşaallah o gün duyarım diyorum çok heyecanlıyım
Ben bilmiyordum kalp atışı dinlemenin zararlı olduğunu canım iki kez duymak için açtı ama duyamadi erken deyip kapattı inşallah sorun olmamıştırAmin inşallah sağlıkla kucağımıza Alalım hepimiz Allahın izniyle5+5 de erken biz de çok az dinletmişti 6. Hafta da çok küçük diye çok kısa dinletti çekti hemen çok sağlıklı değil küçükken dedi 5 gün sonra yine gittik o zaman dinletti daha uzun bakabildi sizde gittiğinizde sağlıkla dinleyin inşallah
Yok canım sorun olmamıştır sadece çok küçükken çok fazla dinletmek istemiyorlarBen bilmiyordum kalp atışı dinlemenin zararlı olduğunu canım iki kez duymak için açtı ama duyamadi erken deyip kapattı inşallah sorun olmamıştır
Anladım canım teşekkür ederimYok canım sorun olmamıştır sadece çok küçükken çok fazla dinletmek istemiyorlar
Benim 6. Hafta oldu bugün, evet bugün ilk kez kontrole gittim doktorum izinliydi ben de çok erken dönemde gitmek istemedim bebişleri gördük çok şaşkınım haftaya da kalp atışını dinlemek için gidicezKaçıncı hafta sizin acaba bebekleri ilk kez mi gormustnz acaba
Benim de 5+3 iken alttan göründü yolk karından görünmediMerhaba kizlar 4+6 da keseyi gördük 8.4 mm bugün 5+3 olduk 16 mm ama yolk kesesi gözükmedi sizce bu normal mi karından bakildi
Benim 6+3 aynen bulantım hiç ypk çok şükür ama göğüs hassasiyetim varKızlar iyi akşamlarBen 6+2 deyim hiç mide bulantım yok aşırı bir göğüs ağrım yok sadece bir kahverengi lekelenmem oldu oda geçti çok şükür hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mı
Bebeği ne zaman gordun canımBenim de 5+3 iken alttan göründü yolk karından görünmedi
5+0'da gittik yolk görünmedi, 5+4'te yolk gördük, yarın 6+4 bebek ve kalp atışı duyacağız inşallahBebeği ne zaman gordun canım
İnşallah canım bu doktor ultrasonda kesemi de görememisti benim ertesi gün koşa koşa özele gittim kese gözüküyordu insan stres yapıyor ister istemez. Sanki fotoğrafta sol alt kısımda yuvarlak bir kısım görüyorum sen de bakarmisin5+0'da gittik yolk görünmedi, 5+4'te yolk gördük, yarın 6+4 bebek ve kalp atışı duyacağız inşallah
Evet canım bence de var bi sonraki gidişinde iyice belirginleşirİnşallah canım bu doktor ultrasonda kesemi de görememisti benim ertesi gün koşa koşa özele gittim kese gözüküyordu insan stres yapıyor ister istemez. Sanki fotoğrafta sol alt kısımda yuvarlak bir kısım görüyorum sen de bakarmisin
Hamilelikte biraz fazla gaz olusuyor sanki bide sık idrara cikmaEvet canım bence de var bi sonraki gidişinde iyice belirginleşirbi de benim doktor demişti ki çok gaz var göremiyorum belki sende de öyle olmuştur
Benim gibi olan da varmış demekBenim 6+3 aynen bulantım hiç ypk çok şükür ama göğüs hassasiyetim var
Doktorum şans dedi. MaşallahBenim gibi olan da varmış demek
Pazartesi gittiğimde hemşireye söyliyim bari istemiyorum diye bencede şuan gereksiz yani zaten sık sık verdim şu dönemler kan.Versem sürekli e nabızdan çıkamıcam sonuç çıktımı diye kendimide biliyorum.Bu ıgm testini sağlık ocağımı istedi senden yaptırmanı neye bakıyorlarmış ki?Cnm bnce o teste hiç gerek yok boşuna kolunu deldirme
Ben daha saglık ocagına gebelik kaydımı bıle yaptrmadım
Bn ikili test bıle istemıyorum
Yaş faktorunden dolayı kötü bı sonuc cıksa bıle hamılelıgımı zehir edemem
Hem 3 aylık olmuş olcam ne yapılabılırki
Igm testleri varmış
Doktor dun istedı bıkac test
1400 tl verdım
Bılseydım ıgm oldugunu vermezdım
Boyle testler stres yaratıyor
Burda bi arkadas strese girdı gecen hafta bu testten dolayı boş yere
Merhabalaar 9+2 deyim benim de oyle sadece goguslerim sis agri vs de yok, surekli degisiyor belirtiler sanirim ben de uzuluyorum insallah bebek iyidir diyip duruyorum kendi kendime bugun kontrolum var bakalimKızlar iyi akşamlarBen 6+2 deyim hiç mide bulantım yok aşırı bir göğüs ağrım yok sadece bir kahverengi lekelenmem oldu oda geçti çok şükür hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi olan var mı