2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Pazartesi gittiğimde hemşireye söyliyim bari istemiyorum diye bencede şuan gereksiz yani zaten sık sık verdim şu dönemler kan.Versem sürekli e nabızdan çıkamıcam sonuç çıktımı diye kendimide biliyorum.Bu ıgm testini sağlık ocağımı istedi senden yaptırmanı neye bakıyorlarmış ki?
Hayır cnm saglık ocagı değil
Doktor istedi
İstıyormuş, burda bıkaç arkadas yaptrdı
Strse grdıler, sanırım bagışıklığa, kızamık hastalıgınamı ne bakılıyomuş
Bnce greksz stres sebebi
Bn sonuca bıle bakmıyorum, normalde dediğin gbi e devletten çıkmam
Ama arastırıp moralımı bozmk istemıyorum

Hayır cnm saglık ocagı değil
Doktor istedi
İstıyormuş, burda bıkaç arkadas yaptrdı
Strse grdıler, sanırım bagışıklığa, kızamık hastalıgınamı ne bakılıyomuş
Bnce greksz stres sebebi
Bn sonuca bıle bakmıyorum, normalde dediğin gbi e devletten çıkmam
Ama arastırıp moralımı bozmk istemıyorum
Ay bu geçen haftalarda bana yapılan sanırım toksopilazmaya cmvye falan bakılmıştı ıgm pozitif çıkmıştı maaf olmuştuk.Benden kan alınırken rütin bi kontrol denildiğinden ne olduğunu bilmiyordum bile.

Ay bu geçen haftalarda bana yapılan sanırım toksopilazmaya cmvye falan bakılmıştı ıgm pozitif çıkmıştı maaf olmuştuk.Benden kan alınırken rütin bi kontrol denildiğinden ne olduğunu bilmiyordum bile.
Evet sendın sanırım o 🤭
Bnada evelsi gun bakmış doktor
1400 para verdım
Nyse bn bugun saglık ocagına gdıp kayıt yaptrıyım da belkı para vermeden bıkaç test yapar
Bn d3, demir, magnezyum falan merak edıyorum aslında

Evet sendın sanırım o 🤭
Bnada evelsi gun bakmış doktor
1400 para verdım
Nyse bn bugun saglık ocagına gdıp kayıt yaptrıyım da belkı para vermeden bıkaç test yapar
Bn d3, demir, magnezyum falan merak edıyorum aslında
Beni böyle olaylar çeker hep malesef :KK43: Benim demir düşüktü hamilelik öncesi demir hapı b12 falan kullanıyordum.Şimdi gittiğim doktora bunları kullanıyorum diye gösterdim follik asiti yarım iç başka birşey kullanma dedi.Değerlerim düşük olmasına rağmen.

X