• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben yaşımdan dolayı istiyorum 20 yaşlarda olsaydım bu kadar erken istemezdim gerçi istiyorum sözde diyorum ama hala korunuyorum🤭
İnşallah dilediğin zaman hayırlısıyla sağlıkla nasip olur canım 🤲 malum ilk gebelikte çok beklediğimiz için çabuk olmaz düşüncesi vardı doğumdan sonra 1 kere adet oldum işte bunda tutunmuş çok şükür rabbim hasretle bekleyenlere beklediklerini nasip etsin inşallah 🤲

İnşallah dilediğin zaman hayırlısıyla sağlıkla nasip olur canım 🤲 malum ilk gebelikte çok beklediğimiz için çabuk olmaz düşüncesi vardı doğumdan sonra 1 kere adet oldum işte bunda tutunmuş çok şükür rabbim hasretle bekleyenlere beklediklerini nasip etsin inşallah 🤲
Amin Allah🤲🏻İlk gebelikte ne kadar bekledin?bende hiç kolay hamile kalmıyorum tüp bebek bile denedim

Amin Allah🤲🏻İlk gebelikte ne kadar bekledin?bende hiç kolay hamile kalmıyorum tüp bebek bile denedim
Çok bekledim canım düşüklerimde oldu kayradan önce artık tedavi düşünürken oldu hala hayal gibi geliyor bana 2.yi bukadar çabuk beklemiyordum o yüzden Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲

Çok bekledim canım düşüklerimde oldu kayradan önce artık tedavi düşünürken oldu hala hayal gibi geliyor bana 2.yi bukadar çabuk beklemiyordum o yüzden Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲
Amin.Kaç sene kuzum?benimde düşüklerim var

Kızlar benim gibi 2. Yi isteyen varmıydı benimki biraz çılgınlık ama 😁
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Kaç aylık hamilesin. Bebegin Kaç aylikken kaldın. Bende istiyorum
3 aydır korunmuyoruz ama daha bişey yok. Emziriyorum o yuzden düzensiz reglim

Bu günkü akşam yemeği oluşumun. Kizlar siz neler yapıyorsunuz. Tarif yazalım mı fikir olur

Eklentiler

• 20241130_204820.jpg
    20241130_204820.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 40
Ay kızlar bende buradayım biliyorsunuz benim kız erken gelmişti 13 gün kuvezde kaldı 5 gün entübeydi daha sonra nazala gecildi 13 gunun sonunda taburcu oldu. 4 yasindaki kizim krese basladi e krese gidincede hastaliklardan basimiz kurtulmuyor malesef hep hasta ve Aselede hastalik getiriyor ve zaten prematüre oldugumuz icin surekli hastanedeyiz her ay kontrollerimiz iste kresten gelen hastalik bide diş cikarma derken gunler nasil geciyor anlamiyorum 😒 bizde tam bugun 9 aylik olduk gerci premature oldugu icin 8 diye sayiyorlar 🥰 iyi olmaniza cok sevindim

MaşAllah benim oğluş hayatta böyle yemez çok zorluyor beni yemekle ondan çalışıyorum hep farklı bir şeyler yapayım
Benimkide çok yemedi. Şuan bile aç kahvaltı bunlari hazırladım. Yok yemedi banamisin demiyor. Aç olduğunada eminim. Sonra emzirdim baya emdi uyudu. Benimkide az az yiyor. Acaba sık sık emziriyorum. Onu azaltmam lazım.

Eklentiler

• 20241201_111552.jpg
    20241201_111552.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 36
Benimkide çok yemedi. Şuan bile aç kahvaltı bunlari hazırladım. Yok yemedi banamisin demiyor. Aç olduğunada eminim. Sonra emzirdim baya emdi uyudu. Benimkide az az yiyor. Acaba sık sık emziriyorum. Onu azaltmam lazım.
Bende süt yok ondan bir tek ek gıda onuda zorlayınca sinirden çatlıyorumki aç diye ve mama mamanıda gün içinde vermek istemiyorum yeter 9 ay içti diyorum bir tek geceler veriyorum

Bende süt yok ondan bir tek ek gıda onuda zorlayınca sinirden çatlıyorumki aç diye ve mama mamanıda gün içinde vermek istemiyorum yeter 9 ay içti diyorum bir tek geceler veriyorum
Benim sütüm var. Bzn çok yumuşak olunca veriyorum. Kasık mama. Bende formül sütü bıraktım. Bende şimdiye kadar doyumluk vermedim artık düzene girmesi lazım. Hala 2 saatte bir emiyor ya. Ben şöyle yapıyorum 2 gündür. Saat 12 de falan 3 saatlik açlıkla 200 ml kasık mama veriyorum. Sabaha kadar uyuyor. 6 7 de emziriyorum. 2 gündür böyle yapıyorum. Acaba eskiden tam doymuyormu o yuzden mi sık sık uyanıyor du :/

Benim sütüm var. Bzn çok yumuşak olunca veriyorum. Kasık mama. Bende formül sütü bıraktım. Bende şimdiye kadar doyumluk vermedim artık düzene girmesi lazım. Hala 2 saatte bir emiyor ya. Ben şöyle yapıyorum 2 gündür. Saat 12 de falan 3 saatlik açlıkla 200 ml kasık mama veriyorum. Sabaha kadar uyuyor. 6 7 de emziriyorum. 2 gündür böyle yapıyorum. Acaba eskiden tam doymuyormu o yuzden mi sık sık uyanıyor du :/
Emmesi çok güzel..bizde süt olmadığı için ek gidanı zorluyorum yesin diye bazı beğendiği yemekler var onları hep ister ama bir tek onlarla olucak iş diğil..tıkamak doğru diğil lafına sadece gülüyorum benim oğlana kalırsa formül mama içsin o kadar Gece eskiden sık sık kalkardı şimdi 1 defa ve ya sabaha kadar uyur demekki doyuyor doymasa kalkar mesela dün az yedi diye gece kalktı.

Back
X