Yaaa ne güzel sağlıkla kucağına al canımKızlar hayırlı akşamlar pek giremiyorum çok yoğunum hem iş hem çocuk hem taşınma durumumuz var bide üstüne hamile olduğumu öğrendim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin ALLAH razı olsun canım benimYaaa ne güzel sağlıkla kucağına al canım
Ben yaşımdan dolayı istiyorum 20 yaşlarda olsaydım bu kadar erken istemezdim gerçi istiyorum sözde diyorum ama hala korunuyorumKızlar benim gibi 2. Yi isteyen varmıydı benimki biraz çılgınlık ama
İnşallah dilediğin zaman hayırlısıyla sağlıkla nasip olur canım malum ilk gebelikte çok beklediğimiz için çabuk olmaz düşüncesi vardı doğumdan sonra 1 kere adet oldum işte bunda tutunmuş çok şükür rabbim hasretle bekleyenlere beklediklerini nasip etsin inşallahBen yaşımdan dolayı istiyorum 20 yaşlarda olsaydım bu kadar erken istemezdim gerçi istiyorum sözde diyorum ama hala korunuyorum
Amin Allahİlk gebelikte ne kadar bekledin?bende hiç kolay hamile kalmıyorum tüp bebek bile denedimİnşallah dilediğin zaman hayırlısıyla sağlıkla nasip olur canım malum ilk gebelikte çok beklediğimiz için çabuk olmaz düşüncesi vardı doğumdan sonra 1 kere adet oldum işte bunda tutunmuş çok şükür rabbim hasretle bekleyenlere beklediklerini nasip etsin inşallah
Ay hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar hayırlı akşamlar pek giremiyorum çok yoğunum hem iş hem çocuk hem taşınma durumumuz var bide üstüne hamile olduğumu öğrendim
Çok bekledim canım düşüklerimde oldu kayradan önce artık tedavi düşünürken oldu hala hayal gibi geliyor bana 2.yi bukadar çabuk beklemiyordum o yüzden Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahAmin Allahİlk gebelikte ne kadar bekledin?bende hiç kolay hamile kalmıyorum tüp bebek bile denedim
Teşekkür ederim canım amin inşallahAy hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin.Kaç sene kuzum?benimde düşüklerim varÇok bekledim canım düşüklerimde oldu kayradan önce artık tedavi düşünürken oldu hala hayal gibi geliyor bana 2.yi bukadar çabuk beklemiyordum o yüzden Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Kaç aylık hamilesin. Bebegin Kaç aylikken kaldın. Bende istiyorumKızlar benim gibi 2. Yi isteyen varmıydı benimki biraz çılgınlık ama
3 aydır korunmuyoruz ama daha bişey yok. Emziriyorum o yuzden düzensiz reglim
Ay kızlar bende buradayım biliyorsunuz benim kız erken gelmişti 13 gün kuvezde kaldı 5 gün entübeydi daha sonra nazala gecildi 13 gunun sonunda taburcu oldu. 4 yasindaki kizim krese basladi e krese gidincede hastaliklardan basimiz kurtulmuyor malesef hep hasta ve Aselede hastalik getiriyor ve zaten prematüre oldugumuz icin surekli hastanedeyiz her ay kontrollerimiz iste kresten gelen hastalik bide diş cikarma derken gunler nasil geciyor anlamiyorum bizde tam bugun 9 aylik olduk gerci premature oldugu icin 8 diye sayiyorlar iyi olmaniza cok sevindim
Afiyet olsun kuzuya ezmedenmi veriyorsun?Bu günkü akşam yemeği oluşumun. Kizlar siz neler yapıyorsunuz. Tarif yazalım mı fikir olur
Çogunlukla eziyorum ama bunu dün baya yumsattim ezmeden verdim.Afiyet olsun kuzuya ezmedenmi veriyorsun?
MaşAllah benim oğluş hayatta böyle yemez çok zorluyor beni yemekle ondan çalışıyorum hep farklı bir şeyler yapayımÇogunlukla eziyorum ama bunu dün baya yumsattim ezmeden verdim.
Benimkide çok yemedi. Şuan bile aç kahvaltı bunlari hazırladım. Yok yemedi banamisin demiyor. Aç olduğunada eminim. Sonra emzirdim baya emdi uyudu. Benimkide az az yiyor. Acaba sık sık emziriyorum. Onu azaltmam lazım.MaşAllah benim oğluş hayatta böyle yemez çok zorluyor beni yemekle ondan çalışıyorum hep farklı bir şeyler yapayım
Eklentiler
Bende süt yok ondan bir tek ek gıda onuda zorlayınca sinirden çatlıyorumki aç diye ve mama mamanıda gün içinde vermek istemiyorum yeter 9 ay içti diyorum bir tek geceler veriyorumBenimkide çok yemedi. Şuan bile aç kahvaltı bunlari hazırladım. Yok yemedi banamisin demiyor. Aç olduğunada eminim. Sonra emzirdim baya emdi uyudu. Benimkide az az yiyor. Acaba sık sık emziriyorum. Onu azaltmam lazım.
Benim sütüm var. Bzn çok yumuşak olunca veriyorum. Kasık mama. Bende formül sütü bıraktım. Bende şimdiye kadar doyumluk vermedim artık düzene girmesi lazım. Hala 2 saatte bir emiyor ya. Ben şöyle yapıyorum 2 gündür. Saat 12 de falan 3 saatlik açlıkla 200 ml kasık mama veriyorum. Sabaha kadar uyuyor. 6 7 de emziriyorum. 2 gündür böyle yapıyorum. Acaba eskiden tam doymuyormu o yuzden mi sık sık uyanıyor du :/Bende süt yok ondan bir tek ek gıda onuda zorlayınca sinirden çatlıyorumki aç diye ve mama mamanıda gün içinde vermek istemiyorum yeter 9 ay içti diyorum bir tek geceler veriyorum
Emmesi çok güzel..bizde süt olmadığı için ek gidanı zorluyorum yesin diye bazı beğendiği yemekler var onları hep ister ama bir tek onlarla olucak iş diğil..tıkamak doğru diğil lafına sadece gülüyorum benim oğlana kalırsa formül mama içsin o kadar Gece eskiden sık sık kalkardı şimdi 1 defa ve ya sabaha kadar uyur demekki doyuyor doymasa kalkar mesela dün az yedi diye gece kalktı.Benim sütüm var. Bzn çok yumuşak olunca veriyorum. Kasık mama. Bende formül sütü bıraktım. Bende şimdiye kadar doyumluk vermedim artık düzene girmesi lazım. Hala 2 saatte bir emiyor ya. Ben şöyle yapıyorum 2 gündür. Saat 12 de falan 3 saatlik açlıkla 200 ml kasık mama veriyorum. Sabaha kadar uyuyor. 6 7 de emziriyorum. 2 gündür böyle yapıyorum. Acaba eskiden tam doymuyormu o yuzden mi sık sık uyanıyor du :/